گمرک ایران
گمرک ایران
احسان خاندوزی در نامهای فوری به رییس جمهور خواهان همکاری دستگاهها و وزارتخانههای مختلف برای تعیین فهرست کاهای اساسی و استراتژیک شد.
خاندوزی در نامه ای خطاب به رئیس جمهور، خواهان همکاری فوری دستگاهها و وزارتخانههای مختلف برای تعیین فهرست کالاهای اساسی، دارو، واکسن، تجهیزات پزشکی، شیرخشک، مواد اولیه ماشین آلات و تجهیزات تولیدی، صنعتی معدنی و کشاورزی شد.
براساس احکام قانون بودجه سال 1402 کالاهای اساسی، دارو و... مشمول کاهش حقوق گمرکی از 4 درصد به یک درصد و مالیات ارزش افزوده از 9 درصد به 1 درصد میشوند اما در حال حاضر فهرست این کالاها مشخص نشده و این مسئله ممکن است باعث بروز مشکل در رویه واردات شود.
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم.
جماران نوشت: «باید یک بازنگری بنیادین و بازآرایی صنایع کشور با منطق صرفه مقیاس شکل بگیرد چرا که نقطه پیوند جهل، فساد، فلاکت و پنهان کاری مساله صرفه مقیاس است. اگر چنین اتفاقی رخ داد، بخشی از مشروعیت از دست رفته سیستم با آثاری که از خلق امید، رفاه و اشتغال سراغ داریم، ترمیم می شود.»
اتاق بازرگانی ایرانی درخصوص وصول مالیات مضاعف از فعالان اقتصادی بعد از جهش 6 برابری نرخ محاسباتی ارز در گمرک در خرداد سال 1401 خواستار رسیدگی به ابهامات و اجرای مصوبات اصلاحی شد.
سخنگوی سابق گمرک جمهوری اسلامی ایران و سخنگوی کمیسیون روابط بینالملل و توسعه تجارت خانه صمت گفت، تجارت ایران و عربستان میتواند به بیش از 800 میلیون دلار برسد.
رئیس کل گمرک ایران از برنامههای گمرک برای تسهیل و تسریع در انجام تشریفات گمرکی به منظور افزایش حجم مبادلات تجاری به ویژه با کشورهای همسایه خبر داد.
تهران - ایرنا - معاون وزیر و رئیس کل گمرک ایران با حضور در وزارت امور خارجه و در نشست وبینار تخصصی با سفرای جمهوری اسلامی ایران و روسای نمایندگیها در کشورهای همسایه از برنامههای گمرک برای تسهیل و تسریع در انجام تشریفات گمرکی بمنظور افزایش حجم مبادلات تجاری به ویژه با کشورهای همسایه خبر داد.
رییس کل گمرک ایران با بیان اینکه در سال 1401 حجم مبادلات تجاری ایران با کشورهای همسایه 58 میلیارد دلار بود، گفت: از این میزان 30 میلیارد دلار آن به صادرات و 28 میلیارد دلار آن به واردات اختصاص یافت.
سوال اینجا است که چرا این موارد تا پیش از ورود ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی به موضوع از جانب مسئولان وقت گمرک ایران گزارش نشده است.
تسنیم نوشت: براساس جزئیات پرونده فساد در واردات چای، شاهد بیش اظهاری در واردات و عدم رفع تعهد ارزی واردکننده بودیم. اعلام عدم رفع تعهد ارزی و سامانه ارزش در اختیار گمرک ایران است و این نهاد به عنوان متولی واردات و صادرات در کشور باید در این خصوص شفافسازی کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، پس از آنکه چندی پیش گزارشی در خصوص تخلف انجام شده در حوزه واردات چای منتشر شد، ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی اعلام کرد که این مسئله براساس دستور معاون اول رییس جمهور از سال گذشته در دستور بررسی این ستاد قرار گرفت. در خصوص آخرین وضعیت این پرونده اعلام شده است که با پیگیری دولت و وزارت اطلاعات پرونده فساد در واردات چای به قوه قضاییه ارسال...
براساس جزئیات پرونده فساد در واردات چای، شاهد بیش اظهاری در واردات و عدم رفع تعهد ارزی واردکننده بودیم. اعلام عدم رفع تعهد ارزی و سامانه ارزش در اختیار گمرک ایران است و این نهاد به عنوان متولی واردات و صادرات در کشور باید در این خصوص شفافسازی کند.
اقتصادنیوز:«نیم قرن با اقتصاد ایران» به سال چهارم رسید. ما در این بخش تلاش میکنیم روندهای اقتصاد ایران و جهان را بهصورت گذرا و در میان اخبار و گزارشهای منتشرشده در مطبوعات مرور کنیم.