اجتماعات و دورهمیها به معنای فرش قرمز پهن کردن برای کروناست
قزوین - ایرنا - نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: اجتماعات و دورهمیها در شرایط کنونی به معنای استقبال و فرش قرمز پهن کردن برای کروناست و افزایش بیماران و مرگ و میرها را به همراه دارد.
به گزارش ایرنا، فاطمه محمدبیگی عصر چهارشنبه در نشست هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی قزوین گفت: اگر ضوابط سختگیرانه و محکمی به کار گرفته نشود و با تشکیل هرگونه اجتماع و مجلسی برخورد لازم صورت نگرفته و مماشات شود، با سیر صعودی خطرناکی روبرو می شویم و باید در انتظار فاجعه کرونایی باشیم.
این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: باید نظارت سفت و سختی بر اجرای پروتکل های بهداشتی داشت تا همه مصوبات ستاد ملی کرونا را رعایت کنند و نسبت به آن حساس باشند.
وی با اشاره به شرایط قرمز قزوین از حیث شیوع و ابتلا به کرونا و طولانی شدن این وضعیت، گفت: نگرانی جدی از تشدید وضعیت شیوع این ویروس و افزایش تعداد بیماران در استان احساس می شود و باید با قید فوریت نشست شورای تامین استان تشکیل شود تا در خصوص استفاده از ظرفیت بیمارستان های خصوصی، ایجاد بیمارستان های صحرایی و نقاهتگاه ها و یا قرنطینه و تعطیلی 2 هفته ای استان و نظارت بیشتر بر رعایت پروتکل های بهداشتی تدابیر و تصمیم لازم اتخاذ شود.
نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی همچنین گفت: پیگیریهای مستمری به منظور تجهیزات درمانی، افزایش تختهای بیمارستانی و تجهیزات آی سی یو در استان انجام شده و همزمان با این پیگیریها باید سریعتر وضعیت احداث بیمارستان 700 تختخوابی قزوین تعیین تکلیف و اجرای آن تسریع شود، چرا که اکنون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء به عنوان پیمانکار جدید منتظر انجام کارهای مقدماتی جهت اجرای این پروژه است.
وی اظهار داشت: کمیسیون بهداشت مجلس به طور جدی و مستمر پیگیر اقدامات لازم برای مقابله و کنترل کروناست و در همین رابطه فعالیت های موفقیت آمیز جهادی در قزوین در این خصوص در کمیسیون مطرح شده و برای اجرا در سطح کشور مورد استقبال قرار گرفت.
محمدبیگی در ادامه بر تولید محتواهای آموزشی برای مقابله با کرونا و آگاه سازی مردم از سوی دانشگاه علوم پزشکی قزوین تاکید کرد و گفت: فعالیت های خوبی در این خصوص انجام شده اما جامع و کامل نبوده و باید تقویت شود.
وی افزود: برنامههایی که گروههای جهادی و مردمی تولید کردند نمونههای خوب و اثرگذاری برای همکاری و استمرار تولید محتوا در خصوص مقابله با کرونا هستند بنابراین برنامههایی مانند شفاخانه و مانند آن اگر با همکاری دانشگاه ادامه پیدا کند اثرپذیری خوبی خواهند داشت.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود بر گندزدایی و توجه به بهداشت محلات تاکید کرد و گفت: یاری رساندن به سالمندان و بیماران جهت انجام امورات روزانه و رفع نیازهای آنها به منظور جلوگیری از خروج شان از منزل باید با استفاده از ظرفیت گروه های جهادی و نیروهای بسیجی مورد توجه قرار بگیرد.
وی در ادامه با تاکید بر گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، گفت: شهدای سلامت مظلوم هستند و ما هنوز نتوانسته ایم آنطور که در شان آنهاست این افراد را به جامعه معرفی کنیم بنابراین باید تولیدات محتوایی در این خصوص برای انتشار در فضای مجازی و رسانه ها در دستور کار قرار بگیرد.
محمدبیگی با تاکید بر برگزاری گرامیداشت و یادواره شهدای مدافع سلامت به شکل مجازی با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد شهید، گفت: باید نسبت به مدافعان سلامت و شهدای مدافع سلامت احساس دین شود تا مردم بدانند در صورت عدم رعایت پروتکل های بهداشتی چه صدمات جبران ناپذیری به جامعه وارد میشود و چه نخبگان و تلاشگرانی از دست میروند.
وی همچنین گفت: در تجلیل از قهرمانان سلامت باید همه بخشهای تلاشگر در طبقات مختلف خط مقدم کرونا دیده شوند، از کادر درمان، بهیاران و نیروهای خدماتی و پرسنل مراکز درمان تا حتی قهرمانانی که در آرامستانها با شجاعت مشغول تغسل و تکفین و تدفین اموات هستند، بنابراین ضروری است رنج و سختی که این افراد در مقابله با کرونا و درمان بیماران متحمل میشوند به جامعه نشان داده شود.
کرونا از ابتدای شیوع تاکنون جان حدود 900 نفر را در استان قزوین گرفته و به بستری حدود 13 هزار نفر در بیمارستان ها انجامیده است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*