یک‌شنبه 4 آذر 1403

کرونا بیشترین ضربه را به دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای زد

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
کرونا بیشترین ضربه را به دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای زد

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای استان همدان با تأکید بر اینکه در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه فاصله بین علم و عمل بسیار کم است، تصریح کرد: بین 50 تا 90 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در حال اشتغال هستند.

دکتر محمدعلی کاظمی یکشنبه 16 آذرماه در نشست نقش جامعه نخبگانی کشور در تقویت و رشد تولید که به مناسبت هفته پژوهش توسط دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان به صورت مجازی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای یکی از دانشگاه های مهارتی کشور و یا به عبارت دیگر از مهمترین دانشگاه های مهارتی کشور است که مسئولیت تربیت تکنسین و نیروهای مهارتی را بر عهده دارد و از مؤلفه های توسعه و اقتصاد پایدار در کشورهای پیشرفته به شمار می آید و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه اینک زمان نقش آفرینی این دانشگاه ها در زیست بوم فناوری، جامعه نخبگانی و سایر زمینه ها است، مطرح کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای با 183 مرکز در سطح کشور از گستردگی جغرافیایی خیلی خوبی برخوردار است به طوریکه هفت مرکز در استان همدان واقع شده که سه مرکز در شهر همدان، دو مرکز در ملایر و یک مرکز نهاوند و یک آموزشگاه جدید التدسیس در شهرستان اسدآباد قرار دارد.

کاظمی با اشاره به اینکه بین 60 تا 70 درصد دروس دانشگاه های فنی و حرفه ای مهارتی بوده و اکثر دروس عملی است، خاطرنشان کرد: وضعیت آموزش مجازی در دوران کرونا بیشترین ضربه را به دانشگاه های فنی و حرفه ای وارد کرده است البته ما سعی کرده ایم مشکلی پیش نیاید.

وی با تأکید بر اینکه در بین فارغ التحصیلان این دانشگاه فاصله بین علم و عمل بسیار کم است و بسیار در ساخت پروژه ها توانمند هستند، تصریح کرد: بین 50 تا 90 درصد فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه ای در حال اشتغال هستند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای استان همدان اذعان کرد: باید این دانشگاه بیش از پیش به جامعه نخبگانی و علمی کشور، سیستم نوآوری و دانش بنیان و کسب و کار شناسانده شود و حساب ویژه ای بر روی توانایی ها و مهارت های دانش آموختگان این مرکز باز شود.

وی تأکید کرد: نیروهای آموزش دیده مهارتی و تکنسین های این مرکز می توانند از ستون های اصلی تولید در کشور باشند چراکه تکنسین ها به عنوان اصلی ترین مؤلفه تولید به شمار می آیند و می توانند در تحقق «جهش تولید» و اهداف بالادستی بهترین عملکرد را داشته باشند.

انتهای پیام