882 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در این شهر امحا شد
اقتصادنیوز: مسئول پیگیری رمزارزهای شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در کشور 882 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز قاچاق کشف شده در استان توسط این شرکت در محل اداره کل اموال تملیکی در مشهد امحا شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل ازایرنا، رضا لنگری روز چهارشنبه افزود: این امحا با هدف جلوگیری از بازگشت دستگاه های استخراج رمزارز قاچاق به بازار در دوران اوج بار شبکه برق مطابق با شیوه نامه سازمان اموال تملیکی کشور انجام گرفته است.
وی اظهار کرد: دستگاه های غیرمجاز استخراج رمزارز قاچاق پس از کشف به اداره کل اموال تملیکی ارسال می شود که 882 دستگاه مزبور نیز در سال 1402 از نقاط مختلف استان خراسان رضوی جمع آوری و به این اداره کل منتقل شده بود.
مسئول پیگیری رمزارزهای شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون نیز 37 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهرستان زبرخان و حدود 100 دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز نیز به صورت پراکنده از نقاط مختلف استان کشف و ضبط شده است.
رمزارز با نام انگلیسی "Cryptocurrency" ابزار مجازی مبادلات مالی با سابقهای کمتر از نیم قرن است که فقط به صورت دیجیتالی بر روی رایانه وجود دارد.
خبر مرتبط وعده انتخاباتی جدید ترامپ / پای رمزارزها وسط آمداقتصادنیوز: دونالد ترامپ متعهد شده در صورت انتخاب مجدد بهعنوان رئیسجمهور آمریکا از صنعت رو به رشد ارزهای دیجیتال حمایت کند و این مورد نشاندهنده تغییر احتمالی در سیاست ارزهای دیجیتال ایالاتمتحده خواهد بود.
بر این اساس هیچ نوع معادل فیزیکی در قالب سکه یا اسکناس برای رمز ارز وجود ندارد، زیرا با استفاده از الگوریتمهای ریاضی و فنون رمزنگاری با بکارگیری رایانه و همچنین دستگاهی به نام "ماینر" طی روندی طولانی و وقتگیر تولید و منتقل میشود. این روال که اغلب با استفاده از تعداد بسیاری ماینر و رایانه طی میشود نیازمند مصرف مقدار فراوانی انرژی برق است.
خبر مرتبط آخرین قیمت رمزارزها / ادامه یکهتازی بیتکویناقتصادنیوز: بیتکوین (BTC) در چند روز گذشته افزایش قیمت غیرمنتظرهای را تجربه کرد و این وضعیت امید جدیدی را در میان تحلیلگران و سرمایهگذاران ایجاد کرده است.
همزمان با گسترش تولید و کاربرد رمزارزها، حجم مصرف برق برای استخراج آنها نیز به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، به طوری که میزان برق مصرف شده برای این منظور ظرف یک سال در ایسلند بیشتر از حجم برق مصارف خانگی آن کشور بوده است. به همین خاطر برخی کشورها از جمله ایران اقدام به تعیین تعرفههای مالیاتی ویژه مصرف برق در این خصوص و کسب مجوزهای لازم برای استخراج رمزارز کردهاند.
همچنین رمزارزها به صورت نامتمرکز تولید، اداره و منتقل میشوند لذا از سوی هیچ نظام متمرکز بانکی قابل کنترل و ردگیری نیستند. همین ویژگی باعث شده برخی از منتقدان آن را زمینه و روشی برای پولشویی تلقی کنند.
همچنین بخوانید ما را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید