انتقاد سناتور جمهوریخواه از عملکرد جو بایدن
تهران - ایرنا - سناتور جمهوریخواه ضمن انتقاد از عمکرد جو بایدن در چند ماه اول فعالیتش در سمت ریاست جمهوری آمریکا عنوان کرد که بایدن در این بازه زمانی اقدامات بیثباتکننده و متزلزلی انجام داده است.
به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از تارنمای هیل، سناتور لیندسی گراهام در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز، جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا را به انجام اقدامات بیثباتکننده در نزدیک به 100 روز فعالیتش در کاخ سفید متهم کرد و گفت که عملکرد رئیس جمهوری آمریکا در حوزه اقتصاد تاکنون موفق نبوده است.
سناتور گراهام همچنین سیاست خارجی بایدن را فاجعه توصیف کرد.
این سناتور آمریکایی از کارولینای شمالی به 43 درصد از آمریکایی هایی اشاره کرد که در نظرسنجی جدید فاکس نیوز عملکرد بایدن را تایید نکردهاند.
گراهام اضافه کرد: فکر میکنم بایدن یک رئیسجمهوری بسیار متزلزل بوده است. در حوزه اقتصاد و مسئله بهبود وضعیت اقتصاد نیز موفق عمل نکرده و نا امیدکننده بوده است.
سناتور گراهام در ادامه از نحوه مدیریت بایدن در مسئله موج مهاجران امریکای مرکزی انتقاد کرد.
این اظهارات سناتور گراهام در حالی مطرح شده است که بایدن قرار است چند روز آینده در یک نشست کنگره آمریکا به مناسبت اولین 100 روز فعالیتش در کاخ سفید سخنرانی کند.
در حالیکه رئیس جمهوری آمریکا در نظرسنجی ها با تاییدیه مثبتی از سوی آمریکایی ها در حوزه هایی همچون مقابله با شیوع کرونا و اقتصاد روبرو شده اما با انتقادهایی در مسئله مدیریت مرزها روبرو است.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*