شنبه 10 آذر 1403

کشته شدن مادربزرگ و نوه‌ی یک ساله در تیراندازی فلوریدا

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
کشته شدن مادربزرگ و نوه‌ی یک ساله در تیراندازی فلوریدا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام اداره پلیس شهرستان «پام بیچ» در جنوب ایالت «فلوریدا» آمریکا، یک زن و نوه یک ساله او بر اثر تیراندازی در فروشگاه مواد غذایی در روستای «رویال پام بیچ» جان خود را از دست دادند. به گزارش شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان، عامل تیراندازی هم کشته شده، در حالی که انگیزه وی مشخص نیست. طبق اعلام پلیس، همچنین رابطه مشخصی بین عامل تیراندازی و مقتولان به...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، طبق اعلام اداره پلیس شهرستان «پام بیچ» در جنوب ایالت «فلوریدا» آمریکا، یک زن و نوه یک ساله او بر اثر تیراندازی در فروشگاه مواد غذایی در روستای «رویال پام بیچ» جان خود را از دست دادند.

به گزارش شبکه آمریکایی سی‌ان‌ان، عامل تیراندازی هم کشته شده، در حالی که انگیزه وی مشخص نیست. طبق اعلام پلیس، همچنین رابطه مشخصی بین عامل تیراندازی و مقتولان به دست نیامده است.

رسانه‌ها یکشنبه شب به وقت تهران هم از تیراندازی در یک جشن فارغ التحصیلی در «میامی» شهری توریستی در نوار ساحلی اقیانوس اطلس در جنوب شرقی ایالت فلوریدا خبر دادند.

پلیس میامی اعلام کرد که در جریان تیراندازی در یک جشن فارغ التحصیلی در ساعت 2 بامداد به وقت محلی در منطقه «کمپ بال» سه نفر کشته و دستکم شش تن مجروح شدند. پلیس منطقه گفت این جشن در حال پایان بود که یک یا چند خودرو به سوی جمعیت شلیک کردند.

نتایج یک تحقیق در آمریکا که اخیرا منتشر شد حاکی از افزایش چشمگیر تقاضا برای خرید اسلحه در این کشور است. نتایج تحقیق مشترک دانشگاه‌های «نورث ایسترن» و «هاروارد» نشان داد یک پنجم خریداران اسلحه در سال گذشته میلادی، برای اولین بار اقدام به چنین کاری کرده‌اند.

این تحقیق همچنین نشان داد شمار کل صاحبان سلاح و تعداد شهروندان آمریکایی که اقدام به خرید سلاح کرده‌اند، روند افزایشی داشته‌اند. بر اساس این نتایج، هفده میلیون آمریکایی، سال گذشته، اسلحه خریداری کرده‌اند که بیش از پنج درصد بیشتر از سال 2019 میلادی است.

از سوی دیگر، یافته‌های این تحقیق حاکی از این است که در این بازه زمانی، زنان نیمی از خریداران اسلحه را تشکیل داده‌اند. بر همین اساس، در سال 2020 میلادی، 39 درصد از خانواده‌های آمریکایی صاحب سلاح بودند. این درحالی است که این میزان در سال 2016، 32 درصد بود.

نتایج تحقیقات دیگری که چندی پیش منتشر شد نشان می‌دهد، بین سال‌های 2000 تا 2016 نزدیک به 550 هزار نفر به دلیل جراحت‌های ناشی از حملات مسلحانه روانه بیمارستان شده‌اند. این حجم از خشونت مسلحانه، سالانه میلیاردها دلار هزینه به نظام بهداشت و درمان آمریکا تحمیل می‌کند.

مقایسه آمارهای خشونت با سلاح میان آمریکا و کشورهای دیگر جهان ایالات متحده را کشوری کاملا استثنایی نشان می‌دهد: در این کشور نرخ وقوع تیراندازی‌های خشونت‌بار از هر کشور دیگر در دنیا بیشتر است؛ با آنکه آمریکا حدود 5 درصد از جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهند نزدیک به 31 درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

علاوه بر این، آمارهای مرکز تحقیقات کنگره آمریکا نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (48%) از کل 650 میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.