120 داوطلب در نهضت همراه بیمار در بیمارستانهای بوشهر فعالیت کردند
بوشهر - ایرنا - مدیر حوزه علمیه استان بوشهر گفت: 120 نیروی داوطلب تاکنون در طرح نهضت همراه بیمار در بیمارستانهای این استان فعالیت کردهاند و در پیک چهارم کرونا نیز با توجه به افزایش آمار بستریها 50 نیرو در شهرستان بوشهر نیاز است.
حجتالاسلام رضا خدری روز سه شنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: در زمان حاضر درخواست ساماندهی نیروی همراه بیمار برای بیمارستان خلیج فارس مطرح شدهاست که در حال فراهم کردن مقدمات قانونی آن هستیم.
وی افزود: در زمان حاضر 15 نفر آماده همکاری هستند و به نیروهای فعال دورههای قبل نیز اطلاع رسانی شدهاست اما برای فرخوان عمومی منتظر فراهم شدن مقدمات هستیم.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر اظهار کرد: طلاب و روحانیون در طول تاریخ فعالیت جهادی و داوطلبانه را بر عهده داشتهاند که پس از انقلاب اندکی کمرنگ شده بود اما در طی سالهای اخیر خدمات و حس نوع دوستی آنها بویژه در حوادث طبیعی و به طور ویژه تر در دوران کرونا نمود بیشتری یافته است.
خدری با بیان اینکه نهضت همراهیار بیمار نزدیک به یک سال است که شکل گرفته است، یادآور شد: در 2 مرحله قبلی، یک بار در تابستان گذشته در یک بازه زمانی 45 روزه 70 نیروی داوطلب به عنوان به فعالیتهای مربوط به همراه بیمار در بیمارستانهای استان پرداختند که از این شمار 50 نفر در بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر حضور داشتند.
وی اضافه کرد: در مرحله دوم نیز در آبان ماه 99 همزمان با پیک کرونا، 34 نیروی داوطلب در بیمارستان شهدای خلیج فارس و 12 نفر در بیمارستان برازجان حضور داشتند و اکنون نیز در حال برنامهریزی برای پیک اخیر بیماری هستیم.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر گفت: با توجه به اینکه هر همراه بیمار به طور میانگین در هر شیفت با 20 بیمار سر و کار دارد، پس از ثبتنام، گزینش نیروها صورت میگیرد و در قالب یک دوره آموزشی، نکات بهداشتی و بهداشت فردی، اصول برخورد با بیمار و همکاری با کادر درمان به آنها آموزش داده میشود.
خدری اضافه کرد: داشتن سن بالای 20 سال، نداشتن بیماری زمینهای در خود و خانواده و انجام تحقیقات بخشی از معیارهای گزینش داوطلبان در دورههای گذشته برای به کارگیری به عنوان همراه بیمار است.
وی گفت: خواهران و براردران طلبه علاوه بر فعالیت جهادی و داوطلبانه به عنوان همراه بیمار، در بخشهای مربوط به تغسیل و تدفین بیماران کرونایی نیز مشارکت داشتند و از ابتدای شیوع کرونا تا کنون 30 روحانی و طلبه در این زمینه فعالیت داشتهاند.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر با بیان اینکه امروز جامعه از طلاب انتظار دارد که در مشکلات و اتفاقات آنها را همراهی کند، اظهار کرد: انتظار مردم از طلبهها تنها فعالیت در مباحث علوم دینی نیست بلکه جامعه امروز روحیه جهادی طلاب در عرصه های مختلف را طلب می کند.
خدری ادامه داد: احساس مسؤلیت مهمترین کاری است که باید بین استادان و مدیران ایجاد شود تا شاهد شکل گیری عرصههای جدیدی از فعالیت باشیم.
مدیر حوزه علمیه استان بوشهر اعلام کرد: در زمان حاضر 17 گروه جهادی از طلبهها در این استان فعال است که از این شمار، هشت گروه زیر نظر مدارس علمیه استان و تعدادی هم به صورت مستقل فعالیت میکنند.
وی عنوان کرد: عمران و آبادانی در روستاهای محروم، کمک به سیل زدگان دشتستان در سال گذشته، تشکیل نهضت بیمار و حضور در بیمارستانها در کنار بیماران کرونایی، کمک به کادر درمان، ضد عفونی معابر و سطوح شهر، ایجاد کارگاه های تولید ماسک و دستکش از مهمترین فعالیتهای طلاب جهادگر در سال 99 است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*