یک‌شنبه 4 آذر 1403

استاندار همدان: حفاظت از محیط زیست باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
استاندار همدان: حفاظت از محیط زیست باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود

همدان - ایرنا - استاندار همدان گفت: حفاظت و مراقبت از محیط زیست پیرامونی به ویژه پرهیز از ریختن زباله در دامن طبیعت باید به فرهنگ عمومی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «علیرضا قاسمی فرزاد» روز سه شنبه در راستای اجرای طرح «اقدام ملی مسیر سبز، ایران پاک» و پاکسازی مسیر ورودی همدان از زباله در جمع خبرنگاران یادآوری کرد: طرح پاکسازی جاده ها و محیط پیرامونی جاده از زباله های رها شده در مسیر به ویژه پلاستیک که منظر نازیبایی را برای مسافران و کابران از جاده های استان همدان به نمایش گذاشته است امروز با حضور نهادهای مسئول اجرا شد.

وی اضافه کرد: طبق تصمیم هفته گذشته مقرر شد که امروز با بسیج عمومی افراد داوطلب، سمن ها، دستگاه ها و ادارات به صورت نمادین بخشی از مسیرهای ورودی شهر را از زباله پاکسازی کنند.

استاندار همدان ادامه داد: بسیاری از مسافران و گردشگران با وجود ابراز خرسندی از امکانات شهر و جاذبه های تفریحی، تاریخی و توریستی اما به علت انباشت زیاله های رها شده نسبت به نازیبا بودن معابر ورودی شهرمان و زیبنده و شایسته نبودن این وضعیت با توجه به صبغه فرهنگی همدان، تاکید می کنند.

قاسمی فرزاد خاطرنشان کرد: حضور مدیران در این محل با 2 رویکرد آراستگی و پاکسازی منظر زشت به وجود آمده و دوم فرهنگسازی عمومی توجه به محیط زیست و پرهیز از رها سازی زباله در دامن طبیعت و حاشیه جاده ها است.

وی اظهار داشت: دیدن تلاش و همت علاقه مندان محیط زیست برای پاکسازی طبیعت توسط رانندگان و سرنشینان خودروهای عبوری به طور حتم در پیشگیری از پرتاب زباله از شیشه خودرو به حاشیه جاده تاثیرگذار است.

استاندار همدان گفت: معاون امور عمرانی استانداری ملزم به ابلاغ اجرای این طرح به فرمانداران در شهرستان های تابعه شده است تا با بسیج همگانی و استفاده از نیروهای داوطلب این برنامه خداپسندانه و عام المنفعه در استان اجرا و الگویی برای سایر نقاط کشور شود.

قاسمی فرزاد بازتاب و انعکاس ملی اخبار این قبیل برنامه ها را در ترویج فرهنگ مراقبت و حفاظت از محیط زیست بسیار موثر دانست و افزود: رها سازی زباله به ویژه پلاستیک در حواشی جاده ها برای محیط زیست مخرب است چرا که علاوه بر به نمایش گذاشتن یک صحنه نازیبا از ورودی شهر و طبیعت، جذب یک پلاستیک صدها سال طول می کشد.

وی تصریح کرد: این برنامه امروز به همت راهداری، دانشگاه علوم پزشکی، محیط زیست، شهرداری های همدان و جورقان، اداره کل حمل و نقل جاده ای، سازمان های مردم نهاد، اداره کل منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، جمعیت هلال احمر، سپاه و صنعت و معدن تجارت برگزار شد که امید می رود از این پس نیز برنامه پاکسازی طبیعت از زباله به شکل گسترده با حضور مدیران کل دستگاه های اجرایی برای پاکسازی محیط زیست اجرا شود.

بالاترین مقام اجرایی استان همدان ادامه داد: در صدد بهره گیری از توان نیروهای مسلح و سربازان ارتش در اجرای طرح پاکسازی طبیعت از زباله هستیم تا از این طریق این برنامه به شکل همگانی انجام شود.

برچسب‌ها