جمعه 9 آذر 1403

آمریکا در استراتژی و تاکتیک موفق نبوده است / گوش شنوایی در رسیدگی به فضای مجازی وجود نداشت

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آمریکا در استراتژی و تاکتیک موفق نبوده است / گوش شنوایی در رسیدگی به فضای مجازی وجود نداشت

دادستان کل کشور گفت: سالهاست که مقام معظم رهبری مسئولین را در خصوص فضای مجازی مورد خطاب قرار می‌دهند و هر چه ایشان فرمودند و شورای عالی فضای مجازی را تشکیل دادند اما، گوش شنوایی در این زمینه وجود نداشت.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه‌ی هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج حقوقدانان به مناسبت گرامیداشت یوم الله 13آبان صبح امروز در سالن همایش شهید حاج قاسم سلیمانی مجتمع فرهنگی ولیعصر (عج) برگزار شد.

حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور ضمن حضور در این جلسه طی سخنانی اظهار داشت: در آستانه‌ی سیزدهم آبان ماه قرار گرفته ایم که یادآور سه خاطره بزرگ در محور دشمنی‌های دشمن ملت بزرگ ایران است. این دشمن نه دشمن ملت ایران که دشمن اسلام و نه دشمن اسلام که دشمن ارزش‌های بشریت است. قریب به شصت سال از بروز این عداوت و دشمنی میگذرد. از سال چهل که جرقه‌ی انقلاب توسط امام عظیم الشان خورد تا به امروز نیز ادامه دارد.

وی با اشاره به تبعید امام راحل در سیزده آبان سال چهل و سه گفت: در این هجرت رهبر بزرگوار و بنیانگذار جمهوری اسلامی آرام ننشستند و امام در طول مدت تبعیدش به ساختن بستر و آماده کردن یک حرکت در بین توده‌ی مردم و فرماندهی آن از راه دور پرداختند.

دادستان کل کشور ادامه داد: دومین حادثه‌ای که در سیزده آبان سال پنجاه و هفت رخ داد و آن حمله به دانشجویان و به شهادت رساندن تعدادی از دانش آموزان بود که توسط گلوله‌های هدیه آمریکا به دست دژخیمان رژیم پهلوی به شهادت رسیدند.

منتظری با بیان این که سفارت خانه آمریکا به مرکز جاسوسی و فرماندهی حرکت‌های علیه انقلاب اسلامی تبدیل شده بود، تصریح کرد: تعدادی از دانشجویان خط امام نتوانستند این ننگ را برای ملت ایران بپذیرند. گاهی حوادث تاریخی و اتفاقاتی که رخ می‌دهد حکمتش از دیدگان افراد عادی مخفی است، لکن وقتی انسان موشکافی کند می‌بیند که این حوادث اتفاقی نیستند. زمان مکان، تقارن و هرکدام از این‌ها پیام‌هایی دارند. تبعید امام، شهادت تعدادی از جوانان این مرز و بوم و هم تسخیر لانه‌ی جاسوسی یک محور داشتند که آن هم دشمنی‌های آمریکا یی‌ها علیه اسلام و حرکت انقلاب اسلامی بود.

وی با بیان این که ما با یک سیر سریع نگاه می‌کنیم که دشمنی آمریکا با ملت ایران از شصت سال قبل شروع شده و هیچ توقفی هم ندارد، خاطرنشان کرد: از تحلیل این دشمنی‌ها از یک زاویه برنامه‌های متنوع و روش‌های گوناگون و توسل آمریکا به عوامل مختلفی برای میل به اهدافش به کار برده است را می‌بینیم. از زاویه‌ای دیگر هم این که آمریکا به چه مقدار توانسته که در این دشمنی‌ها به اهداف خودش برسد را بررسی می‌کنیم. آمریکا نه در استراتژی خودش و نه در تاکتیک خودش در هیچکدام موفق نبوده است.

دادستان کل کشور با اشاره به دشمنی‌های آمریکا علیه ملت ایران در هشت سال دفاع مقدس، یادآور شد: آمریکایی‌ها عرصه دشمنی هایشان را عوض کردند و جهات و عواملش را تغییر دادند و تا به امروز هم به هیچ‌وجه کوتاه نیامده اند و جنگ اقتصادی و تحریم را که از اوایل پیروزی انقلاب شاهدش بودیم را ادامه دادند. در حقیقت نام دیگر تحریم اقتصادی، جنگ اقتصادی است.

منتظری اضافه کرد: جنگ فرهنگی به تعبیر مقام معظم رهبری شبیخون فرهنگی که ریشه‌ها را مورد هدف قرار می‌دهد، توسط دشمن شروع شده است. چقدر کار کردیم که بتوانیم در جنگ فرهنگی خودمان را مجهز و مسلح بکنیم؟ دربرابر دشمن هرچه در توان دارید آماده بکنید. در جنگ اقتصادی نوعی ابزار و در جنگ فرهنگی نوعی ابزار متناسب هستند.

حجت السلام منتظری مطرح کرد: جوانان ما به هویت خودشان توجه داشته باشند و همچنین جامعه‌ی ما به هویت ایرانی اسلامی و پیرو مکتب شیعه بودن خود توجه کند. امروز دیگر لازم نیست که جوانان مارا به پشت مرز‌های عراق بکشانند امروز دشمن دارد فکر، اندیشه و جان جوانان مارا در اتاق خوابشان مورد هدف قرار می‌دهد.

وی با طرح این پرسش که ما مسئولین چقدر نسبت به تجهیز جامعمان نسبت به این جنگ خانمان برانداز تلاش می‌کنیم؟ ادامه داد: سالهاست که مقام معظم رهبری مسئولین را در خصوص فضای مجازی مورد خطاب قرار می‌دهند و هر چه ایشان فرمودند و شورای عالی فضای مجازی را تشکیل داند اما، گوش شنوایی در این زمینه وجود نداشت. دولتمردانی که منافع خودشان را در رها کردن فضای مجازی می‌دیدند، آقایان باید یک روز در محضر عدل الهی بایستند و کوتاهی‌های خودشان را جواب بدهند.

دادستان کل کشور درخصوص پیگیری پرونده‌ی متهمان ترور شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: همکاری‌های خوبی با دولت عراق انجام شده و تعدادی از افراد به عنوان متهمین پرونده شناسایی شدند. یک سری مکانبات با بعضی از کشور‌های خارجی انجام شده است. ما وظیفه داریم که این پرونده را در مجامع بین المللی دنبال کنیم و بخشی از این پرونده در وزارت امور خارجه و بخشی در دستگاه قضایی دنبال می‌شود.

حجت السلام منتظری با بیان این که یک شخصیت والامقام مثل شهید سلیمانی و دانشمندان ارزشمند ما را که مغز متفکر فناوری ما هستند را به شهادت می‌رسانند و با کمال وقاحت هم مسئولیتش را می‌پذیرند، تاکید کرد: باید کمپین‌هایی به وجود بیایند که این کمپین‌ها در بین مردم مطالبه گری کنند. چرا نبایستی که یک حرکت چشمگیر بین المللی داشته باشیم؟ مگر حرکتی که به نفع مردم است جز وظایف وکلا نیست؟ هشتاد هزاروکیل در این کشور وجود دارد و حتی اگر نصف این وکلا هم یک حرکتی ار خودشان نشان بدهند چقدر می‌تواند موثر باشد؟