استفاده 100 درصدی از ریلی بومی در راه آهن بستان آباد _ تبریز
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در راه آهن 44 کیلومتری بستان آباد _ تبریز به صورت کاملا 100 درصدی از ریل بومی شرکت ذوب آهن اصفهان استفاده شد.
آقای خادمی گفت: اولین مسیر ریلی که امسال مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت، راهآهن میانه به بستان آباد و بستان آباد به تبریز است.
به گفته مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل ونقل کشور، با افتتاح این خط ریلی مسیر تبریز تا تهران کوتاه شده و به 8 ساعت میرسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی می گوید: از پروژه ریلی میانه - تبریز قطعه میانه به بستان آباد پیش از این مورد بهره برداری قرار گرفته و حدفاصل بستان آباد تا تبریز به طول 44 کیلومتر آماده افتتاح است و بازدید از آخرین مراحل این پروژه انجام شده است. این راهآهن از مسیر جدید میانبُر، تبریز و استان آذربایجان شرقی را به شبکه ریلی اتصال میدهد و زمان سفر ریلی را از تبریز به تهران حداقل 4 ساعت کوتاه میکند. افتتاح این پروژه تاثیر بسیار زیادی در انتقال مسافران از مسیر جادهای به سمت ریلی دارد و شرایط بهتری را فراهم میکند.
معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: برای اتصال حد فاصل بستان آباد تا تبریز حدود 3 هزار میلیارد تومان از منابع دولتی هزینه شده و ارزش روز آن بیش از 6 هزار ملیارد تومان است.
خادمی گفت: در راه آهن 44 کیلومتری بستان آباد _ تبریز به صورت کاملا 100 درصدی از ریل بومی شرکت ذوب آهن اصفهان استفاده شدو اولین پروژه ریلی است که تمامی طول پروژه از ریل بومی استفاده شده که کیفیت آن در مقایسه با سایر ریل های خارجی از جمله ترکیه و هند بهتر بوده است.
باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی