امیر نصیرزاده: یکی از ابزارهای شیطان فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است
وزیر دفاع در جمع معتکفین جوانِ شهرک شهید چمران تهران گفت: یکی از ابزارهای شیطان فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و موبایل است.
امیر سرتیپ خلبان نصیرزاده، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با حضور در جمع معتکفین جوانِ شهرک شهید چمران تهران با ابراز خرسندی از حضور پر شور و شوق و با انگیزه جوانان در این مراسم معنوی خطاب به آنها گفت: باید بدانید که از صدها و بلکه هزاران بمب اتم و موشک، مهمتر هستید، چون این انسانها هستند که موفقیتها را رقم میزنند؛ شما آینده این کشور را رقم میزنید. امید امام زمان (علیهالسلام) و امید مقام معظم رهبری به شماست؛ قدر خودتان را بدانید؛ حضور شما در اعتکاف اصلاً یک معجزه است؛ من امروز بهعنوان یک ایرانی، بهعنوان یک هموطن، نه بهعنوان یک مسئول، یکی از بهترین روزهایم بود؛ وقتی به مسجد آمدم و این چهرههای نوجوانان و جوانان را دیدم، به ایرانی بودنم و به اینکه چنین جوانانی داریم افتخار کردم.
وزیر دفاع در فرازِ دیگری از سخنان خود اظهار داشت: یکی از فرقهای اساسی بین بهترین مخلوق خداوند که انسان است و حیوان، این است که انسانها معمولاً بالقوه هستند؛ یعنی در وجود انسان، استعدادهایی است که میتواند در طول زندگی رشد کند و تربیت شود. اما حیوان، بالفعل است. یعنی چه؟ یعنی حیوان وقتی به دنیا میآید، غریزی عمل میکند و همان کارهایی را انجام میدهد که از ابتدا در غریزهاش گذاشته شده است. مثل جستوجوی غذا؛ اما انسان بهگونهای خلق شده که میتواند نامحدود در مسیر تعالی رشد و حرکت کند.
وی در همین زمینه افزود: انسانی که در مسیر دین و مکتب اسلام و ائمه اطهار (علیهمالسلام) قرار بگیرد، میتواند به اوج کمال برسد. اما اگر از این مسیر خارج شود، میتواند به صورت نامحدود در مسیر گناهان، تجملات دنیوی، مادیگرایی و انحرافات غرق شود؛ خداوند انسان را برای رشد آفریده است؛ انتهای این مسیر، رسیدن به خداوند متعال است، جایی که انسان میتواند صفات الهی پیدا کند.
وزیر دفاع با بیان مثالی در حوزه هوانوردی و اتفاقهایی که امکان دارد هواپیما را از مسیر خود خارج نماید، تصریح کرد: در خلبانی اگر مسیرتان را باد یا طوفان منحرف کرد، یا سیستم الکترونیکی و دستگاهی با اشکال مواجه شد باید از طریق چک کردن سیستم هواپیما و رفع اشکال، خودتان را در مسیر قرار دهید؛ زندگی انسان هم دقیقاً همینطور است. دنیا پر از وسوسهها و انحرافات است، بهویژه در دنیای امروز که شیطان بزرگ و شیاطین کوچکتر مدام تلاش میکنند انسان را از مسیر دور کنند.
امیر نصیرزاده ادامه داد: یکی از ابزارهای شیطان همین فضای مجازی، شبکههای اجتماعی و موبایل است. این ابزارها گاهی مثل باد و طوفان و خرابی دستگاه ما را از مسیر خارج میکنند تا به تعالی نرسیم. اما خداوند فرصتهایی را سر راه ما قرار داده است تا به مسیر بازگردیم؛ مثل ماه رجب، اعتکاف، شعبان، ماه رمضان و محرم. این زمانها مثل ایستگاههایی هستند که انسان میتواند خودش را به مسیر اصلی برگرداند.
وزیر دفاع خاطر نشان ساخت: شما باید قدر خودتان را بدانید؛ امروز دنیا، دنیایی است که شیاطین در آن بسیار فعال هستند. در کشورهای غربی، مثل آمریکا که امام (ره) آن را شیطان بزرگ نامیدند، منبع همه این فعالیتهای شیطانی است؛ فضای مجازی را رایگان در اختیار ما میگذارند، چون میخواهند از این طریق، افکار و ارزشهای خودشان را به ما تحمیل کنند و ما را گمراه کنند. آنها از اسلام میترسند؛ چون اسلام اجازه ظلم نمیدهد و نمیگذارد منابع کشورهای دیگر را غارت کنند؛ اما باید از این ابزارها هوشمند استفاده نکنیم؟ چرا، استفاده کنیم؛ اما درست. محتوا تولید کنیم، اعتقادات خودمان را تقویت کنیم. باور نکنیم هر چیزی را که دشمن میگوید. هوشیار باشیم. ببینیم چه چیزی درست است؛ چه چیزی غلط است؛ کجا کلک میزنند و کجا میخواهند ما را فریب دهند؛ ما باید از این فضا برای توسعه اعتقادات خودمان استفاده کنیم. به دنیا نشان دهیم که چه کسانی همراه ما هستند. علیه رژیم صهیونیستی محتوا تولید کنیم. علیه مسائل ضد اخلاقی که دشمن ترویج میدهد، کار کنیم. محتوای اسلامی و دینی درست کنیم. لازمه اش این است که در مسیر صحیح باشیم و خودمان را بسازیم.
وزیر دفاع خطاب به جوانان گفت: شما باید مجهز باشید؛ باید خودتان را بسازید تا بتوانید در این مسیر الهی باقی بمانید. من واقعاً به حال شما غبطه میخورم. شما جوانان و نوجوانان، آیندهساز این کشور هستید. یقین داشته باشید که یاران امام زمان (علیهالسلام) خواهید بود و در رکاب او، دنیا را تسخیر خواهید کرد و قوانین اسلام را اجرا خواهید کرد؛ قدر این لحظات و فرصتها را بدانید.
این لحظات برای شما نعمت است؛ یکی از دعاهای ما در قنوت نماز همین است: «ربنا افرغ علینا صبراً» یعنی خدایا به ما صبر عطا کن؛ این صبر همان مقاومت در برابر تهاجم فرهنگی دشمن، مشکلات زندگی و ناملایمات است؛ صبر، یعنی ثابتقدم ماندن در این مسیر؛ از خدا بخواهید شما را ثابتقدم نگه دارد و کمک کند که بر دشمنان پیروز شوید.
منبع: دفاع نیوز