یک‌شنبه 4 آذر 1403

ادعای آمریکا درباره حمله پهپادی به نفتکش در دریای عمان از سوی ایران

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ادعای آمریکا درباره حمله پهپادی به نفتکش در دریای عمان از سوی ایران

سازمان تروریستی سنتکام مدعی شد که بررسی بقایای پهپادی که هفته گذشته از آن برای حمله به یک نفتکش در دریای عمان استفاده شده بود، نشان می‌دهد که پهپاد مذکور ایرانی بوده و مشابه پهپادهایی است که ایران برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار داده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از مهر، آمریکا مدعی شد که ارزیابی ها نشان می دهد ایران عامل حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای عمان بوده است.

آمریکا مدعی شد که ایران عامل حمله پهپادی به یک نفتکش در دریای عمان بوده است.

بر اساس این گزارش، سازمان تروریستی سنتکام مدعی شد که بررسی بقایای پهپادی که هفته گذشته از آن برای حمله به یک نفتکش در دریای عمان استفاده شده بود، نشان می‌دهد که پهپاد مذکور ایرانی بوده و مشابه پهپادهایی است که ایران برای استفاده در جنگ اوکراین در اختیار روسیه قرار داده است.

سنتکام در ادامه اتهام زنی خود ادعا کرد که ناوگان پنجم دریایی مدارک جمع آوری شده را به آزمایشگاهی در مقر خود در بحرین منتقل کرد و کارشناسان ارتباط ایران با حمله را تأیید کردند.

لازم به ذکر است که روز سه‌شنبه هفته گذشته چندین رسانه مدعی شدند که تانکر نفتی «پاسیفیک زیرکون / Pacific Zircon» با پرچم لیبریا، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است. این نفتکش تحت نظر شرکت «ایسترن پاسیفیک شیپینگ / Eastern Pacific Shipping» فعالیت می‌کند؛ شرکتی که مالکیت آن برعهده ای دان اوفر، یک صهیونیست میلیاردر است.

این شرکت در بیانیه‌ای اعلام کرد که تانکر با «یک موشک» هدف قرار داده شده و اضافه کرد که آسیب جزئی به آن وارد شده اما تلفات جانی نداشته است.

گرچه این شرکت از اعلام عامل این حمله خودداری کرده اما یک مقام صهیونیستی در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان مدعی شد که نفتکش مذکور با یک «پهپاد شاهد -136» هدف قرار گرفته است.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی هجمه شدیدی را علیه ایران در زمینه نفتکش هدف قرار گرفته آغاز کرده و تلاش می‌کنند که آن‌را به ایران نسبت دهند.

بر اساس این گزارش، کانال 13 رژیم صهیونیستی به نقل از مقام‌های نظامی ناشناس این رژیم ادعا کرد که ایران پشت حمله به نفتکش میلیاردر صهیونیست قرار دارد.

این رسانه صهیونیست ادعا کرد: هدف اصلی ضربه زدن به یک هدف مرتبط با اسرائیل نبود، بلکه اختلال در آمادگی‌ها برای جام جهانی فوتبال در قطر که در مجاورت (عمان) قرار دارد، بوده است.