پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

62 هزار نفر در جشنواره قرآنی هدهد 25 ثبت‌نام کردند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
62 هزار نفر در جشنواره قرآنی هدهد 25 ثبت‌نام کردند

تهران - ایرنا - نام نویسی در بیست و پنجمین جشنواره قرآنی هدهد یادواره شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی ویژه دانشگاهیان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی،، 22 مهرماه به پایان رسید و 62 هزار نفر در این دوره از جشنواره ثبت نام خود را نهایی کردند.

به گزارش روز چهارشنبه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ثبت نام در بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت که از بهمن ماه 98 آغاز شده بود 22 مهرماه پایان یافت. به رغم شیوع ویروس کرونا هم زمان با آغاز ثبت نام در این دوره از جشنواره، 62 هزار نفر ثبت نام خود را نهایی کردند.

بر این اساس ثبت نام کنندگان هشت بخش این جشنواره شامل بخش‌های آوایی با 9 هزار و 438 نفر، معارفی با 54 هزار و 229 نفر، پژوهشی با دو هزار و 728 نفر، فناوری با 832 نفر، ادبی با هزار و 819 نفر، هنری با شش هزار و 75 نفر، ویژه یادوآره شهید سلیمانی با هزار و 142 نفر و تیمی با 481 نفر مشخص شدند. در این دوره از جشنواره تعداد ثبت‌نامی‌ها به صورت نفر رشته 76 هزار و 741 نفر است. در بخش ویژه جشنواره که در این دوره به شهید حاج قاسم سلیمانی اختصاص دارد، 306 اثر غیر دانشگاهی با توجه به آزاد بودن امکان شرکت در این بخش برای عموم مردم به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. در جشنواره بیست‌وپنجم، دانشگاه‌های علوم پزشکی مشهد با 9 هزار و 196 نفر، کرمانشاه با هفت هزار و 191 نفر، شیراز با پنج هزار و 801 نفر، اردبیل با پنج هزار و 320 نفر، کردستان با دو هزار و 973 نفر، شهرکرد با دو هزار و 575 نفر، نیشابور با دو هزار و 52 نفر، کاشان با هزار و 971 نفر و ایلام با هزار و 837 نفر بیشترین تعداد شرکت کنندگان را به خود اختصاص داده‌اند.

*س_برچسب‌ها_س*