از تجهیز اسرائیل دست بردارید!
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو به نقل از میدل ایست آی، گروهی متشکل از 100 روزنامهنگار نامهای خطاب به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، امضا کردهاند که در آن از دولت بایدن خواسته شده است تا انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی را به دلیل کشتار روزنامهنگاران فلسطینی در غزه ممنوع کند. این نامه تنها یک هفته پس از زمانی که ارتش رژیم اسرائیل، اسماعیل الغول؛ خبرنگار الجزیره و...
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو به نقل از میدل ایست آی، گروهی متشکل از 100 روزنامهنگار نامهای خطاب به آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، امضا کردهاند که در آن از دولت بایدن خواسته شده است تا انتقال سلاح به رژیم صهیونیستی را به دلیل کشتار روزنامهنگاران فلسطینی در غزه ممنوع کند.
این نامه تنها یک هفته پس از زمانی که ارتش رژیم اسرائیل، اسماعیل الغول؛ خبرنگار الجزیره و رامی الریفی؛ فیلمبردار او را با اصابت موشک به خودروی آنها شهید کرد، منتشر شد.
در این نامه آمده است: «به عنوان روزنامه نگاران، نشریات و گروههای آزادی مطبوعات در همبستگی با روزنامه نگاران شجاع فلسطینی غزه، از شما میخواهیم تا با حمایت از تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل، برای حمایت از روزنامه نگاران و حمایت بیدریغ از رسانههای آزاد و مستقل تلاش بیشتری کنید.»
همچنین در این نامه بیان شده است: «هدف قرار دادن عمدی روزنامه نگاران توسط اسرائیل از الگوی دیرینه این دولت برای سرکوب گزارشهای صادقانه درباره رفتارش با فلسطینیها و جنگش در غزه پیروی میکند. وزارت امور خارجه با در اختیار گذاشتن سلاحهایی که برای کشتن روزنامه نگاران به کار میرود، به سرکوب خشونتآمیز روزنامه نگاری توسط اسرائیل کمک میکند.»
این نامه توسط 113 روزنامه نگار، هفت انجمن مستقل حافظ آزادی مطبوعات و 20 خبرگزاری امضا شده است.
از زمان آغاز جنگ رژیم صهیونیستی با غزه در اکتبر گذشته، نیروهای اسرائیلی بیش از 160 روزنامه نگار فلسطینی را که در خارج از منطقه محاصره شده فعالیت میکردند، به شهادت رساندهاند.
این نامه همچنین به دیگر راههای سرکوبگرایانهای که اسرائیل برای جلوگیری از پوشش خبری جنگ خود علیه غزه از جمله قطع گاهگاهی اینترنت، ممانعت از ورود خبرنگاران خارجی به غزه و یورش به دفتر الجزیره در بیتالمقدس شرقی اتخاذ کرده است، اشاره میکند.
از زمان آغاز جنگ در غزه، تلاشهای زیادی برای برجسته کردن عدم پوشش و توجه به قتل خبرنگاران غزه صورت گرفته است. در ماه آوریل، دهها روزنامه نگار فلسطینی که در داخل و خارج از غزه کار میکنند، نامهای منتشر کرده و از همکاران آمریکایی خود خواستند شام سالانه خبرنگاران کاخ سفید را تحریم کنند.
رژیم صهیونیستی علاوه بر هدف قرار دادن روزنامه نگاران، متخصصین بهداشت و درمان، کارمندان آژانس پناهندگان فلسطینی سازمان ملل و امدادگران خارجی را نیز به شهادت رسانده است.