جمعه 9 آذر 1403

کشته‌شدن دختر 14 ساله در تیراندازی پلیس لس‌آنجلس

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
کشته‌شدن دختر 14 ساله در تیراندازی پلیس لس‌آنجلس

یک دختر نوجوان در فروشگاهی در شهر لس آنجلس ایالت کالیفرنیا، هدف تیراندازی پلیس آمریکا قرار گرفت و جان خود را از دست داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یک دختر نوجوان در پی اصابت گلوله افسر پلیس لس‌آنجلس در حالی که وی مشغول تیراندازی برای دستگیری یک مظنون در یک فروشگاه بزرگ بود، کشته شد.

پیشتر، رسانه‌های آمریکایی گزارش داده بودند که تیراندازی در فروشگاه «برلینتگتون» در شهر لس آنجلس به کشته شدن دو نفر و زخمی شدن یک نفر دیگر منجر شده، اما مشخص نیست که مرگ هیچ یک از این دو قربانی به شلیک گلوله از سوی پلیس مرتبط باشد. به گفته پلیس لس‌آنجلس، این دختر 14 ساله که مقامات نامی از وی نبرده‌اند، صبح روز پنجشنبه در حالی که داخل اتاق رختکن فروشگاه بود، پس از تیراندازی یک مامور پلیس به سمت مردی که گفته می‌شود به یک مشتری حمله کرده بود، تصادفا هدف گلوله قرار گرفت. طبق اعلام مقامات آتش نشانی لس آنجلس، مظنون نیز در پی اصابت گلوله در صحنه حادثه جان باخت. زنی که هدف حمله مظنون قرار گرفته بود نیز برای مداوا به دلیل جراحات متوسط تا شدید به بیمارستان منتقل شد. اداره پلیس لس آنجلس در بیانیه‌ای گفت: هنگامی که ماموران با مظنون تماس گرفتند و [تیراندازی] رخ داد، یکی از گلوله‌های مامور به دیواری که پشت مظنون بود نفوذ کرد، آن سوی دیوار یک اتاق رختکن بود. مأموران اتاق رختکن را [بازرسی] کردند و یک قربانی زن 14 ساله را پیدا کردند که مورد اصابت گلوله قرار گرفته بود. به گزارش شبکه «راشا تودی»، هنوز مشخص نیست که دقیقا چه چیزی باعث تیراندازی شده است. «دومینیک چوی» دستیار رئیس اداره پلیس لس‌آنجلس تأیید کرد که مظنون سلاح گرم حمل نمی‌کرد، اما گفت که او ظاهرا یک «قفل کابلی فولادی یا فلزی» را به عنوان سلاح به کار برده است. «میشل مور» رئیس پلیس هم که در زمان تیراندازی در خارج از شهر بود، در اظهاراتی برای روزنامه «لس آنجلس تایمز» این حادثه را «ویرانگر و غم‌انگیز» توصیف کرد و گفت: در آمریکا هیچ افسر پلیسی وجود ندارد که هرگز بخواهد چنین شرایطی رخ دهد. وی افزود در تلاش برای شفافیت کامل، فیلم دوربین لباس ماموران در صحنه و همچنین ویدئوهای امنیتی فروشگاه و ارتباطات رادیویی پلیس مربوطه جمع‌آوری و روز دوشنبه برای عموم منتشر خواهد شد. قرار است همچنین یک کمیسیون غیرنظامی که وظیفه بررسی تیراندازی‌های پلیس را برعهده دارد و مشخص می‌کند که آیا آنها موجه هستند یا خیر، تحقیقات کاملی را در مورد این پرونده انجام دهد. اداره دادگستری کالیفرنیا نیز مجاز به انجام بررسی‌های مشابه است، اگرچه هنوز مشخص نیست که آیا پرونده به مقامات ایالتی ارجاع شده است یا خیر. آزاد بودن حمل سلاح در آمریکا روزانه به بروز خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور منجر می‌شود و تعدادی نیز در این حوادث جان خود را از دست می‌دهند یا زخمی می‌شوند اما با این حال، به دلیل قدرت لابی سلاح در ایالات متحده، کنگره آمریکا تاکنون حاضر به تصویب قوانینی برای محدود کردن حمل سلاح در این کشور نشده است. مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان نشان می‌دهد در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود 5 درصد از جمعیت دنیا را دارد نزدیک به 31 درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند در این کشورند. علاوه بر این، آمارهای مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (48%) از کل 650 میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند. انتهای پیام منبع: فارس