18 هزار خدمت در مراکز بهداشتی قم به بیماران مشکوک کرونایی ارائه شد
قم - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: مراکز خدمات جامع سلامت به منظور کاهش بار بیمارستان ها و مراکز درمانی در شیوع کرونا، بیش از 18 هزار خدمت به شهروندان ارائه کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی قم، سیامک محبی روز دوشنبه در گفت وگویی، ادامه داد: مرکز بهداشت قم به منظور خدمات رسانی به همشهریان و جلوگیری از حضور مردم در مراکز درمانی و کاهش بار فعالیت های بیمارستان ها، 9مرکز خدمات جامع سلامت را برای همشهریان در نظر گرفته که ماه هاست که در حال فعالیت هستند.
وی افزود: تاکنون این مراکز توانسته اند 18 هزار و 602 خدمت را به همشهریان به صورت 16 ساعت فعالیت در شبانه روز ارائه کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: به منظور ارائه خدمات اولیه درمانی و با هدف کاهش بار مراجعات به اورژانس های بیمارستانی، برخی از پایگاه های بهداشتی، به عنوان درمانگاه های مراجعه بیماران مشکوک به کرونا در نظر گرفت شد که این مراکز عملکرد بسیار خوبی به ثبت رساندند.
وی ادامه داد: مرکز خدمات جامع سلامت جندقیان واقع در خیابان آذر جنب میدان زاویه؛ مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن عسگری (ع) واقع در شهرک امام حسن عسگری، مقابل کوی 4، جنب مسجد امام حسین (ع)؛ مرکز خدمات جامع سلامت عبداللهی واقع در ابتدای نیروگاه، نرسیده به میدان توحید، جنب مسجد و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت امام خمینی (ره) واقع در انتهای 45 متری صدوق، بلوار شهید کریمی، مقابل خیابان لقمان از جمله مراکزی هستند که در این ایام به بیماران ارائه خدمت کردند.
محبی، بیان کرد: همچنین مرکز خدمات جامع سلامت امام رضا پردیسان واقع در منطقه پردیسان، انتهای خیابان آزادی، جنب شهرداری منطقه هشت؛ مرکز خدمات جامع سلامت پنبه چی واقع در خیابان امام خمینی، مقابل کلانتری 17؛ مرکز خدمات جامع سلامت شهدا واقع در خیابان انقلاب بعد از سه راه سجادیه ک 39؛ مرکز خدمات جامع سلامت فرقانی واقع در انتهای شیخ آباد، 16 متری ولی عصر، کوی 44 و همچنین مرکز خدمات جامع سلامت خوراکیان واقع در بلوار 15 خرداد جنب امامزاده شاه سیدعلی از جمله این مراکز هستند.
به گزارش ایرنا، در استان قم 41 مرکز سلامت جامعه و 136 پایگاه سلامت فعال است و یک هزار و 16 نیرو شامل پزشک، کارشناس تغذیه، کارشناس روانشناسی بالینی، پرستار، مراقب سلامت، بهداشت محیط و بهداشت حرفهای به ارائه خدمات بهداشتی و سلامت میپردازند.
کووید19، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع و ازجمله راههای انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه میکنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.
ویروس کرونا موسوم به «کوید 19» اواسط ماه دسامبر (24 آذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد اما کمیسیون ملی بهداشت چین در 30 دسامبر سال 2019 (9 دیماه 98) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*