3 روش برای مشاوره با وکیل کیفری
مشاوره با وکیل کیفری یکی از بهترین راهها برای یافتن راهحل در پروندههای پیچیده کیفری است. در این بخش میخواهیم به 3 مشاوره با وکیل متخصص کیفری بپردازیم. همچنین، بهترین و مناسبترین روش را نیز معرفی خواهیم کرد.
مشاوره با وکیل کیفری یکی از پرطرفدارترین خدمات ارائهشده در موسسههای حقوقی است که از طریق سه روش آنلاین، تلفنی و حضوری به مخاطبان ارائه میشود. وکلای کیفری افرادی هستند که در زمینه پروندههای کیفری تخصص کافی دارند. در این مقاله قصد داریم درباره اهمیت مشاوره با وکلای کیفری، انواع دعاوی کیفری، روشهای مشاوره با وکلای کیفری، نکات لازم قبل از مشاوره با وکیل، اهمیت بررسی سوابق وکیل قبا از جلسه مشاوره و مدتزمان موردنیاز برای مشاوره با وکیل کیفری توضیح دهیم. اگر شما هم میخواهید با یک وکیل متخصص کیفری مشاوره داشته باشد، با ما همراه باشید.
مزایای استفاده از مشاوره حقوقی
همانطور که میدانید، زمانی که افراد با مشکلات قانونی مواجه میشوند یا سوالهای حقوقی دارند، از مشاوره حقوقی استفاده میکنند. یکی از مهمترین مزایای استفاده از مشاوره حقوقی این است که فرد به خوبی از حقوق قانونی خود درباره موضوعی خاص آگاه میشود و شرایطی که با آن روبرو است، برایش سادهتر میشود.
برخی از مسائل حقوقی به حدی پیچیده و دشوار هستند که افراد عادی نمیتوانند آنها را به خوبی متوجه شوند و فقط یک مشاوره حقوقی قادر به درک و سادهسازی آنهاست.
مشاوران حقوقی اغلب وکلای پایه یک دادگستری هستند که در زمینههای مختلف تخصص دارند. بهعنوان مثال، برای حل مشکلات مربوط به دعاوی کیفری، بهترین راهکار مشاوره با وکیل کیفری است. جلوگیری از هزینههای اضافی به دلیل عدم اطلاع افراد از قوانین و لایحهها مزیت دیگری است که مشاوره حقوقی به همراه دارد.
اگر به مشاوره حقوقی نیاز دارید، روی عبارت رو به رو کلیک کنید: مشاوره حقوقی تلفنی
چه زمانی بهتر است از وکیل کیفری مشاوره بگیریم؟
با توجه به بالا بودن حساسیت دعاوی کیفری و تاثیر نتیجه آنها در سرنوشت افراد، بهتر است در پروندههای کیفری از مشاوره با وکیل کیفری غافل نشوید. وکیل متخصص کیفری با تسلط کامل به تمام قوانین و مقررات مربوط به جرائم و مجازاتهای دعاوی کیفری، کمک بسیاری زیادی به موکل خود میکند.
در واقع، مشاوره با وکیل کیفری بهعنوان یک پشتوانه بسیار قوی اجازه نمیدهد که فرد دچار خسارات جبرانناپذیر شود. طبق اصل 35 قانون اساسی ایران، در همه پروندههای حقوقی و کیفری به طرفین دعوا این حق داده میشود که از یک وکیل متخصص در همان حوزه دعاوی مربوطه کمک بگیرند.
چه موضوعاتی شامل مشاوره با وکیل کیفری میشود؟
جرائم بر مبنای قانون به دو گروه خصوصی و عمومی تقسیمبندی میشوند. با توجه به خاص بودن ماهیت جرائم کیفری، دستهبندیهای متعددی برای آنها در نظر گرفته شده است که به هر یک از جرائم کیفری در دادگاههای تخصصی مخصوص به خود آنها رسیدگی میشود.
از مهمترین دعاوی کیفری که به مشاوره با وکیل کیفری نیاز دارند، میتوان به مواردی نظیر جعل، قتل، سرقت، کلاهبرداری، بهدست آوردن مال از راه نامشروع، اسیدپاشی، مزاحمت، سقط جنین، آدمربایی، تهدید، روابط نامشروع، مواد مخدر، چک بلا محل، قمار، اخلال در نظم عمومی و... اشاره کرد.
در تمام مواردی که نام برده شد، حضور یک وکیل کیفری لازم است. همچنین، افراد درگیر در دعاوی کیفری میتوانند با کمک وکیل کیفری مسیر پرونده کیفری و زندگی خود را تغییر دهند.
روشهای مشاوره با وکیل کیفری
برای مشاوره با وکیل متخصص کیفری از سه روش حضوری، تلفنی و آنلاین میتوان استفاده کرد که در ادامه درباره هر یک از آنها توضیح خواهیم داد:
1. مشاوره حقوقی حضوری
یکی از بهترین و کاربردیتری روشهای مشاوره با وکیل کیفری مشاوره حضوری است. برای مشاوره حضوری باید در ساعات مشخصی به موسسه حقوقی موردنظر خود مراجعه کرده و مشکل خود را با یک وکیل پایه یک دادگستری متخصص در حوزه دعاوی کیفری مطرح کنید. در این روش موکل و وکیل بهصورت چهره به چهره با یکدیگر صحبت میکنند.
البته این نوع مشاوره مستلزم این است که فرد از قبل، وقت رزرو کرده باشد. گفتنی است، اگر فرد در شهرستان باشد و بخواهد از بهترین وکیل کیفری تهران مشاوره بگیرد، روش تلفنی نیز روش مناسبی برای ایشان است.
2. مشاوره حقوقی تلفنی
یکی دیگر از روشهای مشاوره با وکلای کیفری که در بین مردم بسیار رایج است، مشاوره تلفنی است. مشاوره تلفنی برای کسانی که امکان مراجعه حضوری یا امکان برقراری ارتباط آنلاین اینترنتی را ندارند، روش بسیار مناسبی است.
مشاوره حقوقی تلفنی، در وقت و هزینههای رفتوآمد به موسسه حقوقی صرفهجویی میکند. همچنین شما میتوانید برای مشاوره با بهترین وکلای کیفری تهران، با شماره تلفنهای مجموعه وکیل با من تماس بگیرید.
کافی است عبارت «وکیل با من» را در گوگل جستجو کرده و از خدمات حقوقی این مجموعه بهرهمند شوید.
3. مشاوره حقوقی آنلاین
یکی از جدیدترین روشهای مشاوره با وکیل کیفری که طرفداران زیادی را نیز به خود جلب کرده است، مشاوره حقوقی آنلاین است. در این روش، موکل از طریق وبسایت موسسه حقوقی یا از طریق ارتباط متنی، صوتی و تصویری در شبکههای اجتماعی با وکیل متخصص کیفری ارتباط برقرار کرده و مشکل خود را عنوان میکند.
لازم به ذکر است، هزینه مشاوره آنلاین نسبت به دو روش قبلی مقرونبهصرفهتر است. ناگفته نماند که برای استفاده این روش، نیازمند یک اینترنت پرسرعت هستید تا وقفهای در ارتباط شما با وکیل کیفری ایجاد نشود. تا اینجا سه روش مشاوره با وکیل کیفری را برای شما شرح دادیم که در ادامه به بهترین روش آن اشاره میکنیم.
بهترین روش برای مشاوره با وکیل متخصص کیفری
زمانی که درگیر یک دعوای کیفری بسیار مهم هستید و قصد دارید که پرونده کیفری خود را به یکی از وکلای کیفری ماهر و باتجربه بسپارید، مشاوره حضوری گزینه بسیار مناسبتری است؛ اما اگر فقط برای پرسش سوالهای مربوط به دعاوی کیفری قصد مشاوره با وکیل کیفری را دارید، مشاوره تلفنی و مشاوره آنلاین را به شما توصیه میکنیم.
بعضی از افراد در شهرستانها زندگی میکنند و به دلیل مشغلههای کاری و کمبود وقت امکان مراجعه حضوری برای مشاوره را ندارند، برای این افراد هم مشاورههای آنلاین و تلفنی گزینههای مناسبتری محسوب میشوند. بهطورکلی، هر فرد با توجه به شرایطی که دارد از بین سه روش مشاوره با وکیل مناسبترین روش را انتخاب میکند.
قبل از مشاوره با وکیل کیفری چه نکاتی را رعایت کنیم؟
قبل از سوال از وکیل کیفری و انجام مشاوره با او، باید سوالهایی که قرار است از وکیل بپرسید را در یک برگه یادداشت کنید تا در جلسه مشاوره هیچ سوالی بیپاسخ باقی نماند.
همچنین، اگر برای دعاوی کیفری خود مدرکی در اختیار دارید، بهتر است آن را برای ارائه و ارسال به وکیل کیفری آماده کنید. برای مدتزمان سوال از وکیل کیفری، زمان مشخصی را تخمین بزنید و بر اساس آن یکی از روشهای مشاوره را رزرو نمایید.
اهمیت بررسی سوابق وکیل قبل از جلسه مشاوره
قبل از جلسه مشاوره با وکیل متخصص کیفری بهتر است نظرات مشتریان قبلی، رزومه وکیل و سوابق کاری او را به خوبی موردبررسی قرار دهید. یک وکیل خوب دارای تجربه و سابقه کاری درخشان است. همچنین، در پروندههای کیفری تخصص دارد و پروندههای پیشین خود را نیز با موفقیت به پایان رسانده است.
مدت زمان مورد نیاز برای مشاوره با وکیل کیفری
اگر تعداد سوال از وکیل کیفری کم و کوتاه است، زمان مشاوره میتواند 15 دقیقه انتخاب شود. اما اگر سوالی که میپرسید طولانی است و به یک پاسخ طولانی هم نیاز دارد، مدتزمان مشاوره بهتر است 30 الی 45 دقیقه باشد. همچنین، برای رزرو وقت مشاوره با وکیل کیفری میتوانید در سایت وکیل با من به آدرس اینترنتی http://vakilbaman.com/ مراجعه کنید.
کد خبر 1651247