استانها با قابلیت زیست بوم خود پرچمدار هنر انقلاب خواهند شد
اردبیل - معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: سند زیست بوم استانها بر اساس شناخت قابلیت های هر استان در حال تدوین است که این سند در توسعه هنر انقلاب اسلامی موثر خواهد بود.
اردبیل - معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی گفت: سند زیست بوم استانها بر اساس شناخت قابلیت های هر استان در حال تدوین است که این سند در توسعه هنر انقلاب اسلامی موثر خواهد بود.
به گزارش خبرنگار مهر، میثم مرادی پیش از ظهر دوشنبه که در نشست با جمعی از فعالان فرهنگی انقلاب اسلامی استان اردبیل سخن میگفت، با بیان اینکه در تاریخ فرهنگ و هنر ایران به نقش گسترده و ارزشمند زیست بومهای ایران توجه نشده است اظهار کرد: اقلیمهای فرهنگی و جغرافیای گسترده کشور با اتفاقات مختلف فرهنگی و تاریخی همراه بوده که به آن بی توجهی شده است.
وی با اشاره به اینکه در سالهای گذشته متأسفانه هنر انقلاب تبدیل به هنر فقط در تهران شده است گفت: ظرفیت هنر ایران در تمامی روستاها و شهرستانهای کشور نهفته است که این موضوع باید باید توسط کارشناسان و هنرمندان استان شناسایی و اجرایی شود.
معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی از اهداف بومی سازی هنر انقلاب در هریک از مناطق کشور سخن گفت و افزود: هدف از اجرای این طرح دریافت بهتر و دقیقتر تنوع جغرافیای فرهنگی و طراحی سر فصلهای جدید انقلاب بر اساس ظرفیتهای هر استان است.
مرادی تصریح کرد: حوزه هنری کشور تمرکز بر آن دارد که تصویر عمومی هنر انقلاب بر آمده از ظرفیتها و تواناییهای فرهنگی هنری و انسانی در استانها باشد و هر استان با توجه به قابلیت خود در یک یا چند رشته هنری مدیریت راهبردی آن را در کشور برای توسعه در دست بگیرد.
وی از ایجاد شبکههای گسترش و توزیع فرهنگ و هنر هر منطقه در سند راهبردی جدید حوزه هنری خبر داد و گفت: سند زیست بوم استانها در 3 نسخه و بر اساس شناخت مزیتها و قابلیتهای هر استان در حال تدوین است که این سند در حوزههای مختلفی اجتماعی تاریخی فرهنگی و... تنظیم شده است.
معاون راهبری استانهای حوزه هنری انقلاب اسلامی، اردبیل را مهد فرهنگ و هنر کشور عنوان کرد و گفت: اردبیل با دارا بودن تاریخ و فرهنگ قدمت دار خود ظرفیت مناسبی برای احداث زیست بوم جدیدی در هنر انقلاب اسلامی دارد و باید در این زمینه از هنرمندان و مفاخر استان در جهت به کارگیری مزیتها و ظرفیتهای این استان استفاده کرد.
مرادی بیان کرد: تولیدات خوب باید موجب فرهنگ سازی و ایجاد علاقه بین افراد و ارکان مختلف انقلاب شود و باید این اقدام از زیست بومهای مختلف آغاز و به تدریج در کل کشور گسترده شود.
وی توسعه مخاطب را از عوامل مهم تولیدات هنری عنوان کرد و افزود: این توزیع مناسب باید ابتدا از طریق تولید آثاری از معارف دینی و تجربههای زیسته افراد در انقلاب و 8 سال دفاع مقدس صورت گیرد و سپس اجرا و در اختیار مخاطب هدف قرار گیرد.