کیفرخواست ضارب آیت الله سلیمانی صادر شد / تایید سلامت روحی متهم در پزشکی قانونی
رییس کل دادگستری مازندران خاطر نشان کرد: سلامت روحی متهم در حین ارتکاب جرم طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی به تایید رسیده است.
به گزارش مشرق، حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: ظرف مدت 17 روز با اخذ شکایت اولیاء دم، ضمن تشکیل پرونده شخصیت و بازسازی صحنه جرم، نسبت به اخذ نظریه پزشکی قانونی در خصوص سلامت روحی متهم در حین ارتکاب جرم اقدام شد که نظریه صادره بدوی از سوی متهم و وکیل تسخیری وی مورد اعتراض قرار گرفت.
وی خاطر نشان کرد: سلامت روحی متهم در حین ارتکاب جرم طبق نظریه کمیسیون پزشکی قانونی به تایید رسیده است.
رییس کل دادگستری مازندران اضافه کرد: با اخذ آخرین دفاع از متهم، تصمیم نهایی در تاریخ 23 اردیبهشت، دایر بر جلب دارسی اتخاذ و کیفر خواست پرونده صادر شد.
آیت الله سلیمانی روز چهارشنبه، ششم اردیبهشت ماه امسال برای انجام امور بانکی به یکی از بانکهای بابلسر در محدوده میدان شهربانی مراجعه کرد که به ضرب گلوله نگهبان بانک مجروح و بر اثر شدت جراحات، جان باخت.
در همین راستا، دادستان عمومی و انقلاب مرکز مازندران کارگروه ویژه پیگیری سوءقصد به آیت الله سلیمانی را تشکیل داد و استانداری مازندران هم سه روز عزای عمومی اعلام کرد.
آیت الله سلیمانی در سال 1326 شمسی در خانوادهای متدین در مازندران بدنیا آمد. در سن پنج سالگی به مکتبخانه رفت و در 12 سالگی وارد حوزه علمیه قم شد بعد از مدتی به حوزه علمیه کوهستانی رفت و برای تکمیل دروس علمیه به مشهد رفت، سپس در سال 1347 برای ادامه تحصیل به حوزه علمیه قم بازگشت. درکنار تحصیل، به تبلیغ و تدریس علوم دینی پرداخت و به شهرها و روستاهای مختلف سفر کرد.
آیتالله سلیمانی علاوه بر تدریس و تبلیغ، طی چهار دهه گذشته مسئولیتهای مختلفی همچون امامت جمعه بابلسر، عضویت در شورای ائمه جمعه استان مازندران و ریاست نهاد رهبری در مجتمع آموزش عالی مازندران، دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل و مجتمع دانشگاهی کشاورزی و منابع طبیعی گرگان داشت.
اما مهمترین مسئولیتهای این روحانیِ فقید نمایندگی ولیفقیه در استان سیستان و بلوچستان و شهر کاشان، امامت جمعه شهرهای زاهدان و کاشان بود. او در سال 1380 با حکم مقام معظم رهبری به زاهدان رفت و امام جمعه آن شهر شد. آیت الله سلیمانی طی 17 سالی که در زاهدان و سیستان و بلوچستان بود، اقداماتی همچون توسعه و تجهیز حوزه علمیه امام صادق (ع) زاهدان، ترمیم و تجهیز کتابخانه آن، احداث چند باب واحد مسکونی برای اسکان اساتید و تجهیز مصلی قدس زاهدان انجام داد.