پنج‌شنبه 4 بهمن 1403

کواکبیان گزینه حزب مردم‌سالاری برای انتخابات ریاست‌جمهوری

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کواکبیان گزینه حزب مردم‌سالاری برای انتخابات ریاست‌جمهوری

تهران - ایرنا - عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری گفت: مصطفی کواکبیان برای انتخابات ریاست جمهوری برای انتخاب داوطلب واحد اصلاح‌طلب به جبهه اصلاحات ایران معرفی شده است.

داریوش قنبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه سیاسی ایرنا درباره گزینه معرفی شده حزب مردم سالاری برای انتخابات ریاست جمهوری به جبهه اصلاحات ایران، گفت: در حزب مردم‌سالاری مصطفی کواکبیان آمادگی داوطلبی برای انتخابات ریاست جمهوری را دارد. اگرچه حزب در نظر دارد که داوطلب خود را معرفی کند اما یقینا در چارچوب جریان اصلاحات عمل می‌کند و مساله تعیین کننده، نظر جبهه اصلاحات و کمک به تشکیلات انسجام‌بخش است.

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری درباره تمایل اصلاح‌طلبان برای معرفی محمد جواد ظریف برای انتخابات 28 خرداد یادآور شد: ظریف یکی از گزینه‌های جدی جبهه اصلاحات است و یقینا نظر جمع کثیری از اصلاح‌طلبان بر اعلام داوطلبی او است.

قنبری ادامه داد: جریان‌های مختلف اصلاح‌طلب نمی‌توانند به تنهایی در انتخابات ریاست جمهوری وارد عمل شوند، نیاز است احزاب به‌شکل اجماعی وارد عمل شوند چون انتخابات ریاست جمهوری به کار جبهه‌ای نیاز دارد.

وی تاکید کرد: در حال حاضر اصلاح‌طلبان داوطلبان زیادی چون اسحاق جهانگیری، محمدرضا عارف، محسن هاشمی، علی لاریجانی، مسعود پزشکیان و سید مصطفی تاجزاده را در لیست خود دارند و ممکن است زمان ثبت نام به تعداد داوطلبان افزوده شود.

شانس پیروزی اصلاحات در گرو مشارکت مردم در انتخابات است

قنبری با اشاره به انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سال 98، افزود: در انتخابات مجلس به دلیل ردصلاحیت اصللاح‌طلبان فرصتی برای این جریان فراهم نشد تا بتوانند لیستی ارائه کنند و حتی لیست داوطلبان اصلاح‌طلب در تهران نیز ناقص بود و حتی مورد اجماع همه اصلاح‌طلبان نبود.

عضو شورای مرکزی حزب مردم سالاری تصریح کرد: انتخابات ریاست جمهوری در تمام دوره‌ها دو قطبی بوده است و جناح اصلاح‌طلب در تمام دوره‌ها داوطلب حضور داشته است.

قنبری با اشاره به شانس پیروزی اصلاح‌طلبان در انتخابات تصریح کرد: اصلاحات جریان مردمی است و شانس پیروزی آنها بستگی به میزان مشارکت بالا دارد که در حال حاضر به دلیل فشارهای اقتصادی، وعده‌های انباشته شده و عدم حضور برخی داوطلبان ممکن است نرخ مشارکت کاهش داشته باشد.

وی عنوان کرد: در ارتباط با وعده‌های انباشته شده نیز باید جریان‌های سیاسی برای مردم شفاف سازی کنند و از ضعف‌های خود عذرخواهی کنند که این موضوع نیز روی مشارکت مردم تاثیر خواهد گذاشت.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*