کلانبیمارستان "غدیر" چه ویژگیهایی دارد؟
دومین کلانبیمارستان کشور با نام "غدیر" در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش با ظرفیت 821 تخت بستری و امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی، روز جمعه افتتاح میشود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اسفندماه سال گذشته بود که کلانبیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با نزدیک به 1000 تخت بستری به عنوان بزرگترین مجموعه درمانی نظام سلامت در دوران شکوهمند انقلاب اسلامی افتتاح شد. روز گذشته وزیر بهداشت از افتتاح دومین کلانبیمارستان کشور در روز عید غدیرخم در مجتمع بیمارستانی شهدای تجریش خبر داد.
تاریخچه ساخت دومین کلانبیمارستان کشور
پروژه کلانبیمارستان غدیر به همت یکی از خیرین سلامت در سال 1390 در زمینی به مساحت 6000 مترمربع آغاز شد و در سال 1394 با پیشرفت فیزیکی حدود 5 درصد برای تکمیل و احداث به قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا (ص) واگذار شد. با شروع دولت سیزدهم و تاکیدات رئیس جمهور بر تکمیل پروژههای نیمهتمام، عملیات اجرایی این پروژه با سرعت و فوریت پیگیری و با هزینهای بالغ بر 1400 میلیارد تومان به اتمام رسید.
دومین کلانبیمارستان کشور در روز عید غدیرخم افتتاح میشوددومین کلانبیمارستان کشور چه ویژگیها و امکاناتی دارد؟
کلانبیمارستان مدرن و مجهز غدیر در مجتمع آموزشی، پژوهشی، درمانی شهدای تجریش در شمال تهران واقع است. این کلانبیمارستان با زیربنای 62000 متر مربع در پنج بلوک و 13 طبقه با ظرفیت 821 تخت و امکانات بینظیر در تراز و استانداردهای برتر جهانی از جمله اتاقهای عمل جراحی هوشمند با 24 تخت، بخشهای ویژه CCU، NICU، ICU، زایمان LDR، اورژانس پیشرفته مجهز به هلیپورت هوایی، آنژیوگرافی مغز، تصویربرداری، دیالیز، فیزیوتراپی، درمانگاههای فوقتخصصی، آزمایشگاه، بخشهای بستری زنان و مردان و کودکان، در نظر دارد با بهرهگیری از فناوریهای روز جهان با رعایت استانداردهای درمانی در جایگاه یکی از کلانبیمارستانهای الگو در غرب آسیا، به تحقق شعار عدالت و تعالی نظام سلامت کمک کند و موجبات پیشرفت و خود اتکایی کشور را فراهم آورد.
برای این کلانبیمارستان، تجهیزات سرمایهای سنگین و با فناوری پیشرفته از جمله دستگاههای توموتراپی (برای درمان سرطان)، پتسیتی (نوعی دستگاه تشخیصی از زیرمجموعه دستگاههای پزشکی هستهای) و سیتی سیمولاتور (برای استفاده در فرآیند درمان بیماران سرطانی) تأمین شده و به برخی دستگاهها از جمله سایبرنایف که تاکنون در کشور وجود نداشته و در درمان تومورهای سرطانی کاربرد دارد، تجهیز میشود.
تجهیزات کلانبیمارستان غدیر از دی ماه سال 1400 توسط هیئت امنای صرفهجویی ارزی تامین شده که ارزش این تجهیزات بالغ بر 1000 میلیارد تومان است. تمام مراحل تجهیز و 60 درصد مجموع کار احداث و آمادهسازی کلانبیمارستان غدیر در دولت سیزدهم صورت گرفته و این بیمارستان با تعرفههای دولتی و بیمههای پایه، پذیرای بیماران از سراسر کشور خواهد بود.