دوشنبه 5 آذر 1403

ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس

مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها با حمایت و همکاری زینبیه مکرمه شهر حسن آباد یاسوکند و با همت مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان در اقدامی جهادی و قابل ستایش دانشکده دندانپزشکی با ارائه خدمات پزشکی در قالب اردوی جهادی با محوریت خدمات رسانی به مناطق محروم اقدام به ارائه خدمت در این منطقه از توابع شهرستان بیجار نمودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کردتودی، در دوران دفاع مقدس پدران رفتند ایثار کردند و از خود گذشتگی کردند و نگذاشتند یک وجب از خاک پاک ایران اسلامی به دست نااهلان بیفتد و امروز پسران با تاسی از همان پدران با پوشیدن لباس خدمت در مناطق محروم به کمک و یاری مستغصفین آمده اند.

امروز در جای جای ایران اسلامی به مدد جهادگران خدمات درمان و پزشکی صحبت از ایثاری از نوع خدمت به محرومان است که لذت آن را با هیچ چیز عوض نمی کنند.

اینجا هر کسی سهمی از جهاد را بر عهده گرفته تا فرهنگ ایثار همچنان زنده بماند.

محرومیت و مظلومیت دو واژه عجین شده با روستاهای کردستان است، روستاهای که روزگاری منبع درآمد بود، اما امروز ساکنان آن به دلیل نداشتن ساده ترین امکانات زندگی و زیر ساختی طعم تلخ غربت را به کام خود شیرین می کنند و راهی حاشیه شهرهای مرکزی کشور می شوند.

یکی از مهمترین مشکلات روستانشینان کردستان نبود امکانات درمانی و پزشکی است، اما جهادگران دانشگاه علوم پزشکی کرستان نگذاشتند این طعم تلخ نداشتن ها برای همیشه کام مردم زحمت کش روستا را تلخ کند.

مؤسسه خیریه آبشار عاطفه‌ها با حمایت و همکاری زینبیه مکرمه شهر حسن آباد یاسوکند و با همت مدیریت سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کردستان در اقدامی جهادی و قابل ستایش دانشکده دندانپزشکی با ارائه خدمات پزشکی در قالب اردوی جهادی با محوریت خدمات رسانی به مناطق محروم اقدام به ارائه خدمت در این منطقه از توابع شهرستان بیجار نمودند.

دستانی از جنس سلامت؛

از پزشک جوانی که وظیفه خود را خدمت به محرومان می دانست پرسیدم چگونه از شهر و مطب خود گذشتید و در این روستای دور افتاده بیجار گروس حاضر شدید، جوابش شنیدنی بود: گفت: وظیفه یک پزشک ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به عموم مردم است و هر کسی باید زکات علم خود را پرداخت کند و امیدوارم با حضور در منطقه و خدمت به محرومان توانسته باشم مرهمی بر درد نیازمندی باشم.

این پزشک جهادگرد گفت: لبخند و دعای خیر پیرزن و پیرمرد روستایی شیرین ترین لحظه خدمت در روستاهای محروم شهرستان بیجار است.

حسین زاده با بیان اینکه تنها هدف ما از حضور در این طرح موثر بودن برای دیگران است، افزود: مردم این منطقه بسیار محروم هستند و بیشتر آنها تنها با پول یارانه خود زندگی می کنند لذا درمانی که اینجا انجام می‌شود شاید دیگر تا آخر عمرشان هم اینگونه درمان نشوند.

بارقه ای از امید با حضور جهادگران در دل مردم روستاهای حسن آباد یاسوکند

یکی از اهالی روستای آغبلاغ طغامین از روستاهای دور افتاده بیجار در گفتگو با خبرنگار کردتودی اظهار داشت: بعلت دوری راه برایمان مقدور نیست به پزشک شهر مراجعه کنیم و در برخی موارد باید از درد به خودمان بپیچیم، اما حضور این پزشکان در مرکز شهر حسن آباد بارقه ای از امید در دلمان ایجاد کردند.

وی افزود: با حضور این گروه جهادی و ارئه خدمات درمانی برایمان ثابت می شود که مسوولان به فکر محرومان هستند و همین برای ما بس است.

اردوی جهادی دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حسن آباد یاسوکند بیجار برگزار شد

دکتر محمد باقر خادم عرفان معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان و رئیس اردوهای جهادی این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار ککردتودی از برگزاری اردوی جهادی یک روزه در حسن آباد یاسوکند بیجار خبر داد.

وی افزود: به منظور ارائه خدمات دندانپزشکی هشتمین اردوی جهادی یک روزه دانشگاه علوم پزشکی کردستان در حسن آباد یاسوکند بیجار برگزار شد.

معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: در این اردوی جهادی دندانپزشکی370مورد معاینه،207مورد کشیدن دندان، 185مورد ترمیم،65مورد جرم گیری ارائه شد. همچنین کلاس آموزش بهداشت دهان و دندان برای کودکان زیر 12 سال نیز برگزار شد.

خادم عرفان گفت: در این اردوی جهادی 6 دانشجوی دندانپزشکی، 8دندانپزشک، 2پزشک عمومی و یک نفر ماما از دانشگاه علوم پزشکی کردستان حضور داشتند. همچنین 1500 عدد ماسک به صورت رایگان میان مردم این منطقه توزیع شد.

وی تصریح کرد: در این اردوی جهادی یک روزه 179ویزیت پزشک عمومی و 87نفر خدمات مامایی را به صورت رایگان دریافت کردند.

گفتنی است سرپرستی این اردوی جهادی به عهده دکتر رستگار خسروی ریس دانشکده دندانپزشکی بود. همچنین معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده دندانپزشکی، معاونت بهداشتی، واحد بهداشت دهان و دندان مرکز بهداشت سنندج، مدیریت سازمانهای مردم نهاد و خیرین، موسسه آبشار عاطفه ها ومدیریت پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بعنوان حامیان این اردوی جهادی فعالیت داشتند.

و چه شیرین بود پایان این ماجرا، شکفتن غنچه نشاط در دل این روستاییان ساده دل ولی سختکوش

انتهای پیام /

ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس 2
ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس 3
ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس 4
ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس 5
ارائه 800 مورد خدمات پزشکی و درمانی توسط جهادگران علوم پزشکی کردستان + عکس 6