کووید ناسزا به لیگ والیبال رسید!
بازی پیکان و هراز در نیمه نهایی لیگ برتر والیبال پر از اتفاقات عجیب و البته تلخ بود.
به گزارش مشرق، کرونا یک تفاوت با سایر ویروسهای سرما خوردگی داشت؛ خیلی زود سرایت میکرد. حالا در دوران پسا کرونا که بازگشت تماشاگران را به همراه داشته، انگار حواشی، فحش و ناسزا و رفتارهای زشت از فوتبال به سایر رشته ها هم سرایت کرده است تا شاهد کووید ناسزا باشیم. حاشیه ها، همه زیبایی دو بازی نیمه نهایی لیگ برتر والیبال را شست و برد. شهداب یزد، پاس گرگان، پیکان تهران و لبنیات هراز آمل چهارتیمی بودند که با شکست حریفان به نیمه نهایی رسیدند. دو تیم مدعی باسابقه و دو تیمی که با صعود به نیمه نهایی، خودشان را به جمع مدعیان والیبال اضافه کردند. هرچند هواداران والیبال، دو روز، بازیهای جذاب و تکرار نشدنی را تماشا کردند. اما حاشیه ها همه شیرینی ها را پاک کرد. حاشیه هایی که از فحاشی تماشاگران روی سکو شروع شد تا به فحاشی پیمان اکبری سرمربی پیکان به داور دوم و درگیری با خبرنگاران کشید و با درگیری محمدرضا حضرت پور لیبروی ملی پوش پیکان با هواداران هرازآمل ختم شد. اتفاقات بدی که به نظر خیلی از حاضران در سالن، شب قشنگ والیبال ایران را خراب کرد. خیلی ها این قضیه را به فشاری که باخت به پیکانی ها آورد ربط میدهند. با اتفاقاتی که افتاد و گزارشی که ناظر بازی به سازمان لیگ داده، امروز خاطیان بازی جمعه به کمیته انضباطی احضار می شوند.
هواداران لبنیات هراز آمل، علاوه بر تشویق بازیکنان خود، این دو روز با شعارهایشان بدجور از خجالت بازیکنان پیکان در می آمدند. اما بیشترین شعار آنها درباره محمدرضا حضرت پور لیبرو، پوریا فیاضی دریافت کننده و حمزه زرینی دریافت کننده بود.
مسئولان برگزاری رقابتها، هواداران دو تیم را پشت زمین و با فاصله کم جا داده بودند. البته دیوار دو ردیفه نیروهای امنیتی بین هواداران دو تیم، فاصله انداخته و جو را کنترل می کرد، هر چند دو گروه با شعارهایشان جواب هم را می دادند. اما بعضی مواقع فحاشی بین آنها بالا می گرفت که با دخالت نیروهای امنیتی غائله ختم می شد.
در حالی که هیجان بازی ست دوم خیلی بالا رفته بود، لحظهای بهروز عطایی سرمربی هراز دراعتراض به ناظر فریاد زد. واکنش تند او هواداران آملی را شارژ کرد تا در حمایت سرمربی تیم محبوب شهرشان رو به ناظر بازی شعار:«بیشرف، بی شرف» سردادند.
پیکانی ها که روی صعود به فینال حساب کرده بودند، در بازی دوم هم زورشان به هراز آمل نرسید و ست سوم وقتی با نزدیک امتیازات شمارش معکوس حذف پیکان از فینال به صدا درآمد، پیمان اکبری روی پوئن حساس، وقتی هیچ ویدیو چکی نداشت، با فریاد از سرداور خواست تا تقاضای ویدیوچک کند. وقتی داور دوم او را دعوت به آرامش می کند، به او فحاشی کرد که با کارت زرد و قرمز سر داور اخراج شد.
حاشیه سازی سرمربی پیکان به فحاشی به داور ختم نشد. او بعد از اخراج با خبرنگاران هم درگیری لفظی پیدا کرد. او به خبرنگار خانمی که از صحنه فیلم می گرفت اعتراض کرد و با این صحنه بقیه خبرنگاران با او درگیر شدند و یکی از اعضای کادر پیکان و یکی، دو بازیکن هم به حمایت او به طرف جایگاه خبرنگاران آمدند.
شادی صعود هرازی ها به فینال لیگ برتر والیبال، خیلی دوام نداشت. فقط چند ثانیه ازهوا انداختن امیرحسین توخته نگذشت که حمله محمدرضا حضرتپور لیبروی ملی پوش پیکان به تماشاگران هراز آمل سالن را بهم ریخت. بازیکنان دیگر دو تیم اما خیلی زود او را عقب کشیدند، هرچند در این بین مبین منظم بازیکن هراز هم به سر حضرت پور کوبید.
حضرت پور: به من و حمزه فحش ناموسی دادند
محمدرضا حضرت پور لیبروی ملی پوش پیکان دلیل حمله اش به هواداران آملی را توهین آنها می داند:«من چهار ست هیچ واکنشی نشان ندادم، اما فحاشی ها بعد از باخت هم ادامه داشت. هواداران آمل به من و حمزه فحش ناموسی دادند. رفتار آنها نرمال نبود، وقتی به قومیت و زبان من توهین کردند، کنترلم را از دست دادم. البته کارم را توجیه نمی کنم.»
فیاضی: کسی حق توهین به خانواده را ندارد
پوریا فیاضی دریافت کننده تیم والیبال پیکان معتقد است تماشاگران نباید به خانواده توهین کنند:«من حرکت رضا حضرت پور و الفاظ تماشاگران را تأیید نمی کنم. هواداران باید روی تیم خودشان فوکوس کنند و برای تحت فشار قراردادن هم نباید الفاظی بکار ببرند که بازیکنان را ناراحت می کند، کسی حق توهین به خانواده ها را ندارد. فشار با الفاظ روی بازیکن، عکس العمل در پی دارد.»
قرا: هیچ فحاشی ناموسی نشد
رضا قرا کاپیتان تیم والیبال لبنیات هرازآمل، ادعای فحاشی ناموسی هواداران تیمش و درگیری خودش با لیبروی پیکان را رد می کند:«تماشاگران در طول بازی هیچ فحاشی ناموسی به حضرت پور نداشتند. آنها فقط به حمزه فحش دادند که او آمد، دست داد و تمام شد. لفظ باب اسفنجی فحاشی نیست، بعد از بازی هم کسی به قومیت و زبان او توهین نکرد. اما او در بازی با دستهایش حرکاتی نشان می داد. بعد از بازی هم به سمت تماشاگران رفت که من هم رفتم و از هواداران خواستم فحاشی نکنند که برای فینال محروم نشوند. اما او چنان به صورت هوادار ما زد که عینک در صورتش خرد شد و راهی بیمارستان شد. حتی من هم با او درگیر نشدم. او وقتی رفت سمت تماشاگران من هم رفتم که او کتک را زده بود و فرار کرد. حمزه بعد از بازی در هتل به من گفت کار حضرت پور اشتباه بود. من که بستگانم ترک زبان هستند چرا باید به آنها فحاشی کنم؟»
ترابی: کاری نکنید تصمیم دیگری بگیریم
محسن ترابی رئیس سازمان لیگ فدراسیون والیبال، معتقد است تماشاگران باید احترام بگذارند:«هواداران تیم ها باید متوجه باشند که همه برای تیم ملی تلاش میکنند و آنها هم باید به همه احترام بگذارند و کاری نکنند که ما تصمیمی برخلاف میل باطنی مان بگیریم. چرا که بی احترامی در ادبیات ایرانی ها و والیبالیست ها نیست، والیبال با تماشاچی معنا پیدا می کند.»
عطایی: ناظر حتی برای کارت علامت میداد
بهروز عطایی سرمربی تیم والیبال لبنیات هراز دلیلش برای اعتراض را تذکرات زیاد ناظر در بازی دوم نیمهنهایی میداند: «اعتراضم بابت موضع خاصی نبود. ناظر بازی مدام در حال تذکر به نیمکت ما بود. در حالی که ناظر و داور و حتی داور چهارم هر کدام وظایفی دارند. وظیفه داور جلوگیری از نقض قوانین است و بس. داور اول هم به تخلف رسیدگی میکند. در رقابتهای بینالمللی ندیدم ناظر کار اضافی انجام دهد. نهایت زنگ و راکتها را چک میکند اما اینجا ناظر حتی علامت کارت به داور میداد. ما اعتراضی نداشتیم و تیم مقابل مدام اعتراض میکرد. کارهای ناظر تمرکز ما را از بازی میگرفت و بابت همین به او اعتراض کردم.»
منبع: روزنامه ایران ورزشی