جمعه 25 آبان 1403

امام حسین (ع) مظهر جهاد تبیین و زنده‌کننده ارزش‌های اسلام بود / برای تمدن سازی نیازمند جهاد تببین هستیم

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
امام حسین (ع) مظهر جهاد تبیین و زنده‌کننده ارزش‌های اسلام بود / برای تمدن سازی نیازمند جهاد تببین هستیم

امام جمعه بهمئی گفت: برای تمدن سازی مهدوی به جهاد تببین نیاز داریم و اگر دشمن را در جنگ رسانه‌ای، ادراکی و ترکیبی بتوانیم شکست دهیم قطعا در همه حوزه ها پیروز خواهیم بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امام جمعه بهمئی در گفتگو با صبح زاگرس؛ با تبریک میلاد حضرت امام حسین (ع) و روز پاسدار و همچنین میلاد حضرت عباس (ع) و روز جانباز گفت: ما مدیون همه پاسداران و جانبازان عزیز هستیم و سپاه پاسداران به عنوان یک نهاد انقلابی و برخاسته از دل قانون اساسی قابل تقدیر و مایه دلگرمی همه در کشور است.

حجت‌الاسلام محمدیوسف افروغی افزود: کل مبارزات نظامی امام حسین (ع) 2 سه روز بیشتر طول نکشید یعنی از زمانی که حر آمد مانع شد تا روزی که به شهادت رسید اما تا زمان مرگ معاویه یعنی از مدینه تا مکه بزرگترین جهاد ایشان جهاد تبیین بود‌.

وی با اشاره به اینکه ما امام حسین (ع) را بیشتر امام دست به شمشیر و جهاد رزم می‌شناسیم، تصریح کرد: اما نگاه دقیتری به زندگانی این امام بیندازیم تا زمانی که امام حسن (ع) زنده بود در خدمت امام خود و ولایت پذیر بودند و بعد از شهادت امام حسن (ع)، و به درک واصل شدن معاویه بیشتر تلاش ها جهاد تببین بود.

افروغی بیان داشت: امام حسین (ع) به خاطر معاهده و صلح نامه ای امام حسن مجتبی (ع) داشتند اما در تببین کوتاهی نکردند و از مرگ معاویه تا لحظه شهادت امام حسن (ع) در مدینه، مکه، بین راه و در ایام حج که در مکه مستقر شدند با گروه ها صنف های مختلف، دانشمندان و همه به اسلام حقیقی دعوت می کردند که یک قسمت از این جهاد تببین را در دعای عرفه می بینیم.

ی ادامه داد: مسیر امام حسین (ع) به سوی کربلا اتفاقاتی که در این بین اتفاق افتاد مثل برخورد با زهر ابن قین و دیگران در این مسیر حتی فرستادن نماینده خو مسلم ابن عقیل با کوفه همه برای تببین حقایق و معارف اسلام بود.

امام جمعه بهمئی خاطر نشان کرد: خطبه های امام حسین (ع) در جلوی لشکریان دشمن، برای بیداری و در جهت جهاد تبیین صورت گرفت.

این کارشناس مذهبی در ادامه عنوان کرد: بعد از شهادت امام حسین (ع) این رسالت جهاد تببین به دوش امام سجاد (ع) و حضرت زینب (س) بود که تا اخر عمر به رسالت خود در این راه ادامه دادند.

وی گفت: امام سجاد (ع) در قالب دعا و مناجات، فضیلت های انسانی و دین را از نو احیا کردند و بعضی از متفکرین امام سجاد (ع) را احیا کننده دین میدانند. چرا که در قالب دعا معارف دینی را به مردم منتقل کردند و نگذاشت تمدن اسلام حقیقی و اهداف پیامبر (ص) و امام حسن (ع) و حسین (ع) از بین برود.

این استاد حوزه و دانشگاه افزود: برای تمدن سازی مهدوی به جهاد تببین نیاز داریم و اگر دشمن را در جنگ رسانه‌ای، ادراکی و ترکیبی که زیر شاخه آن ذهن، افکار و احساسات مردم است بتوانیم شکست دهیم قطعا در همه حوزه ها پیروز خواهیم بود.

افروغی تصریح کرد: یک قسمت از جهاد تببین بحث دستاورد های نظام انقلاب اسلامی است و قسمت دیگر از جهاد تببین که دقیق تر پیچیده تر است و باید استمرار بیشتری داشته باشد و پایه های اصلی دین بوده که بیشترین رسالت ما در وضعیت فعلی با توجه به فرمان جهاد قطعی و فوری مقام معظم رهبری برای زمینه سازی حکومت مهدوی این است که به جهاد تببین بپردازیم.

وی در بخش دیگر سخنان خود به تفکر بسیجی اشاره و عنوان کرد: آن چیزی که ما را در تحریم های دشمن نجات داد و توانستیم بر دشمن غالب شویم تفکر بسیجی و ولایت پذیری بود و هر اندازه که عرصه های مختلف از ولی فقیه تبعیت کردیم به همان اندازه موفق بودیم.

افروغی با اشاره به اینکه از سال های قبل رهبری بحث دانشگاه اسلامی، جنبش نرم افزاری، تحول در علوم انسانی، تحول بنیادین در اموزش و پرورش را بیان داشتند، خاطر نشان کرد: شهید فخری زاده سمبلی است در تولید علم که به برکت تفکر بسیجی در همین تحریم ها، پارادایم تولید علوم فنی را در نظام جمهوری اسلامی ایران مختص به دنیای اسلام و ایران کرد.

وی اذعان داشت: ما به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری و پمپاژ امیدی که در کشور داشتند و تفکر ولایت بپذیری توانستیم در جنگ اراده ها علی رغم آن همه هزینه های دشمن علیه ایران بر دشمن پیروز شدیم.

افروغی با بیان اینکه در جنگ اراده ها در خیلی از میدان خوب خودمان را نشان دادیم گفت: مثلا در جنگ داعش که یک جنگ جهانی بر علیه اسلام ناب در سوریه اتفاق افتاد به لحاظ تجهیزات نظامی، امکانات و پدآفندی کمترتر از دشمن بودیم اما پیروزی هایی که به آن دست پیدا کردیم بی نظیر بود.

وی با تاکید بر اینکه این تفکر بسیجی و ولایی بود که داعش را عقب راند و نگذاشت به مرزها ما وارد شود، افزود: شاید تا قبل از جنگ سوریه ما در بین کشورهای عربی این همه محبوبیت نداشتم و اکنون نفوذ ایران در جهان بیشتر شده و مرزهای فرهنگی، سیاسی و تاثیر گذاری ایران به بیشترین حد ممکن خودش در طول تاریخ رسیده است.

خطیب نماز جمعه بهمئی با تاکید بر اینکه اکنون حیاط خلوت آمریکا نام حاج قاسم سلیمانی است، تصریح کرد: هند و پاکستان شیفتگان حاج قاسم از ریس جمهور آن کشور بیشتر است.

افروغی اذعان داشت: این اتفاقات بی نظیر و دستاوردهای فوق العاده ای است که اکنون مرز جغرافیایی ایران، ده ها برابر بیشتر از مرز جغرافیایی آن وسعت دارد.

وی در پایان با اشاره تحولات اوکران گفت: بحث استقلال ایران و حمله به عین الاسد بود که به روسیه جرات داد در مقابل غرب بایستد و این دست اتفاقات چیز کمی نیست و نشان از آن دارد ایران با تمام برنامه های دشمنان و تحریم ها به قدرت بلامنازعه در منطقه و جهان تبدیل شده است.

انتهای پیام /