یک‌شنبه 25 آبان 1404

امین‌زاده: اکثریت مردم در سخت‌ترین وضعیت معیشتی هستند / نظام باید چاره‌اندیشی کند

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
امین‌زاده: اکثریت مردم در سخت‌ترین وضعیت معیشتی هستند / نظام باید چاره‌اندیشی کند

محسن امین‌زاده، معاون پیشین وزارت امور خارجه، در بیست و یکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها تأکید کرد که اکثریت مردم ایران در دشوارترین وضعیت معیشتی قرار دارند و نظام باید همه تدابیر خود را برای پایان دادن به این شرایط به کار گیرد. او همچنین بر ضرورت مصالحه و تعامل با غرب برای حفظ منافع ملی و تقویت روابط با چین و روسیه تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محسن امین‌زاده، معاون پیشین وزارت امور خارجه، در بیست و یکمین مجمع عمومی انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه‌ها با اشاره به وضعیت دشوار معیشتی مردم گفت: «اکثریت مردم در معرض دشوارترین وضعیت معیشت هستند و نظام باید همه تدابیر خود را برای پایان دادن به این شرایط به کار بگیرد.»

به روایت جماران، وی در ادامه با یادآوری تجربه ایران در حمله دوازده روزه آمریکا و اسرائیل افزود: «جامعه ایران با همه تنوع و رنج‌ها و گرفتاری‌های ناشی از ناکارآمدی‌های نظام و مناقشات جهانی، یکپارچه در برابر دشمن ایستاد. جامعه در کنار حاکمیت بود تا ایران را نجات دهد؛ آیا متقابلاً از سوی نظام نسبت به این جامعه قدرشناسی شده است و آیا اشتباهات گذشته اصلاح خواهد شد؟»

امین‌زاده همچنین درباره ضرورت دیپلماسی و منافع ملی گفت: «منافع ملی ما ایجاب می‌کند با دنیا مصالحه کنیم. اکنون امکان داریم با دنیا و غرب مصالحه و تعامل داشته باشیم. برای اینکه بهترین روابط را با چین و روسیه نیز داشته باشیم، باید با غرب مصالحه و تعامل کنیم.»

او با اشاره به توصیه‌های چین درباره مواجهه با زیاده‌خواهی‌های آمریکا اضافه کرد: «چینی‌ها بارها به ما توصیه کرده‌اند که از روش مواجهه آنها با زیاده‌خواهی‌های آمریکا بیاموزیم.»

31216

کد خبر 2142996