سه‌شنبه 10 تیر 1404

ادعای آکسیوس درباره آغاز مذاکرات سوریه و اسرائیل

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ادعای آکسیوس درباره آغاز مذاکرات سوریه و اسرائیل

اقتصادنیوز: یک رسانه آمریکایی فاش کرد که دونالد ترامپ مذاکرات مقدماتی برای دستیابی به توافق امنیتی احتمالی میان رژیم صهیونیستی و سوریه را آغاز کرده است.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، وبسایت خبری «آکسیوس» به نقل از مقامات آمریکایی و صهیونیستی که نام آن‌ها فاش نشده است، گزارش داد که دولت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور این کشور مذاکرات مقدماتی برای دستیابی به توافق امنیتی احتمالی میان رژیم صهیونیستی و سوریه را آغاز کرده است.

این مقامات تأکید کردند که هدف از این مذاکرات عادی‌سازی روابط نیست، بلکه کاهش تنش و تضمین امنیت مرزها است.

خبر مرتبط واکنش دولت سوریه به لغو تحریم‌های آمریکا / به سمت شکوفایی و ثبات می‌رویم

اقتصادنیوز: دولت الجولانی به فرمان لغو تحریم‌ها از سوی ترامپ واکنش نشان داد.

آکسیوس به نقل از یک مقام صهیونیست نوشت که تل‌آویو می‌خواهد تضمین‌هایی دریافت کند که این مذاکرات به توافق صلح کامل و عادی‌سازی روابط منجر خواهد شد.

مقام صهیونیست دیگر نیز گفته است که دستیابی به پیشرفت ملموس در مذاکرات زمان خواهد برد.

بر اساس گزارش اکسیوس، هدف رژیم صهیونیستی دستیابی به توافق‌هایی با سوریه در مراحل مختلف است که با نسخه به‌روزشده توافقنامه جداسازی نیروهای 1974 بین سوریه و رژیم صهیونیستی آغاز می‌شود. این توافقنامه مرزهای منطقه حائل و منطقه غیرنظامی را مشخص می‌کند.

مقامات صهیونیست معتقدند که آمریکا باید نقش میانجیگری فعال‌تری ایفا کند تا دولت جدید سوریه بتواند به طور جدی در مذاکرات مشارکت کند.

آن‌ها افزودند که رژیم صهیونیستی سرزمین‌های اشغالی از سوریه، از جمله جبل الشیخ (حرمون)، را به عنوان برگ فشار اصلی در مذاکرات در نظر می‌گیرد و مدعی شدند که تل‌آویو فقط در ازای عادی‌سازی روابط از این مناطق عقب‌نشینی خواهد کرد.

مقامات آمریکایی نیز در گفت‌وگو با آکسیوس تأیید کرد که آن‌ها «مذاکرات مقدماتی» انجام داده‌اند و ترامپ از این مذاکرات حمایت کامل داشته است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که پیشتر، «تام باراک» فرستاده ویژه آمریکا به سوریه در مصاحبه‌ای با الجزیره گفته بود که کابینه فعلی سوریه در حال انجام مذاکرات بی سر و صدا با رژیم اشغالگر صهیونیست درباره همه مسائل است.

در همین راستا، رسانه‌های لبنانی گزارش دادند که سوریه ممکن است در ماه‌های آینده توافقنامه عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را امضا کند.

روزنامه «الدیار» لبنان به نقل از منابع سیاسی آگاه گزارش داد که امضای توافقنامه صلح توسط «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» رئیس «هیئت تحریر الشام» که خود را رئیس دولت موقت سوریه می‌خواند، قطعی است و فقط چند هفته یا چند ماه زمان نیاز دارد.

این منابع افزودند که فشار زیادی بر لبنان وارد می‌شود تا همزمان با سوریه یا کمی بعد از آن، توافقنامه مشابهی امضا کند.

آن‌ها گفتند که پایان سال جاری میلادی به عنوان مهلت زمانی برای امضای این 2 توافقنامه تعیین شده است.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
ادعای آکسیوس درباره آغاز مذاکرات سوریه و اسرائیل 2