آشنایی با ورزشکاران زن تاثیرگذار در جهان / از رقابت زنان مسلمان تا رسیدن به مدال المپیک
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت توکیو 2020، همزمان با روز جهانی زن سایت بازیهای 2020 توکیو گزارشی را از بهترین ورزشکاران زن در جهان منتشر کرده که در بین آنها ابتهاج محمد بانوی شمشیرباز مسلمان آمریکایی و سرنا ویلیامز تنیسور مطرح جهان به چشم می خورد.
ابتهاج محمد:
ابتهاج محمد در المپیک ریو و در اسلحه سابر تیمی به مدال برنز دست پیدا کرد. یک نشریه نام او را در بین 100 فرد مهم جهان در سال 2016 قرار داده بود.
سرنا ویلیامز:
این تنیسور مطرح آمریکایی بعد از بارداری و آسیب دیدگی طولانی موفق شد دوباره خود را جمع بهترین تنیسورهای دنیا در رنکینگ جهانی جای دهد.
وی در سال 2017 تنیسور شماره یک زنان جهان بود اما وقتی بعد از به دنیا آمدن دخترش در مسابقات میامی و ایندین ولز شرکت کرد بدون سید بود.
راملا علی:
این بوکسور جوان از سومالی به انگلیس مهاجرت کرد. خانواده این ورزشگاه مدتها نمیدانستند که دخترشان بوکس کار می کند و حتی عنوان قهرمانی ملی را هم به دست آورده است. علی نخستین بوکسور عنوان دار زن مسلمان است.
وی اظهار داشت: از ژیمناستیک شروع کردم. بعد به کلاس بوکس رفتم و به آن علاقمند شدم. هیچ دوستی هم در مدرسه نداشتم و همه دوستان من در رشته بوکس بودند. این موضوع باعث ارتباطات بیشتر من و ایجاد خانواده دوم شد.
سایمون بایلز:
این ژیمناست آفریقایی - آمریکایی موفق به کسب 4 مدال المپیک شده و نخستین ورزشکاری است که همه عناوین جهان را به دست آورده است. این انتظار وجود دارد همانند ریو بتواند در بازیهای 2020 توکیو هم مدال کسب کند.
بایلز گفت: "در بازی های 2016 تصور نمی کردم چنین نتایجی به دست آورم."
یسری ماردینی:
وی شناگر اهل سوریه است که در زمان جنگ، همراه با خانواده اش به کشورهای مختلف مهاجرت کرد.
یسری داستان باورنکردنی خود را در کتابی به نام "پروانه" به اشتراک گذاشت و فیلمی در مورد وی اکران خواهد شد. این فیلم داستان واقعی ماردینی را نشان می دهد که در سال 2015 از سوریه گریخت. ابتدا به لبنان سفر کرد و سپس به ترکیه رفت و در آنجا سوار یک قایق کوچک شد که خانواده وی برای جزیره یونانی در نظر گرفته بود. در طول سفر موتور قایق شکست و این موضوع باعث شد که ماردینی و خواهر کوچکترش سارا وارد دریا شوند. یسری و خواهرش شنا کنان به سمت محل امنی بودند؛ تلاشی که بیش از 3 ساعت طول کشید. یسری، خواهرش و والدینش سرانجام به آلمان رفتند که توانست دوباره تمریناتش را آغاز کند. وی در المپیک ریو در تیم پناهجویان به رقابت پرداخت.
انتهای پیام /
المپیک زن جهان سرنا ویلیامز