40 هزار نیروی جمعیت هلال احمر در مرزهای هشت گانه به زائران اربعین خدماترسانی میکنند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین کولیوند یکشنبه شب در حاشیه بازدید از نحوه خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه، اظهار کرد: با توجه به افزایش گرمای هوا، تسهیلات و امکانات خوبی در مرز شلمچه برای تردد آسان زائران حسینی تدارک دیده شده است و به لطف خدا نحوه خدمات رسانی رضایتمندی زائران را در پی داشته است. وی به اعزام و استقرار بیش از 200 دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسین کولیوند یکشنبه شب در حاشیه بازدید از نحوه خدمات رسانی به زائران اربعین حسینی در مرز شلمچه، اظهار کرد: با توجه به افزایش گرمای هوا، تسهیلات و امکانات خوبی در مرز شلمچه برای تردد آسان زائران حسینی تدارک دیده شده است و به لطف خدا نحوه خدمات رسانی رضایتمندی زائران را در پی داشته است.
وی به اعزام و استقرار بیش از 200 دستگاه آمبولانس، اتوبوس آمبولانس و خودروهای نجات در خاک عراق اشاره کرد و افزود: با همکاری طرف عراقی در شهرهای کاظمین و سامرا 2 بیمارستان برای ارائه خدمات درمانی به زائران اربعین حسینی اختصاص یافته است.
رییس جمعیت هلال احمر بیان کرد: در شهر نجف نیز علاوه بر بیمارستان امام علی (ع) هلال احمر جمهوری اسلامی ایران چهار بیمارستان عراقی و در مسیر نجف به کربلا نیز چهار بیمارستان در اختیار این جمعیت قرار دارد و 32 پایگاه سطح یک، 2 و سه نیز به زائران اربعین حسینی خدمات رسانی میکنند.
کولیوند با بیان اینکه در کربلا 6 بیمارستان به زائران خدمات درمانی ارائه میکنند ادامه داد: بیش از 700 پایگاه سطح یک، 2 و سه و یک هزار و 500 موکب مردمی و همچنین 6 هزار نفر نیرو در حال خدمات رسانی بهداشت و درمان به زائران هستند.
وی با اشاره به اینکه 6 هزار نیرو در خاک عراق در حال ارائه خدمات سلامت به زائران هستند، یاد آور شد: 2 هزار نیرو به عنوان طبیب الدوار در خاک عراق خدمات رسانی میکنند و علاوه بر آن نیز همکاران بهداشت محیط و مدیریت بیماریهای واگیر زائران را رصد و پایش میکنند که خوشبختانه تا به امروز هیچ گونه گزارشی مبنی بر بیماریهای واگیردار را نداشتیم.
رییس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: با توجه به گرمای بسیار زیاد هوا تاکنون در مسیر پیاده روی اربعین حسینی تلفات جانی نداشتیم و البته 2 حادثه ترافیکی داشتیم که بلافاصله توسط جمعیت هلال احمر با همکاری اورژانس و حشد الشعبی عراق امداد رسانی به زائران حادثه دیده ارائه شد.
وی با بیان اینکه 92 زائر نیارمند به خدمات درمانی از عراق به کشور اعزام شدند، اضافه کرد: هماهنگی خیلی خوبی میان گروههای مردمی در عراق با جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران وجود دارد.
کولیوند گفت: تردد زائران نسبت به اربعین سال گذشته تاکنون 70 درصد افزایش یافته است که این نشان از برنامه ریزی و افزایش امکانات در جهت تردد آسان زائران در ایران و عراق است.
وی از استقرار 23 فروند بالگرد امداد رسان در مرزهای هشت گانه خبر داد و گفت: با همکاری کشور عراق مجوز پرواز این بالگردها بر آسمان این کشور در مواقع ضروری که نیاز به امداد رسانی باشد داده شده است.
رییس جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: در مرزهای هشت گانه نیز 40 هزار نیروی امدادگر و داوطلب جمعیت هلال احمر در حال خدمات رسانی به زائران هستند.
پایانههای مرزی شلمچه و چذابه 2 گذرگاه تردد زائران اربعین در خوزستان هستند و هر ساله هزاران نفر زائر عتبات عالیات از سراسر کشور و یا کشورهای دیگر از این 2 مرز در مراسم اربعین عازم کشور عراق میشوند.