آفتاب یزد: شهرداری و شورای شهر غیر از سیاسیکاری بلد نیستند؟
یک روزنامه اصلاحطلب معتقد است؛ شهرداری تهران به خاطر سیاسیکاری، عملکرد مطلوبی بر جای نگذاشته است.
به گزارش مشرق، روزنامه «کیهان» در ویژههای خود نوشت:
روزنامه آفتاب یزد در یادداشتی نوشت: در نهادهای تخصصی مثل شهرداریها، نیروهای موجود در بدنه تشکیلاتی توانایی ادامه خدمت و تکمیل روشهای اجرایی را داشته و لازم نیست از افراد بیرون از مدار اداری افرادی را وارد کنند.
بیشتر بخوانید:
*س_حناچی با ساخته قالیباف پز میدهد + عکس_س* *س_تخریب خدمات دوره قالیباف به خاطر دست خالی اصلاحطلبان_س* *س_شهردار تهران به سینماگران ثروتمند مواد غذایی داد!_س*جناب حناچی بعد از تنشهای اجرایی و جناحی و گفتمانهای مختلف، مسئولیت بلدیه کلان شهر تهران را به عهده گرفت. با یکدستشدن سیاسی شورای شهر و شهرداری؛ مردم این شهر با امیدواری به حل مشکلات، چشم به آینده دوختند. متاسفانه از همان آغاز به کار شهردار محترم ترجیحبند بدهیها شروع شد. از آنجا که محکوم نمودن گذشته و انتقال قصورات وکاستیهای حال و آینده به پیشینیان بدل به یک فرمول ثابت گردیده این بار نیز این ارثیه نامیمون به میدان آمد. آلودگیهای صوتی و تنفسی ناوگان فرسوده حمل و نقل شهری، کمبود واگنهای مترو و آشفتگیهای ترافیک شهری بر همان روال سالهای قبل ادامه یافت. شورای شهر که ظاهرا تنها در مقوله نامگذاریها و تغییرات آنها فعالیتهای مستمر و مرتبی دارد بهگونهای که تعیین نام بر اساس سلیقه و ذوق اعضای محترم به اصلیترین دغدغه این نهاد بدل گردید و تنها گاهگاهی بیان نکاتی مثل زیادتر بودن آمار کشتههای کرونا در تهران از آمار دولت از سوی بعضی از اعضا بر تنش و دلهره مردم میافزود.
مردم یا حداقل نخبگان امور شهری و آسیبشناسی اجتماعی از ترکیب فعلی شورا توقع داشتند که با دعوت و تشکیل کارگروههای تخصصی و تجربی با ریشهیابی آسیبها و ارائه راهکارهای حل و فصل به شهرداری به کاهش عوارض و مسائل اجتماعی کمک کنند.
در میان انتصابات مدیران توسط شهردار محترم توقع این بود و هست که افکار عمومی و نظرات تخصصی لحاظ گشته و در نظر گرفته شوند. مثلا همین آخرین انتصاب آقای شهردار که در دوران سیل استان گلستان همراه با خانواده به خارج از کشور عزیمت نمودند که این رفتار در آن مقطع دشوار، آثار نامطلوبی بر عواطف و احساسات مردم بهجای گذاشت.
سوال اساسی ازشهردار محترم این است که اگر نیاز به یک مدیر با تخصص ایشان بود آیا نیروهای موجود در بدنه جوابگوی این نیاز نبود؟ بیاعتنایی به افکار عمومی چه توجیهی میتواند داشته باشد؟ تا امروز دوبار از شهردار محترم درخواست وقت ملاقات نمودیم که بهعنوان جمع آسیبشناسان اجتماعی و اساتید دانشگاه با ایشان ملاقات کرده و بعضی از نکات را براساس تجارب چهل ساله تخصصی دانشگاهی به اطلاعشان برسانیم؛ دریغ از یک جواب.
یادآور میشود آفتاب یزد سه سال قبل نوشته بود دبیرکل یکی از احزاب اصلاحطلب، از هر یک از اعضای ائتلاف امید برای انتخابات شورای شهر، مبلغ 2 میلیارد تومان برای قرار گرفتن در لیست مطالبه کرده است.