چهارشنبه 7 آذر 1403

آیه چهارم سوره مبارکه صف، شعار محوری اتحاد و همدلی مومنین در مقابل دشمن پس از عملیات «وعده صادق»

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
آیه چهارم سوره مبارکه صف، شعار محوری اتحاد و همدلی مومنین در مقابل دشمن پس از عملیات «وعده صادق»

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با توجه به پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی ایران و تنبیه رژیم صهیونیستی در عملیات موسوم به "وعده صادق" که نشانه تغییر رویه، تاکتیک و نظم جهانی در مبارزه با استکبار است، برای حفظ وحدت رویه مسلمین و تقویت جبهه مقاومت حجت الاسلام والمسلمین عابدینی، استاد حوزه و دانشگاه، طی گفتگو با حجت الاسلام تقی زاده، دبیر نهضت ملی زندگی با آیه ها، پیشنهاد دادند تا آیه...

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، با توجه به پاسخ کوبنده جمهوری اسلامی ایران و تنبیه رژیم صهیونیستی در عملیات موسوم به "وعده صادق" که نشانه تغییر رویه، تاکتیک و نظم جهانی در مبارزه با استکبار است، برای حفظ وحدت رویه مسلمین و تقویت جبهه مقاومت حجت الاسلام والمسلمین عابدینی، استاد حوزه و دانشگاه، طی گفتگو با حجت الاسلام تقی زاده، دبیر نهضت ملی زندگی با آیه ها، پیشنهاد دادند تا آیه چهارم سوره مبارکه صف، شعار محوری اتحاد و همدلی مومنین در مقابل دشمن پس از «وعده صادق» قرار گیرد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا عابدینی، استاد حوزه و دانشگاه در این زمینه گفت: در خصوص اینکه چه آیه‌ای بیشتر مطرح کنیم فکر زیادی کردم و آیات مختلف را بررسی کردم، هر کدام از این‌ها به جهتی ممکن است لازم باشد، به خاطر اینکه این اتفاق پیش آمده وجوه مختلفی دارد.

این استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: این حرکت فقط برخورد و تنش بین دو کشور نیست، بلکه زمینه ساز تقویت و اتحاد بالاتر بین مومنین و امت اسلامی و یک استراتژی جدید برای انقلاب اسلامی است که پس از سال‌ها صبر و استقامت برخورد مستقیم و آشکار انجام می‌دهد.

وی این عملیات اثربخش را به واسطه آثار زیادی که بعد از این به جای می‌گذارد بعنوان یکی از نقاط عطف مهم انقلاب اسلامی بیان کرد و گفت: در این تغییر رویه جمهوری اسلامی ایران، یعنی از دفاع غیر مستقیم به دفاع و پاسخ مستقیم، فقط بحث اسرائیل مطرح نیست، بلکه بحث مقابله با جبهه کفر است که اسرائیل به عنوان نوک پیکان خودش را معرفی کرده، و الا کشور‌های دیگری مانند آمریکا، فرانسه، انگلیس و کشور‌های متحجر خلیج فارس به عنوان اذناب آن‌ها هستند.

وی با اشاره به خوشحالی مومنان پس از عملیات «وعده صادق» به جهت ایجاد وحدت و یکپارچگی بین مسلمین جهان گفت: مشاهده این عظمت و اتحاد ممکن است به وحدت ظاهری بین ظالمان کشیده شود و آن‌ها هم به جهت این تغییر تاکتیک در ظاهر انسجام خود را بیشتر کنند؛ از جهتی این حرکت ممکن است در جریان غزه نیز تاثیرگذار باشد و با فشار‌هایی از دولت‌های غربی به قبول آتش بس منجر شود که تزلزل رژیم صهیونیستی بیشتر از این آشکار نشود. در این صورت این ماجرا می‌تواند نزدیک شود به جریان صلح حدیبیه که آیات سوره مبارکه فتح در این باره نازل شد و بشارت فتح مکه پس از قبول صلح حدیبیه برای پیامبر اکرم (ص) پیش آمد.

استاد عابدینی به وجه دیگر عملیات وعده صادق اشاره کرد و افزود: اگر این موضوع، جریان آغاز یک فتح باشد که این فتح به دنبالش فتوحات دیگر و ورود فوج مردم به دین اسلام را منجر شود، می‌تواند تشبیه به فتح مکه شود و آیات سوره مبارکه فتح دلالت بر این امر داشته باشد.

وی گفت: پیشنهاد بنده این است که با توجه به جریانات مختلف و ضرورت وحدت و اتحاد بیش از پیش مومنین در داخل و خارج از کشور، می‌توان آیه 4 سوره مبارکه صف «اِنَ اللهَ یُحِبُ الَذینَ یُقاتِلونَ فی سَبیلِهِ صَفًا کَاَنَهُم بُنیان مَرصوص» را شعار قرار دهیم که این آیه کاربردی می‌تواند به عنوان یک مقدمه برای ادامه و مقابله‌های آینده استفاده شود و آیات دیگری هم که بیان شد هر کدام می‌تواند جایگاه و نکات خودش را در باب این موضوع داشته باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه در پایان گفت: آیه 4 سوره مبارکه صف بیان می‌کند که چگونه انسان محبوب خدا باشد و چگونه راه خدا را در پیش بگیرد، چنانچه حضرت علی علیه السلام هم از همین آیه در جنگ صفین برای بالا بردن روحیه، انگیزه و ایجاد وحدت بین یاران خود استفاده کردند.