استاندار اصفهان: محدودیت شمار نامزدها سبب کاهش شمار رایدهندگان میشود
اصفهان - ایرنا - استاندار اصفهان گفت: بر اساس قانون، نامزد شدن هر شهروند در انتخابات مجاز است و ایجاد محدودیت در شمار نامزدها، محدود شدن دایره انتخاب مردم و در نتیجه کاهش افراد حاضر در پای صندوقهای رای را بهدنبال دارد.
عباس رضایی عصر سهشنبه در نشست با نمایندگان احزاب در استانداری با بیاناینکه عملکردن به قانون به اصطلاح بد، بهتر از عمل نکردن به آن است، تاکید کرد: تلاش همه ما باید در جهت همدلی، وفاق و افزایش حضور مردم در روز انتخابات باشد، زیرا شرایط کلان کشور خاص است و وظیفه و فعالیت همه باید در راستای منافع کشور شکل گیرد.
وی اظهار داشت: برخی بهجای اینکه در راستای کم شدن فاصله مردم و حاکمیت گام بردارند در راستای ناامیدی مردم تلاش میکنند.
استاندار اصفهان در عین حال ابراز امیدواری کرد که افرادی در انتخابات موفق شوند و به مجلس راه یابند که بتوانند عقب ماندگیهای استان را جبران کنند.
رضایی افزود: نمایندگانی که به مجلس راه مییابند باید در جهت توسعه استان و جبران ضعفها بکوشند.
استاندار اصفهان همچنین با اشاره به نقش احزاب در تشویق مردم به مشارکت در انتخابات اظهار داشت: ما تمام مشکلات، انتقادات و پیشنهادات بیان شده از سوی احزاب را شنیده و به وزارت کشور منعکس کردهایم.
وی تشکیل "خانه احزاب" در اصفهان را مفید خواند و افزود: در این پیوند، همه تشکلهای سیاسی با انواع دیدگاه و نگرش باید با محوریت شهرداری اصفهان، مکان مشخصی را اجاره کنند و برای تشکیل جلسات و فعالیتهای مرتبط مورد استفاده قرار دهند.
معاون سیاسی، امنیتی استانداری اصفهان نیز در این نشست گفت: از یکهزار و 242 داوطلب ثبتنام کننده در استان برای انتخابات مجلس شورای اسلامی 372 نفر در این مرحله مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفتند.
حیدر قاسمی افزود: روز 22 بهمن، آخرین نتایج صلاحیت داوطلبانی که اعتراض داشتند، اعلام و در نهایت روز 24 بهمن، تبلیغات نامزدها در حوزههای انتخابیه آغاز و دوم اسفند انتخابات در سراسر کشور برگزار خواهد شد.
لزوم بازنگری شورای نگهبان در باره افرادی که احراز صلاحیت نشده یا رد صلاحیت شدهاند، اصلاح فرایند انتخابات، تشکیل خانه احزاب، همکاری رسانه ملی برای انعکاس فعالیت احزاب و پیگیری مجدانه برای افزایش نفرات تایید صلاحیت نشده، از سوی نمایندگان احزاب در این نشست مورد تاکید قرار گرفت.
از استان اصفهان همراه با نماینده ارامنه، 20 نماینده به مجلس شورای اسلامی راه مییابند.
حوزه انتخابیه اصفهان به مرکزیت اصفهان دارای پنج کرسی است و مردم این شهرستان باید از بین نامزدها، پنج تن را به نمایندگی خود برای حضور در مجلس شورای اسلامی انتخاب کنند اما در سایر حوزههای انتخابیه استان اصفهان، یک نفر انتخاب خواهد شد.
"اردستان" به مرکزیت" اردستان، شاهین شهر، میمه و برخوار" به مرکزیت "شاهین شهر"، "خمینی شهر" به مرکزیت "خمینی شهر"، "سمیرم " به مرکزیت "سمیرم"، "شهرضا و سمیرم سفلا" به مرکزیت "شهرضا"، "فریدن، فریدونشهر، چادگان و بویین میاندشت" به مرکزیت "داران"، "فلاورجان " به مرکزیت" فلاورجان"، "کاشان و آران و بیدگل "به مرکزیت " کاشان"، " گلپایگان و خوانسار "به مرکزیت " گلپایگان"، " لنجان" به مرکزیت "زرین شهر"، "مبارکه "به مرکزیت "مبارکه"، "نایین "به مرکزیت "نایین"، " نجفآباد و تیران و کرون "به مرکزیت "نجف آباد" و "نطنز و بخش قمصر " به مرکزیت " نطنز" از حوزههای دیگر استان اصفهان در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند.
انتخابات مجلس شورای اسلامی در این استان با حضور 60 هزار نفر دستاندرکار در سه هزار شعبه اخذ رای برگزار میشود.
*س_برچسبها_س*