پنج‌شنبه 8 آذر 1403

67 نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
67 نقطه حادثه‌خیز در چهارمحال و بختیاری شناسایی شد

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس دستورالعمل جدید مبنی بر بازنگری در شناسایی نقاط حادثه‌خیز، به تازگی 18 نقطه حادثه‌خیز در استان شناسایی و مجموع نقاط پرخطر در استان به 67 مورد افزایش یافت.

عزیزالله روشن روز دوشنبه در دیدار از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) مرکز شهرکرد در آستانه روز خبرنگار افزود: نگهداری و ارتقای ایمنی راه‌ها یکی از مهمترین وظایف اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای است و در این خصوص شناسایی و رفع نقاط حادثه‌خیز در اولویت برنامه‌ها قرار دارد.

وی ادامه داد: طی سال‌های گذشته 49 نقطه پرخطر و پر تصادف در استان شناسایی شده است که تمامی این نقاط آشکارسازی شده، اما از این تعداد تاکنون 6 مورد برطرف شده و رفع هفت نقطه دیگر در دست اجرا است.

روشن تصریح کرد: رفع نقاط حادثه‌خیزی که به تازگی شناسایی شده است نیز با جدیت در دستور کار قرار دارد.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری در ادامه از تایید سه طرح راهداری در ردیف طرح‌های جهش تولید این استان خبر داد و گفت: سه طرح پیشنهاد داده شده از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در ردیف طرح‌های جهش تولید قرار گیرند.

روشن ادامه داد: محور شهرکیان طاقانک با اعتباری افزون بر 36 میلیارد تومان از جمله طرح‌های جهش تولید این اداره‌کل به شمار می‌رود که از اهمیت بسیار بالایی برخودار است

وی با بیان اینکه حوادث محور شهرکیان به طاقانک طی سه سال گذشته 24 فوتی و 25 مجروح بر جای گذاشته است، افزود: سال گذشته 13 درصد تصادفات استان در این محور رخ داده که نیازمند ایمن‌سازی است.

روشن تصریح کرد: طرح دوم بهسازی و ایمن‌سازی حاشیه زاینده‌رود به طول 54 کیلومتر است که برای تکمیل آن به 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است و طرح سوم تونل چهارطاق و جاده دسترسی در جاده لردگان است که برای اجرای آن به 20 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی همچنین به طرح‌های اقتصاد مقاومتی حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نیز اشاره کرد و گفت: بهسازی محور جوزستان به ارمند به طول 66 کیلومتر و طرح بهسازی محور گردشگری ناغان به کارون4 است که از ناغان تا دوپلان 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و طرح دوپلان به سمت کارون4 نیز 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری 3 هزار و 732 کیلومتر راه دارد که 259 کیلومتر بزرگراه، 761 کیلومتر راه اصلی، 291 کیلومتر راه فرعی و 2 هزار و 369 کیلومتر راه روستایی است.

*س_برچسب‌ها_س*