جمعه 28 اردیبهشت 1403

ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با جدیت دنبال می شود

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با جدیت دنبال می شود

رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی در شبکه بسیج برای ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با وزارت کشاورزی همکاری می‌کنند.

رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی در شبکه بسیج برای ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی با وزارت کشاورزی همکاری می‌کنند.

به گزارشخبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، محمد رضا جهانسوز، رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی گفت: با توجه به حضور هزاران دانش آموخته و مهندس کشاورزی با توانمندی‌های ویژه در شبکه بسیج و نبود بهره برداری درست در برخی از زمین‌های کشاورزی، تصمیم گرفتیم از توان علمی دانش آموختگان و مهندسان کشاورزی در بخش کشاورزی برای ارتقا سطح علمی و بهره وری استفاده کنیم.

او گفت: در طرح ارتقای بهره وری محصولات راهبردی کشاورزی بر اساس یافته‌هایی که از فرماندهان جنگ داریم نحوه برخورد ما با کشاورزان بیشتر به این صورت خواهد بود که فرماندهان دفاع مقدس به سراغ کشاورزان بروند و با حمایت‌های ویژه‌ای که دولت، قرارگاه امام حسن مجتبی، سازمان بسیج مستضعفین و سپاه پاسداران انجام می‌دهند ما در زمینه لجستیک و ورود این حمل و نقل، جابجایی و حضور این عزیزان در عرصه بیش از پیش وارد خواهیم شد. جهانسوز گفت: در این طرح حدود 12 هزار و 500 نفر در عرصه‌های زراعت، دامپزشکی و دامپروری حضور دارند که این تعداد امسال به حدود 20 هزار نفر افزایش خواهد یافت و پیش بینی می‌شود در پایان طرح به حدود 30 هزار نفر برسد. رئیس سازمان بسیج جامعه کشاورزی افزود: ما به دنبال مدیریت هوشمند ارتقا بهره وری هستیم و نخستین ویژگی این است که عزیزانی که در این طرح شرکت می‌کنند از طرف بسیج، بسیجی هستند و در قالب حرکت‌های جهادی حرکت می‌کنند و اگر هم هزینه‌ای می‌گیرند این کمک هزینه است و بیشتر صرف پوشش مسائل جانبی حضور اینهاست این یک ویژگی است. دومین ویژگی این است که ما در این طرح زمین محور حرکت می‌کنیم، یعنی توان، تکنولوژی و علوم در استفاده گرفتیم و در برنامه‌های بعدی خواهیم دید که ما بر اساس سطوحی که جی پی اس زده شده، سطوحی که یا با مقایسه با کشاورزان نمونه یا با استفاده از مدل‌های ویژه، توان و قوه اش را ندارند تشخیص می‌دهیم که واقعاً عرصه چقدر باید محصول داشته باشد بعد بلافاصله بر اساس سامانه‌ها و دفترچه‌هایی که پر می‌شوند و یک سیستم هوشمند تشخیص داده می‌شود که چه محدودیت‌هایی وجود دارد بعد از این که محدودیت‌ها تشخیص داده شد، در پایگاه‌های بسیج روستایی ما شاهد این می‌شویم که کشاورزان و پرسنلی که کشاورزان و مربیان ما به همراه دهیاران حضور دارند و به عنوان واحدها شاید کوچک‌ترین واحد در کل کشور باشد.

او گفت: در حدود 20 هزار پایگاه روستایی داریم و این قوی‌ترین شبکه حضوری برای روستاهای کشور است.