چهارشنبه 7 آذر 1403

400 میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند سرمایه‌گذاری می‌شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
400 میلیارد تومان در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند سرمایه‌گذاری می‌شود

بیرجند - ایرنا - استاندار خراسان جنوبی گفت: با سرمایه‌گذاری 400 میلیارد تومانی در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، زمینه اشتغال سه هزار و 500 نفر فراهم می‌شود.

حمید ملانوری روز سه‌شنبه اعلام کرد: تفاهم‌نامه آغاز فعالیت شرکت یونا گاردین از هلدینگ جاده ابریشم طی چند روز آینده در استان به امضا می‌رسد.

وی افزود: با توسعه سرمایه‌گذاری این شرکت، اشتغال‌زایی این مجموعه به 10 هزار نفر افزایش خواهد یافت.

استاندار خراسان جنوبی گفت: این هلدینگ در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند مستقر می‌شود و نسبت به احداث سوله و کارگاه تولیدی اقدام خواهد کرد.

وی اظهار داشت: شرکت یونا گاردین در زمینه تولید پکیج‌های گرمایشی و مونتاژ لوازم خانگی سوپر فعالیت می‌کند که حدود 30 تا 60 درصد محصولات این واحد مستقر در منطقه ویژه، تولیدی است و بقیه با برند ایتالیایی مونتاژ می‌شود.

پیگیری آخرین وضعیت پروژه راه آهن بیرجند در تهران

استاندار خراسان جنوبی و مدیرعامل شرکت احداث راه آهن بیرجند - یونسی در تهران دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، دیدار ملانوری و منتظری با هدف بررسی آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی پروژه راه آهن بیرجند - یونسی صورت گرفت و با حضور مدیرعامل یکی از شرکت‌های عضو کنسرسیوم سرمایه‌گذاری راه آهن همراه بود.

مدیرعامل شرکت احداث راه آهن بیرجند - یونسی بعد از ارائه گزارش جامع از اقدامات انجام شده در زمینه تأمین منابع از طریق تسهیلات ریالی و انعقاد قرارداد تجاری با وزارت راه و شهرسازی، از استاندار خواست به عنوان عالی‌ترین مقام استان، در ادامه روند اجرای پروژه و شتاب بخشی به کارها مساعدت کند.

ملانوری نیز با استقبال از پیشنهادات ارائه شده، در زمینه همراهی و پیگیری مسایل مربوط به ابرپروژه راه آهن بیرجند، قول مساعد داد.

عملیات اجرایی قطعه 16 راه آهن بیرجند - یونسی به طول 32 کیلومتر در مسیر کریدور ریلی شرق کشور 15 مهر 98 در سفر معاون اول رییس جمهوری به خراسان جنوبی آغاز و انتظار دیرینه مردم این استان محقق شد.

در حال حاضر 60 تا 70 دستگاه ماشین آلات سنگین و 150 تا 200 نفر نیرو در کارگاه پروژه در 2 شیفت کاری شاغل هستند و با هدف افزایش سرعت این ابر پروژه و اتصال بیرجند به ایستگاه یونسی هیات وزیران سال گذشته 2 مصوبه داشت که یک مصوبه صدور قرارداد مشارکت از محدوده بیرجند تا یونسی به مبلغ چهار هزار میلیارد تومان است.

براساس این مصوبه اولین بار مدل مالی مشارکتی 10-20-70 مصوب شد که 10 درصد آورده دولت، 20 درصد آورده بخش خصوصی و 70 درصد تسهیلات از صندوق توسعه ملی در اختیار کنسرسیوم قرار گیرد.

اولین گام بعد از این مصوبه تشکیل کنسرسیوم ریلی متشکل از 6 شرکت راهسازی بزرگ بود و بعد از تشکیل این شخصیت حقوقی، در گام بعدی دوم مهر ماه امسال هیات امنای صندوق توسعه ملی تشکیل و اولین بار با پرداخت تسهیلات ریالی به پروژه ریلی خراسان جنوبی موافقت شد تا در حد 2 هزار و 800 میلیارد تومان منابع در اختیار پروژه قرار گیرد که بتوان به عنوان تسهیلات از آن استفاده کرد.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*