چهارشنبه 15 اسفند 1403

اطلاعات سپاه همکاری با "کلوزاپ" را برای مستندسازان ممنوع کرد / "کلوزآپ موسسه ای صهیونیستی است"

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
اطلاعات سپاه همکاری با "کلوزاپ" را برای مستندسازان ممنوع کرد / "کلوزآپ موسسه ای صهیونیستی است"

هرگونه ارتباط و همکاری اتباع ایرانی با این موسسه صهیونیستی ممنوع و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران قابل پیگیری از طریق مراجع قضائی خواهد بود.

سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد هر گونه همکاری با موسسه کلوزآپ (گرین هاوس)، ممنوع است.

متن این اطلاعیه به این شرح است:

به اطلاع عموم هنرمندان بالأخص مستندسازان محترم می‌رساند که موسسه آموزشی کلوزآپ، فعال در حوزه مستند، یک موسسه صهیونیستی بوده که با حمایت‌های مادی و معنوی رژیم اشغالگر اسرائیل در حال فعالیت است.

این مجموعه که پیش از این با عنوان گرین هاوس فعالیت داشته، به دلیل افشای ماهیت حامیان پشت پرده و برای جلوگیری از ایجاد حساسیت در کشورهای مسلمان، موقعیت ثبتی خود را از تل آویو به بروکسل منتقل کرده است.

از این رو هرگونه ارتباط و همکاری اتباع ایرانی با این موسسه صهیونیستی ممنوع و طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران قابل پیگیری از طریق مراجع قضائی خواهد بود.

تماشاخانه

در برخی مراکز توانبخشی توان‌خواهان را به چه حقی کتک می‌زنند / آن‌ها معلول ذهنی‌اند و اگر بی‌قرار شوند یا اطاعت نکنند، باید کتک‌شان زد؟ (فیلم)

ببینید | آواز خواندن خواننده 97 ساله در بستر بیماری

فیلم های دیگر کانال عصر ایران در تلگرام
اطلاعات سپاه همکاری با "کلوزاپ" را برای مستندسازان ممنوع کرد / "کلوزآپ موسسه ای صهیونیستی است" 2
اطلاعات سپاه همکاری با "کلوزاپ" را برای مستندسازان ممنوع کرد / "کلوزآپ موسسه ای صهیونیستی است" 3
اطلاعات سپاه همکاری با "کلوزاپ" را برای مستندسازان ممنوع کرد / "کلوزآپ موسسه ای صهیونیستی است" 4
اطلاعات سپاه همکاری با "کلوزاپ" را برای مستندسازان ممنوع کرد / "کلوزآپ موسسه ای صهیونیستی است" 5