کرونا پنج خانواده دیگر را در استان همدان داغدار کرد
همدان - ایرنا - سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان گفت که با فوت پنج بیمار دیگر در 24 ساعت گذشته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان از ابتدای اپیدمی ویروس تاکنون به سه هزار و هشت مورد رسید.
دکتر «محمد طاهری» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین شناسایی 285 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در این استان، مجموع بیماران بستری مثبت به 29 هزار و 875 و بیماران سرپایی مثبت به 95 هزار و 58 نفر رسید.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان اظهار داشت: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستانهای استان با علائم تنفسی مشکوک به کرونا در 24 ساعت گذشته 707 نفر بود که 117 نفر از مراجعان به بیمارستان ها در بخش عادی بستری شدند. طاهری افزود: 11 بیمار مبتلا به کرونا در بخش آی. سی. یو مراکز درمانی استان بستری هستند و در مجموع وضعیت جسمی 47 بیمار بستری در بیمارستان های استان وخیم گزارش شده است. وی درباره آخرین وضعیت بیماران کرونایی در شهرستانهای استان همدان نیز گفت: شمار بیماران کرونایی بستری (از ابتدای همه گیری ویروس کرونا تاکنون) در بیمارستانهای اسدآباد یک هزار و 561 و بهار یک هزار و 492، تویسرکان یک هزار و 508، رزن یک هزار و 186، درگزین 397، فامنین 399 و کبودراهنگ یک هزار و 468 نفر است. وی افزود: همچنین تاکنون پنج هزار و 595 نفر در ملایر، سه هزار و 981 نفر در نهاوند و 11 هزار و 645 نفر نیز در شهرستان همدان به ویروس کرونا مبتلا و بستری شده اند. به گزارش ایرنا، از 10 شهرستان تابعه استان همدان، پنج شهرستان در وضعیت زرد و پنج شهرستان همدان، رزن، درگزین، نهاوند و تویسرکان نیز در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*