95 درصد اصناف مازندران محدودیتهای کرونایی را اجرا میکنند
ساری - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران گفت که حدود 95 درصد از واحدهای صنفی استان که مشمول ممنوعیت فعالیت در اجرای طرح جامع محدودیتهای کرونایی شدند تاکنون این محدودیت ها را اجرا کردهاند.
حسینعلی قوانلو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بررسی های میدانی نشان می دهد که اجرای محدودیت و ممنوعیت کرونایی در نقاط مرکزی و پرتردد شهرهای استان بیش از این میزان است و بخشی از تخلفات نیز مربوط به مشاغل مشمول در حاشیه شهرهاست. وی گفت: با اجرای طرح محدودیت کرونایی از اول آذر ماه سال جاری تاکنون به طور میانگین روزانه حدود 50 واحد صنفی متخلف که بیش از 90 درصد از این واحدها نیز در حواشی شهر فعالیت داشتند، به دلیل عدم رعایت محدودیت و ممنوعیت کرونایی پلمپ شدند. رییس سازمان صنعت مازندران اظهار داشت: پرونده واحدهای صنفی که پیش از این نیز تخلف در اجرای پروتکل های بهداشتی و یا محدودیت ها داشتند، برای برخورد قانونی در اختیار تعزیرات قرار می گیرد و این واحدهای متخلف جریمه خواهند شد. وی افزود: طبق طرح جامع محدودیت های کرونایی که از اول آذر ماه به اجرا درآمد، سه شهرستان مازندران به دلیل داشتن وضعیت قرمز با ممنوعیت فعالیت مشاغل سطح دو تا چهار مواجه هستند و خوشبتخانه پایش های صورت گرفته نشان می دهد که میزان رعایت این واحدها به نسبت شهرهای نارنجی بیشتر است. او ادامه داد: همچنین 19 شهرستان مازندران نیز به دلیل قرارگیری در وضعیت نارنجی کرونایی دارای محدودیت فعالیت مشاغل شدند به گونه ای که شروع به کار مشاغل دو تا چهار در این واحدها از صبح تا ساعت 18 عصر است و پس از آن در صورت فعالیت متخلف شناخته و واحدهای صنفی آنها که سابقه تذکر شفاهی داشته باشند، پلمپ می شود و پرونده به تعزیرات می رود. قوانلو گفت: در شهرستان های مازندران گروه های نظارت و بازرسی با همکاری ادارات صمت، مراکز بهداشت و درمان، تعزیرات، اتحادیه و مجامع امور صنفی و بسیج تشکیل شد و این گروه ها نظارت دایمی بر عملکرد واحدها در شهرهای قرمز و نارنجی دارند. وی افزود: با این وجود به دلیل تعدد واحدهای صنفی در استان مازندران که فقط تعداد دارندگان مجوز به حدود 150 هزار واحد می رسد، ما با کمبود نیروهای بازرسی و نظارت مواجهیم و برای پیشبرد اهداف نیاز به همراهی و همکاری مردم داریم. قوانلو تعداد ناظرین رسمی تحت پوشش سازمان صمت در استان مازندران را حدود 250 نفر اعلام کرد و گفت: در شرایط فعلی برای هر 600 واحد صنفی در استان یک ناظر و بازرس داریم و برای پوشش همگانی طرح نیاز قطعی به همکاری مردم، مجامع امور صنفی و تشکل های مردم داریم و شهروندان می توانند از طریق شماره تلفن 124 تخلفات کرونایی واحدهای صنفی را گزارش کنند. طرح جامع محدویت کرونایی از اول آذر ماه در مازندران همزمان با سراسر کشور به اجرا درآمد. بر اساس این طرح سه شهرستان ساری، آمل و بهشهر دارای وضعیت قرمز کرونایی هستند و به همین دلیل هم تنها مشاغل سطح یک که نیازمندی های اساسی مردم را تامین می کنند، فعالیت دارند و هرگونه فعالیت سایر مشاغل به مدت دو هفته تعطیل است.
بر اساس این طرح 19 شهرستان مازندران در وضعیت کرونایی نارنجی قرار دارند که در آنها مشاغل سطح با محدودیت زمانی فعالیت مواجه هستند.
طبق آمار هم اکنون 820 بیمار مبتلا به کووید -19 در بیمارستان های مازندران بستری هستند.
*س_برچسبها_س*