چهارشنبه 7 آذر 1403

احمدحسین شریفی "سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران" شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
احمدحسین شریفی "سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران" شد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور حکمی، حجت‌الاسلام دکتر احمدحسین شریفی را به عنوان "سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران" منصوب کرد.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در این حکم انتصاب خطاب به حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدحسین شریفی آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی، به موجب این حکم به سمت "سرپرست موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران" منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی و روحیه انقلابی و راهبردهای اساسی دولت مردمی و جلب همکاری استادان، پژوهشگران، کارکنان (یاوران علمی) و دانشجویان آن موسسه، نقشی شایسته در تحقق اهداف نظام علم و فناوری به ویژه "ارتقاء بنیان‌های نظری و عملی حکمت و فلسفه ایران" ایفا نمایید.

امید است با توکل به خداوند متعال، مأموریت و وظایف آن موسسه حکمت بنیان را در مسیر تحقق اهداف متعالی اسناد بالادستی نظام مقدس جمهوری اسلامی به ویژه عملیاتی‌سازی راهبردهای طرح شده در "بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی" و "سند دانشگاه اسلامی" با رویکردی تحول گرایانه و مسأله محور در راستای تحقق "تمدن نوین اسلامی" به انجام رسانید.

توفیق روزافزون جنابعالی را در پیش‌برد اهداف متعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر حکیم انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه‌ای (مدظله العالی)، از درگاه پروردگار متعال خواستارم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری همچنین در نامه‌ای جداگانه، از خدمات و تلاش‌های دکتر غلامرضا زکیانی، رئیس سابق موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران قدردانی کرد.

احمدحسین شریفی، استاد تمام گروه فلسفه در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) است. وی در کنار تدریس مباحث کلامی و فلسفی، اخلاقی (فلسفه اخلاق)، فقهی و سیاسی در حوزه و دانشگاه و ارائه سخنرانی‌های علمی در برخی از دانشگاه‌های کشور و همچنین برخی از مسؤولیت‌های علمی - اجرایی، از سال 1372 به تحقیق و پژوهش در زمینه فلسفه، معرفت‌شناسی، کلام، اخلاق، مسائل فرهنگی و اجتماعی، فلسفه دین، فلسفه اخلاق، و فلسفه علوم انسانی اسلامی مشغول بوده و تاکنون مقالات و کتاب‌های متعددی در حوزه‌های یادشده منتشر کرده است.

رضا غلامی: حتی دین نیز در منظر علامه جعفری خارج از دایره عقل نیست علامه طباطبایی (ره) بنیانگذار فلسفه نوصدرایی بود / نظرات اجتهادی علامه را باید در "المیزان" دید دینانی: آزاد اندیش‌تر از علامه طباطبایی (ره) ندیده‌ام / به من گفت دیگر شعر نگو علامه طباطبایی (ره) کدام آیات قرآن را دارای وجهی از پوشیدگی و ابهام می‌دانست؟ علامه طباطبائی تفسیرهای ماد‌ی‌گرایانه از پدیده های دینی را تحریف دین می‌داند / مراقب سرایت این نگرش به تفسیر قرآن باشیم