چهارشنبه 7 آذر 1403

ارمغان تفکر چپگرایانه در دانشگاه‌ها، خون‌ریزی و قتل است

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
ارمغان تفکر چپگرایانه در دانشگاه‌ها، خون‌ریزی و قتل است

تهران - ایرنا - رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: تجربه تاریخی نشان داده تفکر چپگرایانه هنگامی که به عرصه سیاسی ورود کرد، برای دانشجویان، مردم و کارگرانی که مداوم از آن سخن می‌گویند، جز خون‌ریزی، قتل و کشتار ارمغانی نداشته است.

حجت الاسلام و المسلمین مصطفی رستمی امروز سه شنبه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: این روزها گهگاه، خبرهایی از فعالیت گروه‌هایی با تفکرات چپ‌گرایانه در دانشگاه‌ها شنیده می‌شود که در ظاهر دغدغه عدالت دارند؛ اما تجربه تاریخی نشان داده است این تفکر هنگامی که به عرصه سیاسی ورود کرده، برای دانشجویان، مردم و کارگرانی که مداوم از آنها سخن می‌گویند، جز خون‌ریزی، قتل و کشتار ارمغانی نداشته است.

وی با اشاره به شهادت مجید شریف واقفی که نام دانشگاه صنعتی شریف به نام او مزین شده، افزود: زندگینامه شهید واقفی، فراز و نشیب‌های فعالیت تشکیلاتی و مبارزاتی او می‌تواند برای دانشجویان امروز ما درس آموز باشد.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه با بیان اینکه شریف واقفی، نماد دانشجوی نخبه و فعال است، گفت: او معتقد بود وظیفه دانشجو، فقط درس خواندن نیست. بلکه دانشجوی مسلمان باید به مسائل جامعه خود حساس بوده و آنها را تحلیل کند و نسبت به آنها واکنش نشان دهد.

رستمی ادامه داد: ویژگی شهید واقفی، آرمانخواهی و عدالت‌خواهانه‌اش بود. این آرمانخواهی ایدئولوژی‌های موهوم چپ‌گراها نداشت و نگذاشت این آرمان مهم و فعالیت تشکیلاتی و مبارزاتی او با کنار گذاشتن تفکر اسلامی به انحراف کشیده شود.

وی با بیان اینکه شهید واقفی مغضوب این جریان است، تصریح کرد: او مبارزه با بی‌عدالتی را در ذیل تفکر اسلامی و از مسیر صحیح دنبال می‌کرد. سازمان منافقین نیز اگرچه خودش را اسلامی می‌نامید اما تاکید این سازمان بر ایدئولوژی‌های ضاله که عملا خوانش فردی و ناصحیح از اسلام را به همراه داشت، موجب شد تا او که از اعضای این سازمان بود، ترور شود.

رستمی ادامه داد: اعضای تشکل‌های دانشجویی مختلف هم باید مراقب باشند تا تشکیلات، همانطور که رهبر انقلاب تاکید کردند، معبد باشد نه معبود. اگر این چنین نباشد، تفکر اسلامی به کنار می‌رود و حفظ تشکل به هر قیمتی و پیاده سازی اهداف مغرضانه به عنوان هدف قرار می‌گیرد. در این صورت انحراف و استحاله قطعی است.

وی خاطرنشان کرد: در تاریخ جنبش دانشجویی هم شاهد بودیم، تشکل‌های دانشجویی که روزی برای پیاده کردن اسلام شکل گرفته بودند، چطور در برابر نظام اسلامی، صف کشیدند و از اهداف گذشته خود بازگشتند.

به گزارش ایرنا، مجید شریف واقفی متولد 1327 و یکی از رهبران سازمان مجاهدین خلق بودکه در سال 42 به دنبال قیام مردم قم به رهبری امام خمینی (ره) در ردیف کفن‌پوشان به پشتیبانی از امام راهپیمایی کرد. وی با وجود شرایط خفقان در آن زمان عکس‌ها و اعلامیه‌های امام خمینی را در کوچه و بازار نصب می‌کرد. او پس از ورود به دانشگاه، همراه با دوستان خود انجمن اسلامی دانشگاه را بنیان نهاد. سپس برای مبارزه علیه شاه به سازمان مجاهدین خلق پیوست و با صعود در سلسله مراتب آن به یکی از رهبران سازمان تبدیل شد. پس از مدتی بعضی از سران این گروه تصمیم گرفتند ایدئولوژی سازمان را از اسلام به مارکسیسم تغییر دهند. شریف واقفی به شدت با این تصمیم به مخالفت پرداخت. این مخالفت سبب اخراج وی از شورای مرکزی شد.

در ادامه فعالیت‌هایی که واقفی داشت، لیلا زمردیان همسر سازمانی وی به مرکزیت سازمان خبر داد که مجید قصد تأسیس شاخه اسلامی مجاهدین خلق را دارد و در حال عضوگیری از اعضایی است که هنوز به اسلام وفادارند. به دنبال آن با ابلاغ سازمان قراری بین وحید افراخته با مجید در ساعت 4 بعد از ظهر روز 16 اردیبهشت ماه 1354 در سه راه 15 خرداد شرقی گذاشته می‌شود. هنگامی که وی بر سر قرار حاضر می‌شود توسط وحید افراخته و محسن سید خاموشی به شهادت می‌رسد.

پس از انقلاب 57 تقی شهرام در دادگاه به اتهام دست داشتن در تصفیه فیزیکی شریف واقفی به اعدام محکوم شد و دانشگاه آریامهر به دانشگاه صنعتی شریف تغییر نام داد و یکی از خیابان‌های اصلی شهرهای اصفهان، سمنان و نطنز نیز به نام وی نام‌گذاری شد. در 16 اردیبهشت سال 90 نیز کنگره بزرگداشت شریف واقفی در زادگاه مادری اش نطنز با حضور ریاست دانشگاه شریف و استادان و خانواده مجید شریف واقفی برگزار شد.

*س_برچسب‌ها_س*