دوشنبه 5 آذر 1403

اخبار کوتاه تجسمی | از جاری شدن سیل در خانه هنرمندان تا معرفی دبیر جشنواره هنرهای تجسمی جوانان

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
اخبار کوتاه تجسمی | از جاری شدن سیل در خانه هنرمندان تا معرفی دبیر جشنواره هنرهای تجسمی جوانان

معرفی دبیر بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان و افتتاح نمایشگاه عکس «سیلاب 98-97» در خانه هنرمندان ایران، اخبار کوتاه هنرهای تجسمی را شامل می‌شوند.

*س_ معرفی دبیر بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان و افتتاح نمایشگاه عکس «سیلاب 98-97» در خانه هنرمندان ایران، اخبار کوتاه هنرهای تجسمی را شامل می‌شوند. _س* - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مدیرکل هنرهای تجسمی طی احکام جداگانه‌ای دبیر شورای سیاست‌گذاری، اعضای این شورا، دبیر جشنواره، دبیر اجرایی و مدیر هنری بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان را منصوب کرد.

بر این اساس، الهه پنجه‌باشی، نرگس حریریان، سید امیر سقراطی و جمال عرب‌زاده به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری بیست و هفتمین جشنواره جوانان منصوب شدند؛ همچنین رضوان صادق‌زاده به عنوان دبیر بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان، عبدالرحیم سیاهکارزاده دبیر اجرایی و فرهاد فزونی نیز به سمت مدیر هنری این جشنواره نصب شدند.

بیست و هفتمین جشنواره هنرهای تجسمی جوانان با هدف شناسایی و معرفی جوانان هنرمند کشور، با حضور استادان دانشگاه و هنرمندان عرصه هنرهای تجسمی از تاریخ 23 تا 28 شهریور 1399 در تهران برگزار خواهد شد.

«سیلاب 98-97» به خانه هنرمندان ایران آمد

نمایشگاه عکس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با عنوان «سیلاب 98-97» در خانه هنرمندان ایران افتتاح شد.

سومین نمایشگاه عکس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با عنوان «سیلاب 98-97» عصر روز گذشته (جمعه 13 خرداد) در گالری‌های پاییز و استاد میرمیران خانه هنرمندان ایران افتتاح شد؛ این نمایشگاه قرار بود 17 فروردین 1399 برپا شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا، سه ماه به تأخیر افتاد.

عکس‌های حاضر در این نمایشگاه در پی فراخوان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و پژوهشکده سوانح طبیعی با هدف مستندسازی خسارت‌های وارده و بازسازی سکونتگاه‌های آسیب‌دیده در سیلاب سال های 97 و 98 به دبیرخانه این مسابقه ارسال شد که حاصل آن تا 23 تیرماه جاری در نمایشگاه «سیلاب 98-97» قابل مشاهده است.

گسترش خدمات بیمه‌ای یکی از سیاست‌های اصلی صندوق اعتباری هنر است

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر همزمان با فرا رسیدن روز قلم گزارشی از نحوه ارائه خدمات و تسهیلات این مجموعه برای فعالان فرهنگی سخن گفت.

سیدحسین سیدزاده مدیرعامل صندوق اعتباری هنر ضمن تبریک روز قلم گفت: رشد و پیشرفت جوامع بشری مرهون قلم است و نقش اهالی قلم در هویت امروز ما انکارناپذیر است؛ ضمن اینکه با وجود مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌های ظالمانه که جامعه ما در حوزه فرهنگ با آن رو به رو است، اصحاب قلم و اندیشه همچنان با همت عالی برای ارتقای فرهنگ و آگاهی بخشی به جامعه حرکت می‌کنند.

وی با اشاره به آمار عضویت فعالان فرهنگی در صندوق اعتباری هنر گفت: هم اکنون 9 هزار و 100 نفر از اهالی قلم عضو صندوق اعتباری هنر بوده و از خدمات این صندوق برخوردارند؛ ضمن اینکه تاکنون بیش از 3 هزار و 700 نفر از فعالان حوزه فرهنگی از سوی صندوق اعتباری هنر به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شده‌اند؛ از سوی دیگر گسترش خدمات بیمه‌ای از سیاست‌های اصلی صندوق اعتباری هنر است و طی سه سال گذشته عمده توجه خود را به مسائل بیمه‌ای اعضاء معطوف کردیم تا با کاهش دغدغه‌های جدی هنرمندان، نویسندگان و روزنامه‌نگاران کشور در زمینه امنیت شغلی، فعالیت‌های فرهنگی و هنری تداوم یابد.

وی افزود: در سال 1398 خدمات بیمه درمان تکمیلی در قالب سه طرح (امید، آرامش و رفاه) با تعهدات و پوشش‌های متفاوت ارائه شد و بیش از 2 هزار و 900 نفر از اهالی قلم تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی قرار گرفتند؛ البته با توجه به مشکلات ناشی از فراگیری ویروس کرونا، قرارداد بیمه درمان تکمیلی به صورت رایگان سه ماه تمدید شد و اهالی قلم نیز مانند دیگر بیمه‌شدگان صندوق تا 31 شهریور ماه از خدمات درمان تکمیلی برخوردارند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به تسهیلات صندوق برای اهالی قلم در قالب وام گفت: از ابتدای سال 1398 تاکنون به 223 نفر از فعالان فرهنگی کشور بیش از 1 میلیارد و 300 تومان وام قرض الحسنه تخصیص یافته است؛ منابع پرداختی بیشتر به سمت استان‌های کم برخوردار هدایت شده است.

وی با اشاره به خدمات طرح تکریم و کمک مستمری گفت: بخشی از اعضای صندوق را پیشکسوتان عرصه فرهنگ و هنر تشکیل می‌دهند؛ اتخاذ سیاست‌های حمایتی متناسب با جایگاه رفیع آنها از برنامه‌های صندوق اعتباری هنر است که با جدیت طی سه سال گذشته دنبال شده است و خوشبختانه با مساعدت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مبلغ دریافتی مشمولان طرح تکریم و مستمری صندوق افزایش یافت؛ این در حالی است که 217 نفر از اصحاب قلم از طرح کمک مستمری و 40 نفر از نویسندگان و شاعران کشور که دارای گواهی درجه یک هنری‌اند، در چارچوب طرح تکریم مقرری ماهیانه دریافت می‌کنند.

سیدزاده در پایان گفت: با وجود محدودیت‌های مالی صندوق اعتباری هنر همواره حمایت از اهالی فرهنگ را مدنظر داشته و تلاش می‌کنیم با ارائه بسته‌های حمایتی اندکی از دغدغه‌های این قشر کاسته شود.

لنزهای بی‌باک | پسری که جنازه پدر کرونایی‌اش را تحویل نگرفت و «ظریف تراکتور» را شوکه کرد

انتهای پیام /