5 برنامه کارآمد که گوشی موبایل شما را هوشمندتر خواهند کرد
جدیدترین نسل گوشیهای هوشمند با مجموعهای از برنامهها برای ایمیل، عکاسی، خدمات ناوبری، آبوهوا و تماس ویدیویی ارائه میشوند.
اما هر یک از این برنامههای پیشفرض حداقل یک جایگزین در فروشگاههای اپلیکیشن دارند و اغلب دهها برنامه دیگر وجود دارد که میتوانند نشاندهنده ارتقای بزرگی برای آنها باشد. به همین علت سعی کردهایم چند مورد از این برنامههای بسیار جالب را با هم بررسی کنیم و از غرق شدن در اکتشافات جدید حوزه تکنولوژی، هیجان و لذت جدیدی را تجربه کنیم. همراهی شما برای ما افتخاری است.
چه گوشیهای هوشمندی بخریم؟
قبل از اینکه به سراغ معرفی این برنامههای کاربردی برویم، اجازه دهید کمی در دنیای متنوع تلفنهای هوشمند گشتی بزنیم و مدلهای خوبی را معرفی کنیم که به شما در استفاده از بهترین برنامههای بهروزشده کمک میکنند.
اگر میخواهید با قیمت مناسب تلفن هوشمند مناسب بخرید، ما به شما گوشی های سامسونگ را پیشنهاد میدهیم. با خرید اینترنتی گوشی سامسونگ، میتوانید با مدلهای بسیار مختلف آشنا شوید و از میان جدیدترین و بهترین مدلها، بسته به بودجه و لیست قیمتی موجود، انتخاب خود را انجام دهید.
اگر بودجه متوسطی برای مثال زیر 10 میلیون تومان دارید، ما چه پیشنهادی برایتان داریم؟ گوشی a13 سامسونگ یکی از محبوبترین تلفنهای هوشمندی است که در حال حاضر در بازار ایران وجود دارند و شما میتوانید با قیمت مناسبی این گوشی را بخرید. اگر دوست دارید کمی از مشخصات گوشی a13 بگوییم، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
-
تراشه: MediaTek MT6833
-
پردازنده مرکزی: 8 هستهای
-
پردازنده گرافیکی: Mali-G57 MC2
-
دوربین اصلی: 1) 50 مگاپیکسل، 2) 2 مگاپیکسل، 3) 2 مگاپیکسل
-
باتری: باتری غیرقابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 5000 میلیآمپر ساعت
برنامههای کاربردی برای ناوبری
هرگوشی موبایلی که خریده باشید، به طور پیشفرص مجهز به برنامه قدرتمند Google Maps است که به میزان زیادی به شما در مسیریابی کمک میکند و بدون آنکه آدرسی را تهیه کرده باشید، میتوانید به ناشناسترین نقاط دنیا و فقط با این نقشه دسترسی داشته باشید.
حالا اپلیکیشنهایی در همین حوزه مانند WAZE طراحی شدهاند که متاسفانه برای کشور ایران فیلتر است و برای استفاده از آن نیاز به فیلترشکن خواهید داشت. این اپلیکیشن بسیار کاربردی برای هر دو سیستم عامل اندروید و IOS قابل استفاده است و قابلیتهایی مانند خوانش خودکار راهها، هشدار دوربینهای راهنمایی رانندگی و انتخاب مسیرهای هوشمندانه برای رسیدن به مقصد با حداکثر سرعت، این برنامه را بسیار محبوب کرده است. این اپلیکیشن در گوگل پلی، بیش از 100 میلیون دانلود داشته است و برای استفاده از آن همانطور که اشاره کردیم، نیاز به فیلترشکن خواهید داشت.
اگر میخواهید از نمونههای وطنی به جای waze استفاده کنید هم، بلد و نشان دو مورد خوب هستند که طرح ترافیک، سرعتگیرها و دوربینهای راهنمایی و رانندگی را مشخص کردهاند. البته برنامههای ناوبری در دنیا بسیار زیادند و اگر دوست دارید با برخی از آنها آشنا شوید، پیشنهاد میکنیم، انواع برنامههای ناوبری هوشمند در دنیا را بررسی کنید.
برنامههایی برای ردیابی فعالیتها در طول روز
اگرچه پلنرهایی که به صورت دفتر و کاغذ خریداری میکنید، حس و حال نوستالژیک دارند و بسیاری از افراد ترجیح میدهند همچنان از این ابزارها استفاده کنند، اپلیکیشنهای بسیار قدرتمندی برای ردیابی فعالیتهای روزانه وجود دارند و شما میتوانید علاوه بر نوشتن چک لیستهایی از کارهای روزانه، از قابلیتهای یادآوری، دفتر یادداشت و ارتباط با دیگر افراد هم بهرهمند شوید.
انتخاب از میان این اپلیکیشنها بسیار سخت است، چرا که بسیاری از آنها قابلیتهای مشابهی دارند، اما ما به شما notion را پیشنهاد میکنیم که علاوه بر آنکه میتوانید از قابلیت ردیابی کارهای آن (todolist) استفاده کنید، میتوانید با همکاران و یا دوستان خود، فضای کاری (workplace) را به اشتراک بگذارید و از ویژگیهای بسیار جالب آنها، مانند ایجاد جدول مقالات، جدول کارها و ردیابی آنها و مانند آن بهره بگیرید.
اپلیکیشنهای پیامرسان، متنوع و متفاوت
میخواهید از شبکه اینترنت کمک بگیرید و با هر فردی که مایل هستید و شماره تلفن و یا ID آن را دارید، ارتباط بگیرید و نه تنها پیامهای متنی رد و بدل کنید، بلکه امکان برقراری تماس تصویری هم داشته باشد؟ پس بررسی و عضویت در تلگرام و واتساپ را از دست ندهید. البته اگرچه تلگرام چندین سال است که در ایران فیلتر است و برای اتصال به آن نیاز به فیلترشکن دارید، اما قابلیتهای بسیار زیاد آن، مانع از آن میشود که کاربران ایران، این پلتفرم جالب را فراموش کنند.
نسخه رایگان تلگرام، قابلیتهای بسیار زیادی دارد و شما میتوانید علاوه بر عضویت در گروههای بسیار زیاد، تمام اطلاعات رد و بدل شده خود با سایر افراد را برای همیشه ذخیره داشته باشید. تماس تصویری برقرار کنید و کانالهای فروش خود را از طریق تلگرام توسعه دهید.
همه قابلیتهایی که اشاره شد، در واتساپ به میزان محدودتر هم وجود دارند و به دلیل عدم فیلتر بودن، گزینه مناسبی برای برقراری سریعتر ارتباط است. البته چندوقتی است که این برنامه نیز، بهروزرسانیهای خوبی انجام داده است و در حال بهتر کردن رابط کاربری خود است.
برنامههایی برای سنجش سرعت وایفای و اینترنت
WiFi Analyzer تحلیلگر وای فای است و به شما این امکان را میدهد که اتصال WiFi خود و همچنین سایر اتصالات را در منطقه عمومی مشاهده کنید. دلایل متعددی وجود دارد که چرا به چنین چیزی نیاز است؛ میتوانید ببینید آیا WiFi شما کانالی را با سایر شبکههای WiFi به اشتراک میگذارد (که بر اتصال و سرعت نهایی تأثیر میگذارد).
همچنین میتوانید شبکههای WiFi نزدیک، قدرت سیگنال نمودار و سایر فعالیتها را شناسایی کنید. این اپلیکیشن همچنین میتواند به تشخیص مشکلات وایفای در صورت بروز مشکل کمک کند. وایفای آنالیزر، به ویژه برای کسانی که فیلمهای تلویزیون را زنده تماشا میکنند یا از سرویسهای بازی پخش زنده استفاده میکنند، مفید است.
اپلیکیشنهای ذخیره انواع دادهها
شرکت مایکروسافت در چند سال گذشته برخی از مفیدترین برنامههای خود را ارائه داده است و برخی از آنها عبارتند از: Microsoft OneDrive (ذخیرهسازی ابری)، مجموعه Microsoft Office (اسناد word، صفحات گسترده، ارائه ها)، Microsoft Launcher، Microsoft Authenticator (امنیت)، لنز آفیس (اسکنر اسناد)، دسکتاپ از راه دور، Xbox و Mixer (بازی). علاوه بر این، برخی از کاربرانی که میخواهند برنامهای از فهرست کارها را داشته باشند، میتوانند از این برنامههای مایکروسافت استفاده کنند. این شرکت همچنین در حال کار برروی انعکاس مستقیم صفحه نمایش اندروید در ویندوز 10 و برخی موارد مفید دیگر هستند.
نکته آخر
برنامههای کاربردی بسیار زیادی وجود دارند که بسته به نیاز خود میتوانید از آنها استفاده کنید، برای مثال اگر به دنبال بهتر کردن سطح زبان خود هستید، دولینگو را پیشنهاد میدهیم که از بهترین برنامههای یادگیری انواع زبانهای خارجی البته به جز انگلیسی است. اگر می خواهید ویدئوها و تصاویر خود را ادیت کنید، میتوانید از فتوشاپ لایت استفاده کنید و در نهایت، بازیهای محبوب خود را روی گوشی نصب کنید و سرگرمیهای جالبی برای خود خلق کنید.