دوشنبه 1 بهمن 1403

280 مرکز گردشگری سلامت مجاز در ایران / ارایه تجربیات پوشش بیمه ای ایران به لیبی

وب‌گاه گسترش مشاهده در مرجع
280 مرکز گردشگری سلامت مجاز در ایران / ارایه تجربیات پوشش بیمه ای ایران به لیبی

معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از توسعه برنامه های گردشگری سلامت با دولت لیبی خبر داد و اظهار کرد که 280 مرکز درمانی مجوز پذیرش گردشگران سلامت دارند. او همچنین در حاشیه دیدار با معاون وزیر بهداشت دولت لیبی، که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: "در نشست با هیات وزارت بهداشت دولت لیبی مذاکرات خوبی انجام شد؛ این کشور دارای وسعتی معادل یک دهم جمعیت ایران است." وی با...

او همچنین در حاشیه دیدار با معاون وزیر بهداشت دولت لیبی، که در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: "در نشست با هیات وزارت بهداشت دولت لیبی مذاکرات خوبی انجام شد؛ این کشور دارای وسعتی معادل یک دهم جمعیت ایران است."

وی با بیان اینکه علوم پزشکی ایران در لبه دانش قرار دارد و مورد علاقه سایر کشورهاست، اظهار داشت: با هیات لیبیایی نیز در زمینه تجربیات ایران را در حوزه های بهداشت، درمان و آموزش مذاکره شد.

کریمی با اشاره به اینکه پزشکان ایرانی وقتی فارغ التحصیل می شوند مهارت های زیادی دارند چون تعداد زیادی بیمار ویزیت و عمل کرده اند، ادامه داد: همچنین در زمینه نحوه آموزش علوم پزشکی در ایران با ادغام آموزش ودرمان در نظام سلامت، توضیحاتی به معاون وزیر بهداشت لیبی و هیات همراه ارائه شد.

معاون درمان وزارت بهداشت تصریح کرد: در زمینه توسعه گردشگری سلامت بین دو کشور نیز تبادل نظر شد. ایران با در اختیار داشتن مراکز مجهز درمانی، پزشکان مجرب و قیمت رقابتی درمانی که داراست، می تواند پذیرای بیماران کشور لیبی باشد که این مساله مورد استقبال هیات لیبیایی قرار گرفت.

کریمی با بیان این که در خصوص تجهیزات پزشکی نیز مذاکراتی بین دو هیات صورت گرفت، اضافه کرد: ایران بالای 80 درصد نیازهای خود به تجهیزات پزشکی را در داخل تولید می کند. هیات لیبیایی اعلام کردند علاقه‌مند به استفاده از این تجهیزات در کشورشان هستند.

وی با بیان این که با توسعه همکاری های نظام سلامت دو کشور شرکت های تجهیزات پزشکی ایران می توانند از ظرفیت بازار لیبی بهره مند شوند، گفت: در زمینه اورژانس نیز هیات لیبیایی به دلیل کشور پهناور و صحراهای گسترده ای که لیبی دارد، پرسش های مطرح کردند که شامل مواردی از انتقال بیماران با اورژانس های زمینی و هوایی بود.

معاون درمان وزارت بهداشت افزود: پروتکل های درمانی در زمینه بیماری های فراگیر از موارد دیگر مذاکرات دو هیات بود که از تجربیات ایران در این زمینه طرح سئوال شد. همچنین در زمینه های نظام سطح بندی خدمات درمانی و تعرفه ها، پرداخت ها، پوشش بیمه ای هیات لیبیایی علاقه‌مند به استفاده از تجربیات ایران بودند.

کریمی با اعلام این که در حال حاضر 280 بیمارستان و مرکز درمانی در کشور مجوزهای لازم برای پذیرش گردشگر خارجی سلامت (IPD) را در اختیار دارند، گفت: به طور خلاصه در زمینه پذیرش گردشگر سلامت از لیبی و صادرات تجهیزات پزشکی به لیبی زمینه های همکاری های خوبی بین دو کشور وجود دارد.

معاون درمان وزارت بهداشت در پایان یادآور شد: لیبی دروازه قاره آفریقا با اروپا هم محسوب می شود و تبادلات زیادی با اروپا دارد و این مساله می تواند به معرفی علوم پزشکی ایران و شرکت های تولید کننده اقلام سلامت به اروپا کمک کند.