آسایشگاه خیریه کهریزک: شاخص پذیرش در آسایشگاه، " فقر و بیکسی" است
530 نفر به صورت نگهداری در منزل و 400 نفر به صورت مراقبت های روزانه در این مجموعه نگهداری می شوند.
مدیرعامل آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: 3 هزار و 250 مددجو شامل سالمندان، افراد دارای معلولیت جسمی حرکتی، کودکان اوتیسم و کودکان معلول ذهنی و بیماران ام اس در این مرکز نگهداری میشوند.
به گزارش ایلنا، حسن احمدی، مدیرعامل آسایشگاه کهریزک در نشست خبری که به مناسبت پنجاه سال توسعه و خدمترسانی آسایشگاه خیریه کهریزک برگزار شد، با اشاره به خاطرات مرحوم حکیمزاده بنیانگذار مجموعه کهریزک گفت: با حمایت نیکوکاران در مراکز کهریزک سه هزار و 250 نفر سالمند، بیماران ام اس، کودکان معلول و اوتیسم نگهداری میشود که از این تعداد2250 نفر به طور مستمر در مجموعه نگهداری می شوند.
مدیر عامل آسایشگاه کهریزک تصریح کرد: همچنین 530 نفر به صورت نگهداری در منزل و 400 نفر به صورت مراقبت های روزانه در این مجموعه نگهداری می شوند.
وی ادامه داد: امروزه این مجموعه دو آسایشگاه تهران و کرج و درمانگاه مجهز جوادالائمه را راه اندازی کرده است.
به گفته وی بیش از 2200 مددکار و پرسنل در این مجموعه فعالیت میکنند.
در ادامه محمدرضا صوفی نژاد مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: کهریزک جایی نیست که مردم آنجا را نشناسند. این موسسه به خوشنامی معروف است.
وی ادامه داد: آسایشگاه خیریه کهریزک استان تهران سه گروه اصلی سالمندان، معلولان جسمی حرکتی و بیماران ام اس را نگهداری می کند.
مدیر آسایشگاه خیریه کهریزک گفت: در هیچ جای ایران مرکزی به جز کهریزک به صورت شبانه روزی بیماران ام اس را نگهداری نمی کند.
صوفی نژاد گفت: شاخص پذیرش ما بی کسی و فقر است و مددجوی برخوردار پذیرش نمی شود البته ممکن است گاهی اوقات افرادی که از لحاظ مالی برخوردار هستند نیز پذیرش شوند اما این افراد بی کس هستند.
وی ادامه داد: این مجموعه با کمک و حمایت مردم ساخته شد و نیازهای این مجموعه توسط مردم تامین و مردم بر عملکرد این مجموعه نظارت میکنند.
مدیر آسایشگاه کهریزک خاطرنشان کرد: هزار و 750 مددجو در آسایشگاه خیریه کهریزک نگهداری می شوند.
تماشاخانه