یک‌شنبه 16 اردیبهشت 1403

یک ماجرای مرگبار در بیمارستان های تهران؛ تزریق داروی تقلبی درمان الزایمر، مرگ چند بیمار (16+)

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
یک ماجرای مرگبار در بیمارستان های تهران؛ تزریق داروی تقلبی درمان الزایمر، مرگ چند بیمار (16+)

چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان قرار گرفته‌اند هم اکنون زنده نیستند! این‌فرد اما همچنان در فضای مجازی فعال است و افراد را فریب می‌دهد و به دلار پول می‌گیرد. جالب است که برخی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها هم با وی همکاری داشته‌اند؛ هر چند برخی از آنها مانند بیمارستان لقمان متوجه فریبکاری این‌فرد شده و از او شکایت کرده‌اند و برخی دیگر از بیمارستان های مطرح به او کد اخلاقی هم...

شفقنا_ جام جم نوشت: وقتی ببینی عزیزت در پیش چشمانت در حال از دست رفتن است برای نجاتش دست به هر کاری می‌زنی‌؛ این حکایت افرادی است که عزیزان‌شان به بیماری الزایمر مبتلا بوده‌اند و برای نجات بیمارشان به ادعای یک شخص که خودش را پروفسور معرفی کرده و مدعی کشف داروی درمان الزایمر شده، اعتماد کرده‌اند.

روزنامه جام جم در گزارشی با عنوان"کلاهبرداری مرگبار با داروی آلزایمر" نوشت: تاوان این اعتماد اما برای برخی از این افراد گران تمام می‌شود و چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان قرار گرفته‌اند هم اکنون زنده نیستند! این‌فرد اما همچنان در فضای مجازی فعال است و افراد را فریب می‌دهد و به دلار پول می‌گیرد. جالب است که برخی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها هم با وی همکاری داشته‌اند؛ هر چند برخی از آنها مانند بیمارستان لقمان متوجه فریبکاری این‌فرد شده و از او شکایت کرده‌اند و برخی دیگر از بیمارستان های مطرح به او کد اخلاقی هم داده‌اند؛ کاری که بنا به اذعان وکیل یکی از شکات این پرونده تخلف است.

یک دارو که می‌تواند بیماران مبتلا به آلزایمر را درمان کند‌؛ این خبری است که می‌تواند فضای رسانه‌ای را بترکاند و در زمان خودش همین اتفاق هم افتاد و کاف شین به‌عنوان کسی که چنین دارویی را تولید کرده به بسیاری از رسانه‌ها ازجمله صدا و سیما راه یافت. فردی که ظاهرا عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان است و همین هم پشتوانه‌ای شد برای این‌که رسانه‌ها هم او را باور کنند. این اما پایان ماجرا نبود و این‌فرد، افراد زیادی را موش آزمایشگاهی داروی خود کرده است‌؛ دارویی که نه فقط کسی را درمان نکرده بلکه تاکنون چهار نفر از افرادی که با این دارو تحت درمان بوده‌اند، فوت کرده‌اند. وی علوم آزمایشگاهی خوانده و یک دوره یک ساله در هاروارد گذارنده اما خودش را فوق دکترای هاروارد اعلام می‌کند.

روایت سرمایه‌گذاری روی حباب

آقای ترقی‌جاه، سرمایه‌گذار این پروژه که از شاکیان این پرونده است، می‌گوید: «این آقا برای مجاب کردن من فیلم چند بیمار را فرستاد که نشان می‌داد با مصرف دارو حال‌شان بهتر است. من به بیمارستان لقمان رفتم و با یکی از پزشکان صحبت کردم تا ببینیم آیا این ادعا به‌لحاظ پزشکی هم قابل تأیید است. تیمی تشکیل شد از دکتر قره قوزلو و چند نفر از بیماران دیگر و قرار شد بخشی به این کار اختصاص داده شده و یک‌سری از بیماران را مورد بررسی قرار دهند.» وی ادامه می‌دهد‌: ما مشغول تجهیز بخش بودیم که رئیس بیمارستان با من تماس گرفت که چرا شما کار را شروع کرده اید و از بیماران پول می‌گیرید؟ برخی از بیماران با ما تماس گرفته‌اند که 200میلیون و 500 میلیون تومان پول داده‌اند. در صورتی که بنا نبود کار را شروع کنیم. من با وی تماس گرفتم و معترض شدم اما گفت خود بیماران دوست داشتند پول بدهند و از آنجا چالش ما شروع شد.» وی می‌افزاید: «یکی از بیماران خانم دکتر نوروزیان در بیمارستان روزبه هم دارو را دریافت کرده بود که وقتی از او استعلام گرفتم، گفت این‌فرد یک جنایتکار است و این دارو نیست، سم است!» سرمایه‌گذار این پروژه درنهایت متوجه می‌شود چند نفر از بیمارانی که دارو را دریافت کرده‌اند، فوت شده‌اند. به گفته وی، این‌فرد از 200 میلیون تومان تا یک میلیارد تومان از افراد پول می‌گرفت و در واقع تجارت می‌کرد. ترقی‌جاه می‌افزاید: مشکل اینجاست که وی خودش را پزشک معرفی می‌کند در حالی که اصلا پزشک نیست و تاکنون به بیشتر از 100نفر این دارو را تزریق کرده و ازافرادمختلف 12030میلیاردتومان پول گرفته وهمچنان هم از طریق فضای مجازی قربانی می‌گیرد. ترقی‌جاه سرانجام به سازمان غذا و دارو مراجعه می‌کند و آنجا هم برای این‌فرد پرونده تشکیل داده‌اند. وی می‌گوید: وقتی بخش در بیمارستان آماده شد آنها از ما مجوز سازمان غذاودارو راخواستند وما ازطریق بیمارستان نامه زدیم و آنها اطلاعات خواستند.

روایت قربانیان

بیمارستان لقمان و چند مرکز دیگر مراکزی هستند که این دارو به بیماران تزریق شده است. آن‌طور که آقای ترقی‌جاه می‌گوید بیمارستان لقمان در جریان این ماجرا نبوده و هم بیمارستان لقمان و هم دانشگاه شهید بهشتی از این‌فرد شکایت کرده‌اند. با وجود این آقای یزدی‌نژاد که پدرش بعد از دریافت هشت دوز از این دارو فوت کرده، می‌گوید تمام این تزریق‌ها در بیمارستان لقمان انجام شده وما به ازای آن هم 3000 دلار پول نقد پرداخت کرده است. خانم صابری هم که خواهرش به بیماری آلزایمر دچار بوده و نخستین نفری است که خواهرش این دارو را دریافت کرده، می‌گوید: من این‌فرد را ازسال97می‌شناختم و وقتی درباره وی تحقیق کردم، متوجه شدم عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان است وهمین موجب شد تا صحبت‌هایش را باور کنم. سال99 بود که از وی خواستم برای خواهرم این دارو را تزریق کند وبه من گفت این دارو مجوز ندارد وشما باید تعهد بدهید و بعد ازمن 200 میلیون تومان خواست و تاکید کرد باید بنویسید هبه. این خانم تنها کسی است که پول را به حساب شرکت نازنین پارس دارو ریخته و تعهد محضری داده که اگر اتفاقی افتاد، ادعایی نداشته باشد. وی ادامه می‌دهد: بنا بود 12دوز تزریق هر سه روز یک بار انجام شود اما این اتفاق نیفتاد. به واسطه همین بدقولی‌ها به دنبال شکایت افتادم و به بیمارستان لقمان رفتم و متوجه شدم فیلم خواهرم را به بقیه نشان داده تا اعتماد آنها را جلب کند. آقای یزدی‌نژاد هم از طریق آشنایانش با این‌فرد آشنا شده و به او اعتماد می‌کند و در نهایت هشت دوز تزریق این دارو به پدرش موجب شد وی فوت کند.

هشداری جدی

ماجرای تبلیغ داروی مرگ درفضای مجازی ومرگ چالش برانگیز شدن آن برای تعدادی ازهموطنان‌مان هشداری است تا به فضای مجازی و تبلیغات آن اعتماد نکنیم. فهرست دارویی کشور یا همان فارماکوپه براساس آزمایش‌ها وتحقیقات پیرامون اثربخشی و کنترل همه مولفه‌های لازم برای سلامت یک دارو تعیین می‌شود و حتی پزشکان هم حق ندارند دارویی خارج از این فهرست تجویز کنند. بدیهی است داروهایی که در فضای مجازی و شبکه‌های فیلتر شده تبلیغ می‌شوند در این فهرست جای ندارند و دامی برای کلاهبرداری و سوء‌استفاده از عجز افراد در برابر بیماری‌ها هستند. پس هوشیار باشیم و به آنها اعتماد نکنیم.

هم اکنون دیگران می خوانند -->

بیشتر بخوانید

یک ماجرای مرگبار در بیمارستان های تهران؛ تزریق داروی تقلبی درمان الزایمر، مرگ چند بیمار (16+) 2