کشف داروی گیاهی امیدوارکننده برای درمان کرونا توسط محققان چینی و آلمانی
تهران - ایرنا - خبرگزاری «شینهوا» در گزارشی از کشف یک درمان گیاهی «امیدوار کننده» برای بیماران مبتلا به درجه متوسط ویروس کرونا توسط محققان چینی و آلمانی خبر داد.
به گزارش ایرنا، شینهوا روز دوشنبه نوشت: داده های بالینی نشان می دهد که کپسول های داروی سنتی «Shufeng Jiedu» چین در کنار درمان های استاندارد ضد ویروسی، به طرز چشمگیری زمان احیا و بهبود بالینی فرد مبتلا به کرونا و همچنین شدت کوفتگی و سرفه های او را کاهش می دهد؛ این نتایج در مقایسه با به کارگیری محض درمان های استاندارد ضد ویروسی به دست آمده است.
محققان چینی و آلمانی در تحقیقات جدید منتشر شده خود استفاده از این کپسول ها را به عنوان یک داروی گیاهی اختراع شده و متشکل از 8 گیاه دارویی پیشنهاد و تاکید کرده اند که این کپسول ها احتمالا یک درمان گیاهی امیدوار کننده برای افرادی باشد که به درجه متوسط ویروس کرونا مبتلا شده اند.
این مقاله علمی در تاریخ 22 اکتبر در نشریه پزشکی «فیتومدیسین» (Phytomedicine) به صورت آنلاین منتشر شده است. در حال حاضر هیچ درمان و واکسن تائید شده ای برای مهار کرونا وجود ندارد اما استفاده از داروهای گیاهی سنتی چین با توجه جامعه بین الملل روبرو شده است، زیرا بر اساس اظهارات نویسندگان این مقاله علمی، این داروها به طور مرتب در جریان همه گیری کرونا مورد استفاده قرار گرفته اند؛ از این داروهای گیاهی سنتی در چین در درمان سارس در سال 2003 میلادی و آنفلوانزای «اچ وان ان وان» در سال 2009 میلادی نیز استفاده شده است.
بر اساس این مقاله عملی منتشر شده در فیتومدیسین، کپسول های «Shufeng Jiedu» متشکل از 8 گیاه دارویی، به عنوان روشی درمانی برای بیماری های عفونی تنفسی مختلف شناخته شده اند. زیرا این گیاهان دارای خاصیت ضد ویروسی و ضد التهابی هستند و سیستم ایمنی بدن را در برابر آسیب های حاد ریوی تنظیم میکنند. همچنین تاثیرات این کپسول های گیاهی روی موش های آلوده به ویروس کرونا تائید شده است.
بر اساس مطالعات انجام شده، نویسندگان این مقاله علمی با بررسی داده های بدست آمده از مطالعات عملی و تجربی بالینی روی بیماران مبتلا به کرونا، درصدد ارزیابی تاثیر بالینی این کپسول های گیاهی و تعیین زمان مناسب برای شروع درمان های اولیه هستند.
نویسندگان این مقاله علمی بر این باورند که درمان های گیاهی در برابر کرونا اگر در طول هشت روز اول ظهور علائم ابتلا به کووید -19 مورد استفاده قرار بگیرند، به مراتب کارآمدی چشمگیرتری دارند.
منبع: خبرگزاری شینهوا *س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*