سه‌شنبه 2 بهمن 1403

32 شرکت و شتاب دهنده در خانه خلاق و نوآور دانشگاه پیام نور

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
32 شرکت و شتاب دهنده در خانه خلاق و نوآور دانشگاه پیام نور

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سرپرست دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه این دانشگاه بزرگ ترین دانشگاه دولتی و دارای گستره ملی است، گفت: در حال حاضر بیش از 400 هزار نفر دانشجو در تمامی استان های کشور در این دانشگاه تحصیل می کنند. همچنین چهار هزار نفر عضو هیات علمی این دانشگاه در رشته های متعدد علوم انسانی، کشاورزی، فنی و مهندسی، هنر و منابع طبیعی مشغول به ارائه خدمات آموزشی هستند. ابراهیم...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سرپرست دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه این دانشگاه بزرگ ترین دانشگاه دولتی و دارای گستره ملی است، گفت: در حال حاضر بیش از 400 هزار نفر دانشجو در تمامی استان های کشور در این دانشگاه تحصیل می کنند. همچنین چهار هزار نفر عضو هیات علمی این دانشگاه در رشته های متعدد علوم انسانی، کشاورزی، فنی و مهندسی، هنر و منابع طبیعی مشغول به ارائه خدمات آموزشی هستند.

ابراهیم تقی زاده در مراسم افتتاح خانه خلاق و نوآوری دانشگاه پیام نوربا بیان این که این دانشگاه در گستره بین المللی در خارج از کشور در 57 کشور نمایندگی و دانشجو دارد، یادآور شد: در افغانستان، لبنان، عراق، سوریه، یمن و پاکستان واحدهای دانشگاهی پیام نور راه اندازی شده و برخی هم در آستانه راه اندازی است.

سرپرست دانشگاه پیام نور افزود: دبیرکل اتحادیه دانشگاه های مجازی جهان اسلام که بیش از 37 میلیون دانشجو را تحت پوشش دارد، عضو هیات علمی این دانشگاه است و دبیرخانه این اتحادیه نیز در دانشگاه پیام نور مستقر است.

تقی زاده گفت: راه اندازی این مرکز و خانه خلاق و نوآوری هم منشا خلق ثروت و ایجاد فرصت شغلی می شود و هم محلی که دانشجویان بتوانند طرح ها و ایده‌های خود را به مرحله محصول برسانند و تجاری سازی کنند.

وی افزود: 32 شرکت و واحد و همچنین شتاب دهنده در این مرکز خانه خلاق و نوآور مستقر است که قطعا با حمایت معاونت علمی بیش از پیش رونق می گیرد.

وی ادامه داد: علاوه بر این مرکز که امروز افتتاح شد در هفت نقطه شهری که بیشتر از شهرستان های کمتر برخوردار هستند تقاضا و درخواست خانه خلاق داریم که پرونده آنها تکمیل شده است و امیدواریم با آن موافقت شود.

تقی زاده ابراز امیدواری کرد با ظرفیتی که دانشگاه پیام نور دارد و بستری که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراهم کرده است زمینه خوبی برای دانشجویان، فارغ التحصیلان این دانشگاه برای کارآفرینی ایجاد شود و این دانشگاه تنها منحصر به رشته های نظری و تئوری های محض نباشد.