88 کیلوگرم تریاک در پوشش بار هندوانه در قم کشف شد
قم - ایرنا - فرمانده انتظامی استان قم با اشاره به کشف 88 کیلوگرم تریاک در پوشش بارهندوانه، از دستگیری 2 نفر قاچاقچی مواد افیونی در این رابطه خبر داد.
به گزارش مرکز خبر پلیس، سردار "سیدمحمود میرفیضی" روز دوشنبه در گفت گویی اظهارداشت: در پیگیری پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم مشخص شد 2 نفر قاچاقچی قصد دارد مقدار قابل توجهی تریاک را با یک دستگاه کامیون از استان های جنوبی و با عبور از محورهای مواصلاتی قم به تهران منتقل کند، بنابراین پیگیری موضوع در دستور کار مأموران این پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در ادامه ضمن هماهنگی با مقام قضائی، تیم عملیاتی پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قم به یکی از محورهای مواصلاتی اعزام و با تلاش مأموران سرانجام خودرو شناسایی، توقیف و متهم و یک نفر همدست آن دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان قم خاطرنشان کرد: در ادامه طی بازرسی از کامیون، 88 کیلوگرم مواد افیونی از نوع تریاک از داخل بار هندوانه کشف شد.
میرفیضی گفت: در نهایت متهمان به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی استان شدند.
دستگیری سارق طلاجات در آگهی سایت دیوار
رئیس پلیس فتا استان قم نیز در گفت و گویی از دستگیری سارق طلاجات که در آگهی سایت دیوار توسط شهروندان ثبت می شد، خبر داد.
سرهنگ "علی موالی" اظهار داشت: بر اساس سوابق موجود و شکایت های واصله، افرادی به پلیس فتا استان مراجعه و اعلام داشتند که برای قصد فروش طلاجات خود اقدام به ثبت آگهی در سایت دیوار می کردند که بلافاصله موضوع در دستور کار کارشناسان آن پلیس قرار گرفت.
وی افزود: در بررسی های صورت گرفته مشخص شد کلاهبردار موصوف به فروشنده آگهی مراجعه و اعلام داشته قصد خرید طلاجات را دارد و پس از توافق مبالغ با فروشنده شماره کارت وی را دریافت و با نشان دادن گوشی خود اعلام داشته بصورت اینترنتی پول را واریز می کند و تراکنش موفق را نیز به مالباخته تحویل می داد.
موالی ادامه داد: بعد از آن فرد مالباخته طلاجات خود را به آن فرد تحویل و سپس کلاهبردار از صحنه خارج و متواری می شود.
رئیس پلیس فتا استان اضافه کرد: با هماهنگی و پیگیری های پلیسی بعمل آمده توسط عوامل فرماندهی انتظامی شهرستان قم متهم دستگیر و به همراه پرونده تشکیل شده برای انجام تحقیقات تکمیلی تحویل پلیس فتا استان شد.
موالی از شهروندان خواست تا چنانچه با این شیوه از آنها کلاهبرداری شده سریعا به پلیس فتا استان قم مراجعه کنند و اگر خارج از استان هستند نیز با هماهنگی پلیس فتا مربوطه خود و مطلع کردن پلیس فتا قم پس از بررسی های لازم به مشکل آنها رسیدگی خواهد شد.
وی تاکید کرد: همشهریان در استان می توانند با شماره های 21824217 تماس تلفنی حاصل و یا از طریق آدرس saiberpolice.ir بخش گزارشات مردمی، شکایت ها و گزارشات خود را ثبت کنند که در اسرع وقت به مشکل آنها رسیدگی شود.
رئیس پلیس فتا استان خاطرنشان کرد: به طور کلی آمار جرایم بخصوص در بحث برداشت های اینترنتی و فیشینگ ها خوشبختانه با فعال شدن رمز دوم پویا به نحو مطلوبی کاهش پیدا کرده و امیدواریم با هوشیاری مردم کلاهبرداری های اینترنتی به پایین ترین مرحله کاهش پیدا کند.
وی بیان داشت: از شهروندان تقاضا داریم به هیچ عنوان به فضای مجازی مخصوصا سایت هایی که کاربرمحور هستند و خود کاربر آگهی را ثبت می کند، اعتماد نکنند و بهترین مکان برای خرید و فروش همان صنف مربوطه است که فرد با اطمینان خاطر مراجعه می کند و مشخص است که چه اقدامی انجام می دهد.
موالی ابراز داشت: به طور کلی آن چه که در فضای مجازی تبلیغ و آگهی می شود، حتما این نیست که مردم آن را مشاهده می کنند و نباید به راحتی به این موضوع اعتماد کنند.
وی در پایان تاکید کرد: تلاش کارشناسان پلیس فتا استان برای شناسایی همه شکات مرتبط با این پرونده همچنان ادامه دارد و نتیجه آن نیز متعاقبا اعلام خواهد شد.
سامانه 110 تحقق شعار پلیس پاسخگو است
جانشین فرماندهی انتظامی استان قم نیز در این زمینه با اشاره به اینکه مرکز فوریت های پلیسی 110 پل ارتباطی میان شهروندان و پلیس است، گفت: مهمترین فلسفه تشکیل پلیس 110 تحقق شعار پلیس پاسخگو، مردم مداری و جامعه محوری می باشد.
سرهنگ"بهادر اسماعیلی" اظهار داشت: مرکز فوریتهای پلیسی 110 بعنوان پل ارتباطی میان شهروندان و پلیس در تاریخ بیستم مهرماه سال 1379 مصادف با سالروز ولادت امیر مومنان حضرت علی (ع) با هدف ایجاد ارتباط آسان، سریع و مطمئن و در راستای کمک رسانی و ارائه خدمات انتظامی، ترافیکی، امنیتی و... طراحی و راه اندازی و در حال حاضر به عنوان بزرگترین سایت امدادرسانی کشور به شمار می رود.
وی افزود: مرکز فوریتهای پلیسی 110 بر اساس منشور اخلاقی و الگو گرفتن از حدیث پیامبر اکرم (ص) " هرکسی فریاد انسانی را بشنود که مسلمانان را به یاری و کمک می طلبد و به یاری او نرود مسلمان نیست" به صورت شبانه روز انجام وظیفه می کند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان مهمترین فلسفه تشکیل پلیس 110 را تحقق شعار پلیس پاسخگو، مردم مداری و جامعه محوری عنوان کرد.
وی ترویج عدالت اجتماعی و تساوی حقوق، خدمات رسانی عمومی با تأکید بر سرعت، احترام و قابل دسترس بودن و شفافیت امور با استفاده از عملکرد حرفه ای و سیستمی را از مهم ترین دستاوردهای سیستم فوریتهای پلیسی 110 ذکر کرد.
سرهنگ اسماعیلی ادامه داد: یکی از مهمترین دستاوردهای پلیس ایجاد بستر تسهیل و پاسخگویی به شهروندان است، سامانه تلفنی 110 با این رویکرد ایجاد و به آحاد شهروندان خدمات انتظامی و پلیسی ارائه می کند و در واقع تحولی عظیم و انقلابی در عرصه خدمت رسانی و ارائه خدمات انتظامی به شهروندان محسوب می شود.
این مسئول انتظامی با اشاره به اینکه حضور به موقع و مقتدرانه پلیس در صحنه های ماموریتی زمینه ساز ارتقاء احساس امنیت مردم است و همین امر بستر مشارکت و همکاری هرچه بیشتر شهروندان در زمینه امور انتظامی و امنیتی را فراهم می کند، اظهار داشت: مهمترین بازخوردهای اثرگذار فعالیت مرکز فوریت های پلیس 110 ایجاد بانک اطلاعاتی درخواست های مردم از پلیس، دستیابی به جغرافیای جرایم، توزیع زمانی و مکانی نیازمندی ها و تجزیه و تحلیل داده ها از عوامل اصلاح و اعمال مدیریت و فرماندهی در انجام وظایف محوله از مهمترین مولفه های تاثیرگذار فعالیت این سامانه است.
سرهنگ اسماعیلی ضمن قدردانی از شهروندان در خصوص تماس با پلیس در موارد مشکوک، از عموم شهروندان خواست: سعی کنند فقط در موارد اضطراری با 110 تماس بگیرند و در موارد غیر فوریتی و غیر ضرور از اشغال کردن تلفن 110 پلیس پرهیز کنند.
*س_برچسبها_س*