96000 مترمربع پروژه درمانی نیمه کاره در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن اشاره به برنامههای این دانشگاه در جهت توسعه پایدار در سلامت، در عین حال از وجود 96هزار مترمربع پروژه درمانی نیمه کاره در این دانشگاه خبر داد و گفت: با اتمام این پروژه ها 1000 تخت درمانی به مجموعه نظام سلامت کشور اضافه خواهد شد.
به گزارش ایسنا، دکتر علیرضا زالی در جلسه هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که با حضور استاندار تهران برگزار شد، با بیان اینکه در استراتژی نوین دانشگاه برای پیشبرد متعهدانه طرحی نو، بحث تغییر سیاق مدیریتی دانشگاه و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم مطرح است، در عین حال، فرایندهای اجرا شده در این زمینه را بیان کرد.
وی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی را دارای استغنا و پتانسیل کافی برای درهم شکستن مرزهای دانش و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم دانست و خواستار حمایت علمی و معنوی استانداری در این راستا شد.
زالی در ادامه با اشاره به رشد 104 پلهای دانشگاه در نظام رتبه بندی وبومتریکس و رشد 74 پلهای در نظام رتبه بندی لایدن، یادآور شد: برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه دانشگاه و رشد پرشتاب در رتبه بندیهای بین المللی از اهداف دانشگاه است و هدف گذاری ما در این راستا دستیابی به رتبه زیر 100 جهانی است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به هماهنگی های صورت گرفته درخصوص راهاندازی و شروع برنامه توسعه سلامت پایدار در دانشگاه اشاره کرد که به عنوان فوکال پوینت استان تهران و به نوعی اولین مرکز در کشور می تواند برای تحقق اهداف توسعه سلامت پایدار فعالیت کند.
تخصیص بودجه دانشگاه متناسب با حجم ارایه خدمات نیست
وی با ذکر این مطلب که برخی اهداف این برنامه فراتر از اختیارات و ظرفیتهای دانشگاه است، خواستار کمک و حمایت استانداری تهران در راستای اجرای این برنامه شد.
زالی همچنین با اشاره به گستره وسیع جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه، گفت: 5 میلیون و 700 هزار نفر از ساکنان استان تهران تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی این دانشگاه قرار دارند و دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی بزرگترین تولید کننده خدمات سلامت در کشور محسوب میشود، اما متاسفانه تخصیص اعتبار و بودجه متناسب با حجم ارایه خدمات این دانشگاه نیست.
وی در خصوص ویژگیهای خدماتی متنوع دانشگاه نظیر داشتن بالاترین جمعیت تحت پوشش کارگری و دانش آموزی در کشور، تنوع موسسات خدماتی و درمانی دولتی و غیر دولتی، کمبودها و محدودیتهای بهداشتی و درمانی موجود در مناطق شرق و جنوب شرقی تهران، ساماندهی پردیس متمرکز دانشگاه، مطالبات معوقه سازمانهای بیمهگر، مسایل بودجهای و ساماندهی پروژههای عمرانی درمانی توضیحاتی بیان کرد.
وجود 96000 متر مربع پروژه درمانی نیمه کاره در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به محرومیتهای موجود در استان تهران خواستار حمایتهای استانداری در راستای ارتقای سلامت استان شد و برخی از مسایل و چالشهای مناطق تحت پوشش دانشگاه را مطرح کرد.
زالی با اشاره به وجود 96000 متر مربع پروژه درمانی نیمه کاره در دانشگاه، خاطرنشان کرد: با اتمام این پروژه ها 1000 تخت درمانی به مجموعه نظام سلامت کشور اضافه خواهد شد.
تکمیل 76 درصدی پروژه بیمارستان جدید شهدای تجریش
زالی در خاتمه بیمارستان شهدای تجریش را بزرگترین پروژه درمانی پس از انقلاب برشمرد که در استان تهران به بهرهبرداری خواهد رسید و افزود: تاکنون 76 درصد این پروژه با ظرفیت 507 تخت و 64000 مترمربع انجام شده است و تکمیل و تجهیز این پروژه نیاز به اعتبار دارد که در صورت تامین اعتبار لازم، این بیمارستان میتواند به عنوان پروژه بزرگ استانی و از منظری ملی به بهرهبرداری رسد.
انتهای پیام