آغاز فاز دوم پویش «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» از 22 بهمن
تهران - ایرنا - فاز دوم پویش «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» با هدف محکومیت متوقف کردن نام و عکس سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی در فضای مجازی از 22 بهمن آغاز میشود.
به گزارش روز سهشنبه ایرنا از فرهنگسرای رسانه، این فرهنگسرا پویش «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» را به زبانهای انگلیسی و عربی دی ماه امسال راهاندازی و حذف نام و عکس سردار شهیدحاج قاسم سلیمانی از شبکههای اجتماعی مجازی به ویژه اینستاگرام را محکوم کرده است.
در این پویش از مردم خواسته شده است که با هشتگ «#سانسور_حاج_قاسم_ را متوقف_کنید» در صفحات مجازی خود نسبت به این اقدام خصمانه شبکههای مجازی واکنش نشان دهند.
این پویش همزمان با شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و مراسم تشییع پیکر پاک 150 شهید گمنام در شهر تهران آغاز شد و بسیاری از علاقهمندان به سردار دلها به این پویش پیوسته و این اقدام شبکههای مجازی خارجی را محکوم کردند.
برای پیوستن علاقهمندان به این پویش، یک کاور آماده شده بود که در فضای مجازی منتشر شد و در اختیار خبرگزاریها، مناطق 22گانه شهرداری تهران، اهالی رسانه، نخبگان و... قرار گرفت تا با پیوستن به آن درخواست خود مبنی بر متوقف کردن سانسور عکس و نام شهید سلیمانی در رسانههای مجازی را به گوش جهانیان برسانند.
همچنین تیزر تهیه شده برای پویش «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» از شبکههای مختلف سراسری پخش شد. بر همین اساس جمع زیادی از علاقهمندان به شهیدسلیمانی به این پویش پیوستند که از آن جمله میتوان به عموم مردم، فعالان رسانهای و مجازی، مسئولان کشوری و لشکری و... اشاره کرد.
در کنار استقبال خوب عموم مردم، اهالی فرهنگ و رسانه و علاقهمندان به سردار سلیمانی از این پویش، در فضای مجازی و در مراسم تشییع شهدای گمنام، جمعی از مسئولین کشوری و لشکری نیز ضمن اعلام حضور خود در این پویش اقدامات شبکههای مجازی خارجی در سانسور نام و عکس سردار سلیمانی را محکوم کردند.
چهرههای شاخصی از جمله سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، سرتیپ پاسدار حسین رحیمی فرمانده انتظامی تهران بزرگ و مهدی محمدی مشاور وزیر و رئیس مرکز ارتباطات و روابط عمومی وزارت اقتصاد و دارایی به پویش «سانسور حاج قاسم را متوقف کنید» پیوسته و هر گونه سانسور نام و عکس سردار سلیمانی در فضای مجازی را محکوم کردند.
همچنین پیش از این نیز حجت الاسلام میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، سیدعلیرضا فاطمیانپور معاون فرهنگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مهدی شکیبایی رئیس فرهنگسرای رسانه و... نیز حضور خود را در این پویش اعلام کردند.
براساس این گزارش، فاز دوم این پویش از 22 بهمن ماه آغاز شده و تا حصول نتیجه و برطرف شدن اقدام خصمانه شبکههای اجتماعی مجازی مبنی بر حذف نام و عکس سردار سلیمانی ادامه خواهد داشت و عموم مردم میتوانند بدان بپیوندند.
به گزارش ایرنا، بامداد جمعه 13دی 1398 سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس از فرماندهان مقاومت عراق پس از عمری مجاهدت در حمله بالگردهای آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید. بر اساس اعلام نیروی قدس سپاه، در این حمله تروریستی در مجموع 10 نفر شهید شدند. سردار سرتیپ پاسدار حسین جعفرینیا، سرهنگ پاسدار شهرود مظفرینیا، سرگرد پاسدار هادی طارمی و سروان پاسدار وحید زمانینیا از شهدای همراه سردار سلیمانی بودند.
انتشار فتوکلیپ «زن در آیینه انقلاب»
فرهنگسرای خانواده فتوکلیپ «زن در آیینه انقلاب» را همزمان با فرارسیدن ایام الله دهه فجر و چهل و سومین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در فضای مجازی منتشر کرد.
این فتوکلیپ به معرفی فعالیتهای سیاسی و انقلابی مرضیه حدیدچی، طاهره سجادی و منظرخیر حبیباللهی سه تن از بانوان مبارز سیاسی بر علیه رژیم طاغوت اختصاص دارد که در زندانهای رژیم طاغوت شکنجه و زندانی شدند.
حضور پرشور زنان در صحنه انقلاب اسلامی از افتخارات بزرگ زنان مسلمان ایران اسلامی است، آنان در روزهای نخستین انقلاب با عزمی استوار وارد میدان مبارزه علیه رژیم طاغوت شدند و با حضور خود قدم به قدم انقلاب اسلامی را یاری کردند.
مسابقه کتابخوانی «ماشو در مِه»
کتابخانه سرو همزمان با فرارسیدن چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و دهه مبارک فجر مسابقه کتابخوانی «ماشو در مِه» نوشته فرهاد حسنزاده را برگزار میکند.
داستان این کتاب، درباره پسری جنوبی به نام ماشو است که رژیم پهلوی برادرش حجت را در هنگام پخش اعلامیه دستگیر کرده است. اکنون او تنها شده، پدرش به مسافرت رفته و برادر دیگرش هم معتاد است. کاظم دوست صمیمی اوست که پسری بسیار زرنگ و باهوش است. دوست دیگر او سیامک نام دارد که سیا صدایش میزنند، او پسرکی نامرتب و شلخته است...
حسنزاده از نویسندگانی است که در تمامی حوزههای ادبی از داستان کودکان، نوجوانان تا رمان برای بزرگسالان دست به نگارش زده است. او نوشتن را از دوران نوجوانی با نگارش نمایشنامه و داستان آغاز کرد. از او تاکنون بیش از 80 اثر چاپ شده است.
این مسابقه کتابخوانی همزمان با فرارسیدن ایام الله دهه فجر آغاز شده و تا 30 بهمن ادامه خواهد داشت. علاقهمندان برای تهیه کتاب و فرم سوالات مسابقه میتوانند به کتابخانه سرو مراجعه و یا برای دریافت فایل pdf سوالات مسابقه به نشانی sarv.farhangsara.ir مراجعه کنند.
همچنین علاقهمندان باید پاسخ سوالات مسابقه را به صورت یک عدد 10رقمی از چپ به راست و بدون درج هیچ علامتی به شماره 200018376 پیامک کنند، به سه نفر از برندگان به قید قرعه جوایزی به رسم یادبود اهدا میشود. علاقهمندان برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانند با شماره تلفنهای 8881879- 88651786 تماس بگیرند.
اجرای برنامه «کتابدان» در دهه فجر
مدیر فرهنگی هنری منطقه هشت از اجرای برنامه «کتابدان» به مناسبت گرامیداشت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در فضای مجازی خبر داد.
سعید رنجبریان اظهارداشت: همزمان با دهه فجر برنامه «کتابدان» با هدف حفظ و پاسداشت آرمانهای انقلاب اسلامی و انتقال آن به نسل جوان، تعمیق شناخت شهروندان از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و بررسی تالیفات مختلف با موضوع تاریخ ایران و انقلاب اسلامی با همکاری ناشران، نویسندگان و دیگر گروههای فعال در این حوزه در مناطق 22گانه تهران برگزار میشود.
وی گفت: در این طرح یکصد کتاب براساس دستهبندی مطالب و تالیفات با موضوعهای تاریخ ایران و انقلاب اسلامی، زندگینامه و خاطرات چهرههای انقلابی، داستان و رمان انقلاب اسلامی، کتابهای کودک و نوجوان با موضوع انقلاب اسلامی و... در قالبهای مختلف تولید و در فضای مجازی منتشر میشوند.
مدیر فرهنگی هنری منطقه هشت و دبیراجرایی طرح «کتابدان» افزود: در این طرح، کتابهایی با داستانهای متفاوت از دوران شکلگیری انقلاب، ورود امام (ره)، پیروزی انقلاب اسلامی، نقش مردم در پیروزی انقلاب از نویسندگان مختلف و استفاده از کتابهای ادبیات کودک و نوجوان به منظور آشنایی کودکان و نوجوانان با بخشهایی از تاریخ و فرهنگ نسل گذشتگان در قالبهای پادکست، موشنگرافی، فتوکلیپ و کلیپ تولید و در فضای مجازی منتشر میشود.
رنجبریان بیان کرد: «کتابدان» نشان محصولات معرفی کتاب سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران است که توسط کتابخانههای این سازمان با معرفی خلاصهای از زندگی نویسنده و آثار او، خوانش بخشهایی از کتاب توسط نویسنده یا گوینده در قالبهای متنوع تولید و در فضای مجازی منتشر میشوند.