اخبار کوتاه سینمای ایران و جهان | انتقاد بازیگر سیاهپوست از مارول
اخبار کوتاه سینمای ایران و جهان به معرفی مهمترین اخبار کوتاه 24 ساعت گذشته سینمایی میپردازد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، در بخش اخبار کوتاه سینمایی امروز، به پروژههای جدید سینمایی به همراه چند خبر کوتاه دیگر پرداخته میشود.
شکست انحصار عامل بازگشت به عقب نشود / نباید تجربه 10 ساله را تکرار کنیم هالیوود چگونه چهره رتوششده از «عدالت» را بهخورد مخاطب میدهد؟پایان فیلمبرداری «لحظهای و دیگر هیچ»
فیلمبرداری فیلم سینمایی "لحظهای و دیگر هیچ " که در خرداد ماه آغاز شده بود، پایان یافت.
فیلم سینمایی لحظهای و دیگر هیچ به کارگردانی کاوه قهرمان و تهیهکنندگی سید غلامرضا موسوی طی دو مرحله فیلمبرداری شد. بخش اول به دلیل فصل، در زمستان آغاز اما همزمان با شیوع کرونا، فیلمبرداری تعطیل شد. بخش دوم، پس از صدور مجوز برای فیلمهای سینمایی توسط سازمان سینمایی کشور در خرداد ماه آغاز شد.
نمایی از بازیگر و دیگر هیچ
رعنا آزادیور، مهدی پاکدل، سروش صحت، نازنین فراهانی، مجید نوروزی، معصومه بیگی، مهدی بزرگ زاده، سعید آجرلو، مهلا عرب بازیگران این فیلماند.
"لحظهای و دیگر هیچ" داستان زندگی یک زوج در سه مقطع متفاوت است که همچون رویایی آشفته در هم تنیدهاند. رویای زنی که در خوابش خود را زنی دیگر میبیند.
کاوه قهرمان فارغالتحصیل دانشگاه هنر با مدرک کارشناسی ارشد است. او فیلمسازی را از سال 1380 با ساخت فیلم کوتاه آغاز کرد و تاکنون 28 فیلم کوتاه داستانی، تجربی و مستند ساخته است.
وی موفق شده است جوایز متعددی از جشنوارههای معتبر داخلی کسب کند و هم اکنون مدرس کارگردانی در انجمن سینمای جوان و دانشگاه سوره تهران است. او همچنین علاوه بر فیلم کوتاه، نزدیک به 200 تیزر تبلیغاتی را کارگردانی کرده است. "لحظهای و دیگر هیچ " اولین فیلم بلند سینمایی اوست.
انتقاد «آنتونی مکی» از تبعیض نژادی در مارول
انتظار برای انتشار سریال «فالکن و سرباز زمستان» ممکن است کمی طولانیتر از تصور شود، اما یکی از ستارگان سریال اطلاعات تازه و جالبی در مورد این اسپینآف «دنیای سینمایی مارول» فاش کرده است. این مجموعه تلویزیونی قرار بود در ماه آگست از دیزنی پلاس پخش شود، اما پاندمی کرونا فیلمبرداری پروژه را در ماه مارس متوقف کرد. «آنتونی مکی» اخیرا از این سریال با بازی «سباستین استن»، «امیلی ونکمپ»، «دنیل برال» و «وایت راسل» گفته است.
مکی در مصاحبه با «دیوید دیگز» در قالب مجموعه مصاحبههای ورایتی اطلاعات زیادی از داستان «فالکن و سرباز زمستان» فاش نمیکند اما در عوض وعده میدهد که ظاهر و فضای سریال به «دنیای سینمایی مارول» شبیه باشد. او روند فیلمبرداری را به کمپ تابستانی تشبیه میکند و اینکه همکاری با عوامل سریال چقدر لذتبخش بوده است.
انتونی مکی
مکی در بخش دیگری از مصاحبه از مارول به سبب در نظر نگرفتن تنوع نژادی انتقاد میکند و میگوید: «بسیار آزاردهنده بود که در هفت فیلم مارولی که من در آن مشارکت کردم، تمامی تهیهکنندگان، تمامی کارگردانان، تمامی بدلکاران، تمامی طراحان لباس، و تمامی منشیهای صحنه سفیدپوست بودند. ما تنها یک تهیهکنندهی سیاهپوست داشتیم که نامش «نیت مور» بود. او فیلم «پلنگ سیاه» را ساخت. در آن فیلم بود که کارگردان سیاه پوست، طراح لباس سیاهپوست، و بدلکاران سیاهپوست شدند. با خود فکر میکردم این نژادستیزانهتر از هر کاری است. زیرا وقتی سیاهپوستان را برای یک فیلم با داستان مرتبط با سیاهان استخدام میکنید، آیا میخواهید بگویید که آنها به اندازه کافی برای فیلمی که عواملش اغلب سفیدپوستاند خوب نیستند؟»
اولین نمایش «گورکن» در جشنواره فیلم شانگهای
فیلم سینمایی «گورکن» به کارگردانی کاظم ملایی و تهیهکنندگی سینا سعیدیان در اولین حضور بینالمللی خود در بیستوسومین جشنواره بینالمللی فیلم شانگهای چین به نمایش در میآید.
جشنواره شانگهای یکی از جشنوارههای الف دنیاست که در سال 1993 در کشور چین تأسیس شده است و تاکنون سینماگرانی همچون امیر کاستاریتسا، لوک بسون، الیور استون، دنی بویل، وونگ کار وای و نوری بیلگه جیلان ریاست هیأت داوران آن را بر عهده داشتهاند.
فیلم سینمایی «گورکن» در اولین نمایش جهانی خود به عنوان نماینده سینمای ایران در بخش استعدادهای جدید آسیایی این رویداد معتبر سینمایی به نمایش درمیآید.
پیشتر قرار بود که این جشنواره در تاریخ 13 تا 22 ژوئن برگزار شود که مسئولان جشنواره مجبور شدند به دلیل اقدامات احتیاطی مقابله با ویروس کرونا زمان برگزاری آن را به تاریخ 18 تا 27 جولای برابر با 28 تیر تا 6 مرداد موکول کنند.
ویشکا آسایش، حسن معجونی، مهراوه شریفینیا، بهنوش بختیاری، رضا بهبودی، مهدی حسینینیا، سیاوش چراغیپور، محمود نظرعلیان، حمیدرضا محمدی، محمدامین اسدی، یدالله شادمانی، ندا دهشیری و گوهر خیراندیش از جمله بازیگران فیلم گورکن به شمار میآیند و از عوامل اصلی فیلم نیز میتوان به مدیر فیلمبرداری: مجید گرجیان، دستیار اول کارگردان و برنامهریز: آلاله هاشمی، تدوین: بابک قائم، طراح چهرهپردازی: محمود دهقانی، مدیرصدابرداری: محمد کیانارثی، طراحی و ترکیب صدا: حسین ابوالصدق، موسیقی: مهدی پناهی، طراح صحنه: منیر رضیزاده، طراح لباس: ندا نصر، مدیر تولید: حامد آزادی، عنوانبندی و جلوههای ویژه بصری: امیر مهران، دستیار اول فیلمبردار: داریوش رجائی، منشی صحنه: مهشید صادقی و عکس: یوسف عبدالرضایی، فاطمه تقوی اشاره کرد.
دوربینی که اولین فیلم سینمایی رنگی ایران با آن ساخته شد
به نقل از روابط عمومی موزه سینما، دوربین اوریکون 16 میلی متری ساخت آمریکا از جمله اولین دوربینهایی است که سالهاست در گنجینه موزه سینما قرار دارد.
فیلم «گرداب» نخستین فیلم رنگی سینمای ایران ساخته حسن خردمند در سال 1331 با این دوربین توسط عنایت الله فمین فیلمبرداری شده است. این فیلم که محصول استودیو پارس است در 31 فروردین ماه 1332 به نمایش درآمد و اولین فیلمبرداری از پشت صحنه در سینمای ایران با این دستگاه و از همین فیلم بوده است.
دوربین اوریکون 16 میلی متری توسط سیامک اعتمادی تهیهکننده سینما به موزه سینمای ایران اهدا شده است.
انتهای پیام /